Do sada sam pila oko 2l dnevno, ali jučer i danas neide. Da, cijeli dan malo tekućine. Znam da je malo, ali ju nemam kamo staviti. Želudac je jednostavno pun kad pijem ostaje u jednjaku I onda mi se diže kiselina samo.
Sada sam probala pocuclati gastal i nakon malo manje od pola tablete je sve izašlo van pa je sada lakše. Idem probati do spavanja malo još nadoknaditi tekućinu jer mi sada baš paše.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
14.5. mini anomaly - 13+6tt
🌟✨💫
Jel netko popije još tu i tamo melatonin? Ja nisam sto godina ništa, ali ne bih se htjela i večeras mučiti, a imam cijelu kutiju. Zadnjih noći se opet vrtim do jutra, a ne znam šta je manje zlo.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.🧊
Termin: 16.11.⭐️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 10.6 . ~
Lea25 prošli tjedan sam bila na mini pramenovima, bile smo same u salonu i uključila je ventilaciju i nije išla ni blizu tjemena. Full pramenove sam radila doslovno dan prije ulaska u dobitni postupak (19.2.) pa sam komotno mogla cijelo prvo tromjesečje izdržati, osobito jer nemam sijedih, jako puno žena krene sijedit već iza 35-te, što je meni iskreno prerano i nadam se da kod mene neće biti sijedih do 50-te. 😁 Zapravo više nisam mogla izdržat bez šišanja vrhova, pa je usput samo desetak tankih pramića prošarala, nismo htjele radit full.
Regina ufff dobro da si mi rekla, iako sam svjesna da će bit u početku teško razaznati jesu li crijeva ili beba. 😃 Što se tiče savjeta, već lagano gubim strpljenje jer se svi vole pravit pametni, jer eto ja sam zadnja trudna od svih njih i zato sam valjda totalni tudum za život kompletno. Nekad mi to vrijeđa common sense. Naravno da tražim savjete, i cijenim ih, ali ne 24/7 i nije da sam izgubila inteligenciju i životno iskustvo ako sam trudna. Sve mislim kaj će tek bit kad rodim, bit će potrebno postaviti hard boundaries. ☺️
Komentara ce uvijek bit i nauči otupit🙈
U mene si tipa komentari sta ce vam kolica kad imate u njih prakticki nova, sta ce ti izdajalica jer ne znas oces imat mlijeko, sta ce ti to, to mojima nije tribalo, di prije gledas krevetice, sta ces radit kasnije..... Ugl 🤯🤯🤯
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno), 17.3. beta 2024 🤗
▪️15.11.2025. ⏳️👶🩵
Meni je posteljica naprijed, pokrete sam pocela.osjecat s tocno 20tj.
U prvoj trudnoci sam osjetila sa 17, al onda mi posteljica nije bila naprijes
💓
Meni je posteljica naprijed, pokrete sam pocela.osjecat s tocno 20tj.
U prvoj trudnoci sam osjetila sa 17, al onda mi posteljica nije bila naprijes
Ja sam isto tako u prvoj trudnoći, sad u drugoj mi je isto posteljica naprijed pa osjetim svako toliko, ali ništa još onako baš baš.
