Baccarat imaš pravo, to je jedino bitno, da beba stalno raste. 😍
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikkitta onda s Velenom nemaš apsolutno nikakve brige i u jako si dobrim rukama. Ona razmišlja nekoliko koraka unaprijed i ima par mogućih scenarija da je spremna uvijek na sve tako da nemaš nikakve brige s njom. A za posteljicu je rekao da se ona kroz trudnoću može premještat al sad kao i dalje usporeni tempo kao i za otvaranje i više ležanja pa da vidimo jel će se malo odmaknuti kako poraste i beba da ju “pogurne” iako smo fokusirani i dalje na ovo otvaranje i u cilju nam je da ovako ostane do idućeg pregleda jer smo onda ajmo reći na početku da je sve po PS-u 🙈 što se tvog pitanja tiče,obzirom na moju popratnu dijagnozu epi gdje mi napad provocira jako velik napor i umor,ja sam i u prvoj trudnoći željela zbog toga carski da se ne dogodi tokom poroda napad pa beba ostane bez kisika ni kriva ni dužna jer je eto moje tijelo otkazalo poslušnost kao i mozak pa sam se dogovorila s malenom da ostane na zadak do kraja da moram na carski jer mi neuro nije na kraju htjela napisati mišljenje da se dovrši porod carskim već je to prepustila doktorima na odluku pa sad svima kad sam rekla da mogu probat VBAC rekli su da ne budem luda i ako imam opcije da idem na carski. Znam već kako je to,muž će biti mjesec i pol najmanje s nama doma pa se stignem oporaviti nego riskirati pa da me stvarno potrefi napad i napravim komplikaciju bez potrebe,iako mogu svakako završiti na carskom bilo da porod ne ide po planu ili prenesem svih 10 dana jer indukcija nakon carskog u tako “kratkom” vremenu ne dolazi u obzir kada se prenese trudnoća tako da..meni je okej. Znam što me čeka,muž je rekao da će on sve preuzeti dok ne ojačam pa sam totalno okej s tom idejom 😊
Nikkita - ja sam zadnju M imala 11.2., a transfer blastice je bio 25.2., znači isto na 15 DC.
Kod prvog UZV-a doktorica koja je vodila postupak je napisala na nalaz da je trudnoća 6+4tt - što odgovara po transferu, a ne danu zadnje M.
Doktor mi je u trudničku upisao 6.2. da je bila zadnja M, a ja svaki puta kada dođem kod novog doktora iznova objašnjavamo cijelu situaciju 😶🌫️
Na zadnjem pregledu sam bila 16tt po transferu, a bebač po mjerama 16+4 (i cijelo vrijeme je tako malo veći). Da se gleda po zadnjoj M onda bi bio za 9 dana veći.
Kad sam objašnjavala doktorima, niko nije radio neku paniku, samo je bitno da nema velikih odstupanja po mjerama.
Što se tiče Utrogestana, ja sam se vratila na vaginalno korištenje. Prošli tjedan sam skužila da mi je počeo smetati , kad ga popijem kao da sam se najela kamenja.
Prekjučer smo došli malo na more na odmor. Tako da skupljamo vitamin D I kupam noge dok se muž i sin kupaju.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
14.5. mini anomaly - 13+6tt
🌟✨💫
Nikkita - ja sam zadnju M imala 11.2., a transfer blastice je bio 25.2., znači isto na 15 DC.
Kod prvog UZV-a doktorica koja je vodila postupak je napisala na nalaz da je trudnoća 6+4tt - što odgovara po transferu, a ne danu zadnje M.
Doktor mi je u trudničku upisao 6.2. da je bila zadnja M, a ja svaki puta kada dođem kod novog doktora iznova objašnjavamo cijelu situaciju 😶🌫️
Na zadnjem pregledu sam bila 16tt po transferu, a bebač po mjerama 16+4 (i cijelo vrijeme je tako malo veći). Da se gleda po zadnjoj M onda bi bio za 9 dana veći.
Kad sam objašnjavala doktorima, niko nije radio neku paniku, samo je bitno da nema velikih odstupanja po mjerama.
Što se tiče Utrogestana, ja sam se vratila na vaginalno korištenje. Prošli tjedan sam skužila da mi je počeo smetati , kad ga popijem kao da sam se najela kamenja.
Prekjučer smo došli malo na more na odmor. Tako da skupljamo vitamin D I kupam noge dok se muž i sin kupaju.
Ana ti se ne zelis odvaziti na kupanje? Hladno? Mi idemo za 2 tjedna i nadam se da ce more bit toplo
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Nikita maleni mi ima 191g, sad ću školski ovo prepisat sa slikice UZV; AC 11.57, FL 2.42cm, ako si na te mjere mislila…
Regina bit će sve dobro 🍀
Ana ZK ja isto nikako sa Utro na zelenu granu, uz njih obavezno i reflustat i magnezij, nekako mi smiri i želudac i cijelo tijelo.
Jedno pitanjce, upravo sam čula od poznanice da nije išla na mini anomaly sc. Još joj objašnjavam na šta mislim, jer sam mislila da priča o prenatalnom. Jel to izuzetak ili praksa? Da znam da li da se brinem jer sam ja jučer dobila uputnicu da se naručim, pa mi sad nije jasno…
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
Nikitamaleni mi ima 191g, sad ću školski ovo prepisat sa slikice UZV; AC 11.57, FL 2.42cm, ako si na te mjere mislila…
Regina bit će sve dobro 🍀
Ana ZK ja isto nikako sa Utro na zelenu granu, uz njih obavezno i reflustat i magnezij, nekako mi smiri i želudac i cijelo tijelo.
Jedno pitanjce, upravo sam čula od poznanice da nije išla na mini anomaly sc. Još joj objašnjavam na šta mislim, jer sam mislila da priča o prenatalnom. Jel to izuzetak ili praksa? Da znam da li da se brinem jer sam ja jučer dobila uputnicu da se naručim, pa mi sad nije jasno…
Mini anomaly se radi od 11 do 14tt, a bas anomaly se radi u 20tt.. Bar ja tako mislim
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Ja prijavljujem obavljen 4D 😁
Sve je u redu, detaljno smo ga pregledali (oko 45 min je trajalo). Sljedeci redovan pregled je 16.06.
A sad molim preporuke za trudnicke jastuke 🤞
Doslo je vrijeme i za to, sve se teze namjestati, vruce je za poplun koji sam do sad guzvala i namjestala 🤭
Ne kuzim jesu svi na istu foru (punjenje s nekakvim kuglicama) pa samo razlicitih oblika?
Na sto obratiti pozornost?
Heeelp 🙃
👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
🧑91` normo
04/2025 Panorama low risk, dečko 💙
Regina a gle, s obzirom na tvoju dijagnozu ni ja ne bih riskirala i dogovorila bih carski odmah. Lijepo je da muž može potegnuti kad rodiš tako da se ipak možeš oporavljati i hendlati bebicu. Ja imam od zadnje op. polucarski rez lijevo (znači ne cijelom dužinom, nego negdje cca pola) gdje su mi vukli debelo crijevo van kad je bila resekcija crijeva. Ostalo su 3 rupice od LPSC u Petrovoj, i imam 5 malo većih LPSC rupa po abdomenu jer je zadnja op. u FR bila robotski asistirana i onda su instrumenti malo veçi, pa su i rezovi koji mm veći, sve skupa nije idealno da idem na carski. S druge strane je rekla doktorica da neće ništa prepustiti slučaju i forsirat ikakav vaginalni porod nakon svega što sam prošla i koliko sam teško došla do trudnoće. Tako da mi se sve čini da me čeka carski i malo teži oporavak jer znam kaj je to kad te režu. 😬
Ana_ZK hvala ti, i mislila sam si da sam zapamtila da si ti imala transfer 15 dc. I da, meni su samo kod Podobnika gdje sam bila u par navrata, računali od transfera, i kao iako je ZM 18.02, oni bi oduzeli 5 dana pa je kao ZM 13.02. i tako su računali termin poroda. Nisu mi gledali bebicu jer sam kod njih samo hodala na intralipidne odmah iza transfera i u prvim betama pozitivnim. Ali po tvom primjeru ispada da sam u pravu da bi beba trebala biti 9 dana veća. 😅 To bi značilo da je jučer bilo po ZM 16+0, a realno po transferu 16+5, pa još 4 dana gore righr? Beba je za 17 tt, tako da je to po meni okej i neću se više time opterećivati. Beba uvijek lijepo napreduje i sve uvijek izgleda dobro. To je najbitnije. 🙏🏼🍀😍 Uživaj na moru!
Lea25 vidiš kako dan razlike igra ulogu, ali ti si i višlja, ja sam 175 cm, tako da mi je gin isto objašnjavao. Mjere od jučer su: BPD 3.58 cm, AC 11.46 cm, FL 2.25 cm, tt 175 +-26 g.
Plavuša idete na more? Mi ne idemo, gin mi savjetuje da ne idem iako je sve u redu. Muž isto tako misli. Tako da ostajemo u betonjari pod klimom. Uživajte na moru! 😍 Da, big anomaly scan se radi između 20 i 22 tt idealno.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Deep Blue super m za 4D, te fotkice su mi naj! Trudnički jastuk sam kupila ovaj: https://sei-design.de/Stillkissen-190x30-Musselin-mint-Fuellung-Faserbaellchen_1
To mi je naša Jana1993 ovdje na temi preporučila. Ja se ne kužim u ništa to, pa se vodim preporukama iz iskustva. Baš sam ga danas naručila. 😍
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ja prijavljujem obavljen 4D 😁
Sve je u redu, detaljno smo ga pregledali (oko 45 min je trajalo). Sljedeci redovan pregled je 16.06.
A sad molim preporuke za trudnicke jastuke 🤞
Doslo je vrijeme i za to, sve se teze namjestati, vruce je za poplun koji sam do sad guzvala i namjestala 🤭
Ne kuzim jesu svi na istu foru (punjenje s nekakvim kuglicama) pa samo razlicitih oblika?
Na sto obratiti pozornost?
Heeelp 🙃
Meni osobno te kuglice ne pašu. Pa sam si naručila od jedne curke koja radi homemade i imam ga već 3 mj i nebi to mijenjala za ništa. Kupila sam ovaj https://medalis.hr/proizvod/jastuk-za-trudnice-sovice/
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji