Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala48
    04. Lipanj 2025. 20:30

lea25 Ma ja da sam na tvom mjestu ne bi mi ni na kraj pameti isto bilo ići u Zagreb. Mislim da bi više išla za tim da sam što bliže bolnici u slučaju komplikacija, a i puta. Ne mogu zamisliti da moram sjediti s malom bebom u autu 140km, a da su me recimo rezali i šivali ili da sam bila na carskom. 

Mi smo ionako tu i čak nam je Merkur najbliže, ali jedino što ja vidim u Zagrebu su gužve i gužve, nikakva klasa 😆

• Regina
    04. Lipanj 2025. 22:38

Nikkitta svakome tko može roditi privatno bi to preporučila jer je daleko drugačiji tretman i sve ostalo nego u našim državnim bolnicama. Ako se ne varam zadnja cijena što znam je bila 5000€ kod njih al ne znam jel to bilo za vaginalno ili CR. 
    Što se Petrove tiče dok sam čitala da ti je opet opcija, samo mi je u glavi bilo reć ću ti Radošević ili eventualno Zlopaša i super je da ti je Radošević tu jer je mojoj cimerici na dan pregleda pred njom kapnula krv na pod,uzela je UZV i u roku 10min je cura bila na carskom-bila je abrupcija posteljice u pitanju i baš je sva mila,topla i draga. Baš sam rekla da ću ovaj put tražiti kad krenem u trudničku Zlopašu (koji je asistirao na zadnjem carskom jer je mala zabola glavu pod želudac pa ga je priskočio pridržat dok je Veček malenoj glavicu iščupao,iako je cijelu operaciju nadzirao da ne bi prošlo što krivo jer se mala okrenula tako da je glavom gledala prema kičmi,a njena kičma je bila posred mog trbuha pa vanjski okret nije dolazio u obzir i nadzirao je čisto ako se ne bi što zakompliciralo) Večeka koji mi je odradio prvi rez i zadnji set kontrola i stvarno je stručan, ali nije za žene koje ne vole crni humor i kad je neko morbidan ili Velena.

• Regina
    04. Lipanj 2025. 22:38

Znači putem telefona ću tražiti striktno nekog od njih troje,ostali mi ne dolaze u obzir jer su oni ipak najveći stručnjaci. Velena zna samo po simptomima i opisu kad joj kažeš pretpostaviti što je i većinom je u pravu,Veček je stručnjak za UZV bez ikakvog premca,a Zlopaša je kombinacija svega al on kad vidi trbuh spram trudnice i građe zna kakve su šanse za ishod poroda pa je tu neki skener što je za savjetovanje isto super. I kod njih mi je kažem super što mogu birati sama hoću VBAC ili carski opet, dok sam evo s frendicom baš danas pričala koja mi se žalila da je njena rođakinja prije godinu i pol rodila blizanke u Vinogradskoj i jedva se oporavila jer joj nisu izvadili truli jajnik koji je napravio potpuni kaos u tijelu pa mora opet na operaciju,a sad ima bebu 3mj staru za koju su ju SILILI nakon carskog da rodi vaginalno. Znači razlika je između blizanki i te bebe 15mj i oni su silili nakon carskog za 15mj vaginalno. To mi je ipak previše obzirom da negdje ne daju VBAC osim ako ne prođe minimalno 2god od poroda do poroda,tako su čak i meni rekli u Petrovoj da imam na umu,ali su mi na kombiniranom sad rekli obzirom da je ožiljak dovoljno debeo i sumnjaju da će se toliko stanjiti-mogu birati i probati vaginalno ukoliko želim i s tim sam jako zadovoljna obzirom i na moju pozadinsku dijagnozu zbog koje me strah rađati vaginalno..

• Regina
    04. Lipanj 2025. 22:39

Morala sam u dva dijela,jer je bilo predugačko da ide u jednom napisu 😂🙈

Ana_ZK_101
    05. Lipanj 2025. 12:18

Što se tiče škorpija imam već jednog malca i dijete ko dijete. Ja u njemu više vidim neke genetski nasljeđene "loše" osobine nego horoskop.
    Petrova ima kao najlošiju statistiku, ali kad se pogleda da k njima dolaze najteži slučajevi, nije ni za čuditi se.
    U prvoj trudnoći je bila jedna žena došla iz Zadra na carski. Blizanačka trudnoća i imala je neku autoimuniu bolest i nije mogla ni u jednu drugu bolnicu.
    Tako da se svi privatnici ograđuju od težih slučajeva. Isto kao što privatne poliklinike neće uzeti teže slučajeve preko HZZO-a.
    Meni je sada doktor bio rekao da odem na anomaly scan (od 19tt) u bolnicu u kojoj mislim roditi, a ja još nisam odlučila. Opcija su Petrova i Sisak. Posteljica se opet slabo diže preko ušća i naprijed je i lako moguće da opet bude previa. S tom dijagnozom bi bolje bilo ići u Petrovu, ali kad se sjetim da će me opet na mjesec dana ranije tamo smjestiti 😵‍💫.
    Dobro je bilo na CEF-u jer nije bilo strogog vremena posjeta. Uvijek smo parkirali na Kvatrić-u u podzemnoj garaži i onda gore pješice.
    ,😵‍💫🫣😩😵😳😥

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
    13dt - beta 2743
    24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
    29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
    14.5. mini anomaly - 13+6tt
    🌟✨💫

Nikkitta
    05. Lipanj 2025. 14:48

Artemiss hvala, morat ću si kupit, ne volim gutat tablete, gutam toliko suplemenata dnevno, pa ako mogu kaj žvakat, makar i kao bombon. 🤭
    Rainbow drugi šećer znači opet ne valja, kaj veli doktor? Kako si sad inače s tom dijetom, kažeš uletila u hipo?
    Lea25 nekad su manje bolnice fakat bolji izbor, ali i tamo bih dobro gledala tko će me poroditi. 
    Nala48 ja sam isto lavica, ali mi nitko nije rekao da nikad ne bi pogodio. 😂 Ma Škorpioni su najmističniji znakovi, osobe se rađaju u najmračnijem dijelu godine pa slove za mračnjake, ali ja sam fakat dosta promijenila mišljenje o njima zadnjih godina i evo za krsnu kumu sam izabrala frendicu s posla s kojom sam se u zadnje 4 godine jako zbližila i ona je Škorpija podznak Lav i top je osoba, i ona će biti kuma malome. 💙❤️ Znam da je astrologija praktički zabavni bull shit, ali ja je dosta pratim i znam o tome, i definitivno neke generalne karakteristike su istinite za većinu ljudi rođenim u određenim znakovima, ali kak Regina veli, gleda se i podznak (čak je i bitniji podznak jer je on vladar 1. kuće i predstavlja osobnost), pa i Mjesec i blabla, cijela natalna karta. Moj sin će biti ili Škorpion ili Strijelac, voda ili vatra, a muž i ja smo voda i vatra, tako da - sve super, što god da bude, najbitnije je da je živ i zdrav, a za ostalo će se roditelji u odgoju pobrinuti. 🥰
    Regina hvala ti što si podijelila svoje iskustvo i drago mi je da je bilo na kraju sve bilo dobro. Za Vinogradsku sam samo loša iskustva čula, to što forsiraju je suludo. I slažem se, zato i želim rodit privat, ali iskustva su pozitivna i negativna na forumima, zadnje nalazim iz 2022., a frendica i njeno loše iskustvo je iz 12/23. Ništa recentno ne nalazim. S druge strane, kao da u državnim bolnicama nema pozitivnih, kao i negativnih iskustava, samo mi se čini da je omjer veći. 🙄 Zlopaša je porodio oba naša tinejdžera (muževe klince) tako da su si oni full dobri i muž ga može zvat bez beda, ali osobno preferiram ženske ginekologe, pa naginjem Veleni. ❤️

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013.-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014.-2020. 1 AIH, 8 IVF.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022.-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF-a. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 ❄️, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4 tt, imamo ❤️!
    05/25 Panorama 12 tt ✅, stiže 💙!

Nikkitta
    05. Lipanj 2025. 14:50

Ana_ZK znači imat ćeš dvije Škorpijice. 🥰 Definitivno bih s tom dijagnozom išla u Petrovu, nemaš kaj realno. 🤓 Nadam se da si bolje danas! 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013.-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014.-2020. 1 AIH, 8 IVF.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022.-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF-a. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 ❄️, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4 tt, imamo ❤️!
    05/25 Panorama 12 tt ✅, stiže 💙!

• Ana_
    05. Lipanj 2025. 17:29

PREGLEDI

Marina.25 -.6.
    Ana_ 6.6.
    Lea25 10.6.
    Clo 11.6.
    Regina 11.6.
    Martinaaa_ 23.6.
    Miškica30 24.6.
    Lendoxia 2.7.

TERMINI

Martinaaa_ 1.9. 
    Maravillosa 4.9. ⚽
    Amiiina 7.9. 🌸
    Rainbow_Hope 11.9. ⚽
    Crox 16.9. 🌸
    Marina.25 20.9. ⚽
    Inna_92 21.9. ⚽
    Mare8080 25.9. 🌸
    Clo 5.10. ⚽
    Lendoxia 9.10. ⚽
    Mimoza17 15.10. ⚽
    Marchy89 15.10. ⚽
    Artemiss 21.10. 🌸
    Ana_ 23.10. ⚽
    Deepblue 23.10. ⚽
    Regina 31.10. 
    Leia 31.10. 🌸
    Plavuša 3.11. 
    Nala48 4.11.🌸
    Jana1993 5.11.
    Ana_ZK_101 13.11. ⚽
    Marijamiriam14 14.11.
    Miškica30 15.11. ⚽
    Lea25 16.11.
    Baccarat 17.11. ⚽
    Nikkitta 25.11. ⚽
    PuPo24 🌸🌸

• Ana_
    05. Lipanj 2025. 17:30

I opet kasno lista, ali ajde 

• Ana_
    05. Lipanj 2025. 17:34

Slučajno sam stisnula pošalji a nisam napisala do kraja 🫣

Ugl, ja sam trebala danas imati anomaly u bolnici ali su mi odgodili za sutra. A taman sam si sve isplanirala i ništa.
    Sutra najprije redovni pregled kod moje gin a kasnije bolnica. 

Vidim priča se o horoskopu... Ja sam djevica, ali nitko mi ne vjeruje. Nisam toliko uredna i cista kao klasična djevica pa je svima čudno 🤣🤣

Inace, cure, kako se osjećate sad kad su krenule vrućine? Podnosite dobro? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.