A što se tiče glupih komentara... Više se ne zamaramo. Živim svoj život i to je to 😁
Meni je na samom početku jako smetalo kad bi mi već tad predviđali da će mi dijete biti razmaženo (valjda jer je dugo očekivano). A posebno kad bi pitali za termin i odmah rekli što će biti po horoskopu i nabrojali sve loše osobine znaka. Znači to mi je bio užas, kad bi mi rekli joooj škorpion - oni su zajebani, pa bi još počeli nabrajati primjere takvih zajebanih škorpiona. To me posebno smetalo. Sad kad čujem mi je već svejedno, uopće se ne zamaram tim glupostima. Živciralo me pitanje: a gdje ćeš roditi? Prvo, ne razmišljam još tako daleko jer sam i dalje u nekom strahu i tu si ne mogu pomoći, a ako i spomenem bolnicu koja bi bila opcija, odmah krenu pljuvanja i usporedbe sa kumama, sestrama, frendicama koje su imale traumatično iskustvo. Realno, nema bolnice u kojoj žene nisu imale traumatično iskustvo poroda, nažalost, i zato više i ne odgovaram na to pitanje nego kažem da ne znam. I još, frendica mi je rekla jednom ajmeeee ogroman ti je trbuh već sad 😂 u smislu, kakva ćeš tek bit. A meni drago, i da dobijem 20kg, nek je meni moja beba rođena živa i zdrava i nek se trbuh vidi i nek bude ogroman.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Ja mislim da sam jedina koja ne zna di joj je posteljica. Je meni dr rekla na proslom pregledu, al ja sam gledala bebaca i izgubila se u tome🥰 Al samo osjetila mjehurice prije neki dan i zadnje dvije veceri zatezanje malo ispod pupka. Jel to bebac il nesto drugo, ne znam🙈
ja sam dobila komentar kako je muski skropion malo bolji od muskog blizanca, sta god to znacilo🤣🤣
ispi.de me pojedini komentari, onda se pojadam muzu i onda on ceka, samo pred njim svi mudro sute jer znaju da ce im rec gdje im je mjesto😅
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️15.11.2025. ⏳️👶🩵
Ne zamarajte se tuđim misljenjima ako ikako mozete,toliko dugo smo ovo cekale da bi ih tako nebitne stvari kvarile. Ovo sta je Lea rekla-mi muz i beba (i djeca naravno) i to je to. Meni kad kazu razmazit ces ga-nego sta cu! Itekako! Udebljala si se-hvala bogu da jesam i bas mi je lipo! I tako...prebacilo me u trudnoci,nista me ne dira🤣
Zaradila sam Covid izgleda,umirem vec 7 dana,glavobolja kasalj bolovi...nema sta nisam probala al sve slabo pomaze. Bas sam bila koma,al jucer je bio uzv i mali je odlicno tako da sam mirnija i strpljivo cekam da ovo s*anje prestane da mogu zivit normalno.
Udebljala sam se 6 kg do 16 tj pa bi bilo dobro malo pripazit jer imam problema s venama,progesteron ostaje do daljnjega i to je to.
I ja cekam prve mjehurice i leptirice,posteljica je straga🤞
Artemiss jesu to te kaj ti žvačeš? Već sam luda. 😅
Da da, iako ne znam zašto se zovu tablete za žvakanje kad su onako tvrde kao bomboni i meni imaju okus kao da cuclam pastu za zube 😂
Ali djeluju 🙌🏼
👫💞 35/39
AIH- 27.1.2025.-11 js/ICSI 7...5...1(5+)
ET-1.2.2025.
12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
27.2.2025. 6tt 💗
1.4.2025. it's a girl🌸🩷
🩷21.10.2025.🩷
Ne zamarajte se tuđim misljenjima ako ikako mozete,toliko dugo smo ovo cekale da bi ih tako nebitne stvari kvarile. Ovo sta je Lea rekla-mi muz i beba (i djeca naravno) i to je to. Meni kad kazu razmazit ces ga-nego sta cu! Itekako! Udebljala si se-hvala bogu da jesam i bas mi je lipo! I tako…prebacilo me u trudnoci,nista me ne dira🤣
Zaradila sam Covid izgleda,umirem vec 7 dana,glavobolja kasalj bolovi…nema sta nisam probala al sve slabo pomaze. Bas sam bila koma,al jucer je bio uzv i mali je odlicno tako da sam mirnija i strpljivo cekam da ovo s*anje prestane da mogu zivit normalno.
Udebljala sam se 6 kg do 16 tj pa bi bilo dobro malo pripazit jer imam problema s venama,progesteron ostaje do daljnjega i to je to.
I ja cekam prve mjehurice i leptirice,posteljica je straga🤞
mene spasile mucnine na pocetku i tu sam stagnirala, sad sam na +2 mislim... al apetit iz dana u dan raste, tako da se bojim kako ce se dalje razvijat situacija😅
zasto ti ostavljaju progic u 16 tt?
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️15.11.2025. ⏳️👶🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji