Oprostite cure, svima sretno iščekivanje želim, ali morala sam doći tu javiti se Nikiti. Napisala sam ti i na ljetnim poruku al neznam dal ćeš vidjeti. Znači predrago mi je kad sam vidila da si trudna. ❤️ Doslovce si me rasplakala. Želim ti što mirniju trudnoću i da uživaš u svakom momentu. Vidim u potpisu da si prošla svašta, sad uživaj, čuvaj se! 🤗
Da nisi slucajno bila na Zimskim bebama forumu 2018/2019?
Nije grizli bila na zimskim 2018 ja je se isto sican zbog nicka bila je aktivna na dr temama!! Ali nije zimske 2018 sucan se ugl svih nickova nasih zimskih!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Nikita ajde super nek sve ti prođe dobro do kraja. Tako sam ja bila ušla u postupak kad sam ostala trudna sa kćeri. Hladne glave, i sa 100 stavom to je to i ne pristajem na ništa manje. Svi mislili da sam luda, al to žena osjeti očito. Ovaj put je u pitanju spontana trudnoca. Htjeli smo drugo dijete, ali nisam imala srce toliko ostavljati kcer samu, a nismo imali ni kome da bi ja isla na postupake, to mi je postalo s njom luksuz za vrijeme. I onda smo odlučili ako bude kad spontano super, ako ne nije suđeno imamo nju. I onda je ona u rujnu pocela jako zagovarati da zeli biti velika seka, ja sam joj objasnila da to nije sam naša želja i da mozda joj se zelja ostvari. Onda je pisala Djedu Mrazu da za Božić ne treba ništa joj slati samo da mama dobi bebu. I ja neznam koje cudne moci ona ima i s kime deal, ali eto u 10.mj nas je obradovao plusic. Odmah sam dobila bezbroj terapija, ali nema veze, bilo je i jako puno problema sa mojim imunitetom onda, al sve se izguralo. Sad jos malo nadam se sretno i da dođe i ovo čudo na svijet.
Crox ne ne ja sam bila na zimskima 2019/2020. ☺️
Nek je sa srećom stvarno svima na temi, ali Nikiti nekako posebno želim sve naj. I što manje tegoba svima, uživajte...
Rainbow ajde super, samo dobre vijesti, baš mi je drago. Ja sam dobila 5 kg do 16 tt kojih punim sutra. Svi mi vele da mame dečkića imaju veći trbuh, jer moj je već fakat lijep trudnički. 😍💙 A evo ti dobila isto s dečkićem samo 3 kg, sve je to vrlo individualno očito. S toliko hormona i injekcija nas naštopaju u postupku da nije ni čudo da je ovako, ali ne žalim se, meni je super sve. Još samo da počnem osjećat bebija, ne mogu više dočekat. 😍 Kad si ti ono počela osjećat prve mjehuriće/valove u prvoj, a kad u drugoj trudnoći?
Grizli ajme koja predivna priča, seka prizvala bebicu. Kaj nosiš dečkića ili curicu? Ma stvarno Božja volja i sudbina. A ima i nešto u tome da djeca sve osjete unaprijed, gledala sam kompilaciju videa male djece koji pogode da je mama trudna prije nego mama uopće zna, i koji pogode spol prije svih. 😍 Predivno, sretno, još sitno brojiš, javi se kad rodiš, a ja ću svakako pratit Ljetne bebe sad pozornije, ionako su postovi jako korisni za sve. Hvala ti puno na podršci. Grlim. ❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Rainbow ajde super, samo dobre vijesti, baš mi je drago. Ja sam dobila 5 kg do 16 tt kojih punim sutra. Svi mi vele da mame dečkića imaju veći trbuh, jer moj je već fakat lijep trudnički. 😍💙 A evo ti dobila isto s dečkićem samo 3 kg, sve je to vrlo individualno očito. S toliko hormona i injekcija nas naštopaju u postupku da nije ni čudo da je ovako, ali ne žalim se, meni je super sve. Još samo da počnem osjećat bebija, ne mogu više dočekat. 😍 Kad si ti ono počela osjećat prve mjehuriće/valove u prvoj, a kad u drugoj trudnoći?
Grizli ajme koja predivna priča, seka prizvala bebicu. Kaj nosiš dečkića ili curicu? Ma stvarno Božja volja i sudbina. A ima i nešto u tome da djeca sve osjete unaprijed, gledala sam kompilaciju videa male djece koji pogode da je mama trudna prije nego mama uopće zna, i koji pogode spol prije svih. 😍 Predivno, sretno, još sitno brojiš, javi se kad rodiš, a ja ću svakako pratit Ljetne bebe sad pozornije, ionako su postovi jako korisni za sve. Hvala ti puno na podršci. Grlim. ❤️
Ja mislim da sam počela osjećati neke mjehuriće, najčešće ujutro. Ali baš kad sjedim i skroz mirujem. Nisam sigurna jeli to beba, i tako možda dva puta dnevno bude. S tim da je meni posteljica sprijeda, a sad sam 19tj. Prvo sam mislila da je probava, ali nekako je drugačije, nježnije 🥹
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Nikkitta i u prvoj trudnoći i sad negdje sa 16-17 tt, ali potpuno drugačije, u prvoj je na početku bio osjećaj kao kad autom prijeđeš preko brijega pa ti se onako okrene u trbuhu 🤭 a sad kao mali udarčići, s 18-19 sam osjetila već pošteno, s tim da mi je i prvi i drugi put posteljica straga (sad je najprije bila uz brid pa se povukla više straga)
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Oprostite cure, svima sretno iščekivanje želim, ali morala sam doći tu javiti se Nikiti. Napisala sam ti i na ljetnim poruku al neznam dal ćeš vidjeti. Znači predrago mi je kad sam vidila da si trudna. ❤️ Doslovce si me rasplakala. Želim ti što mirniju trudnoću i da uživaš u svakom momentu. Vidim u potpisu da si prošla svašta, sad uživaj, čuvaj se! 🤗
Da nisi slucajno bila na Zimskim bebama forumu 2018/2019?
Nije grizli bila na zimskim 2018 ja je se isto sican zbog nicka bila je aktivna na dr temama!! Ali nije zimske 2018 sucan se ugl svih nickova nasih zimskih!!!
Znala sam da sam ranije vidjala i to se sjecam i nicka i slike, negdje sa nekih tema sigurno smo tad sve tipkale negdje vec na nekim temama.
Tebi sretno, ajme vec si u terminu!!! Drzim fige da sve prodje super.
Nikita sad je dečkić ☺️... Sto se oblika i veličine trbuha tiče mogu samo potvrditi da nema pravila, ja u obje trudnoće imam mali trbuh, dobivam jako malo na kilaži. Kazu da deckice se nosi niže, curke više. Meni recimo je curka bila full nisko, sad malac je onako srednje ni gore ni dole do prekjučer je bio vodoravno.
A za osjetiti bebu ti ovisi i gdje ti je posteljica. I kakva je beba. Curku nisam skoro uopće osjetila do 20-22 tt, posteljica sprijeda na vrlo nezgodnom mjestu zato nisam ni mogla na carski recimo, sad mi je isto sprijeda ali gore i ovog skakavca osjetim fanj već tjednim i potpuno drukčije od prvih osjeta u prvoj trudnoci. Tako da osjeti je vrlo individualan.
Uživajte u ovim slatkim tjednima... I sretno 🤗
Mene bome moja mala već pošteno mlati iznutra, čak već postaje blago nelagodno Počela sam osjećati sa 17tt, sad ću 19tt za 2 dana, posteljica je iza. Pod rukom točno osjetim kako se trbuh izdigne. Najviše kad legnem, a najaktivnija je rano ujutro prije doručka ili nakon što se najedem. Dok stojim ili nešto radim ju još ne osjetim.
👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
Jana1993 ajme preeeslatko. Uživaj u tjednima koji slijede. 😍
Rainbow zanimljivo 😍😍 pa kažu da ako je straga, da se sve bolje i ranije osjeti. I meni je zadnji put na uzv bila posteljica uz lijevi brid, sad se nadam da će se pomaknuti straga pa da osjetim bebicu što prije. Kad se tebi pomaknula više straga? Od uzv do idućeg uzv?
Grizli aaaa isto dečkića čekaš, predivno. 💙Za trbuh i to, ma definitivno je sve vrlo individualno. Vidjet ću na idućem uzv gdje mi je sad posteljica, bila je lijevim bridom prošli put. Sad vjerujem da se pomaknula kako maternica raste. Samo da nam naše bebice što prije dođu u naručje. 🥰🍀😘❤️
Nala48 hahaah čini se da ću i ja tako za koji tjedan govorit da me mali mlati. Živahna bebica, baš lijepo, nadam se da udarci s vremenom neće boljeti, jer čitala sam i takva iskustva. 😱😍😂
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Cure, koje suplemente uzimate (if any)?
Ja sam danas 16 tt i trenutno ovako izgleda moj protokol:
- Prije doručka: OmniBiotic Flora+ 1x ujutro natašte.
- Nakon doručka: TerraNova prenatal 1x, 5-MTHF 1000 mcg 1x, Wiley’s Finest Omega Prenatal Peak DHA 2x, Kolin 1x 300 mg, Q10 2x 100,00 mg).
- Nakon ručka: TerraNova prenatal 1x, Wiley’s Finest Omega Prenatal Peak DHA 1x, Q10 2x 100 mg.
Prije spavanja: Dmanoza 1x, Magnezij glicinat 400 mg.
Na svemu ovome sam praktički od transfera, osim što sam sad u drugom tromjesečju uvela kolin i Q10. Čitala sam za oba da su jako važna za bebu, osobito kolin, koji je vrlo bitan ako osoba ne unosi jaja svaki dan. Ja sam ta, jedem jaja eventualno 2x tjedno, a trudnice bi trebale unosit 450 mg kolina dnevno, tako da mi je ova 1 kapsula od 300 mg okej, jer iz hrane još unesem cca 150 mg dnevno.
Ovaj tjedan ću opet provjerit feritin i željezo, pa ako bude potrebe počet ću sa Nutrined Laktoferinom koji mi još stoji neotvorena bočica. Ili eventualno Tardyferon koji vidim da doktori sad dosta daju trudnicama.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji