Da, cyclogest. Pa ja ne znam eto, jednom sam prokrvarila pod njim dok sam čekala betu, čak prije reda, a kažu da je to trebao spriječiti. Sad ga uzimam tri mjeseca, a nije ni dotakao hematom. Duphaston sam jednom koristila za neke ciste i riješio je stvar u 8 dana, poslužio svrsi . Ovaj utrogestan mi je nov.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Živimo sa mojim roditeljima u istom kućanstvu i oni su sve od transfera znali.
Sinu (5,5g) smo rekli sa 8tt. I onda smo počeli ako je baš neko ispitivao jer nismo mogli puno skrivati jer sam odmah prestala raditi i šef mi je našao zamjenu, a radim u specifičnoj radnji pa bi se brzo skužilo. Susjeda/kuma radi u laboratoriju tako da je ona tu saznala i nekima još rekla.
Sa 12tt smo bili na jednom dječjem rođendanu i onda smo tek počeli baš spominjati.
Trbuh se već izbacio podosta (u prvoj trudnoći je tako bio tek sa cca 20tt) tako da nema više nekog skrivanja.
Jedino se nekako nikako odlučiti za neku javnu objavu.
Što se tiče opreme sve smo sačuvali od sina (nisam nikako mogla naći snage da podijelim), tako da nam fali još jedna autosjedalica da ne moramo prebacivati po autima i nešto robice za novorođenče.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
7.7. 21+4tt
lea ja sam uzimala Utrogestan u svakom ciklusu potpomognute jer je kao bolje da se rasporedi doza kroz dan na više puta, stalnija je onda razina, tako nešto. Sad su mi zbog krvarenja maknuli Utrogestan i zamijenili ga Duphastonom koji ide oralno, ja sam mentalno puno bolje podnosili Duphaston (razlika je u obliku progesterona). Meni se hematom apsorbirao za 7 tjedana od krvarenja (a inače bio prisutan od početka do 17 tt) uz strogo mirovanje i spasilo me to da sam neke stvari mogla raditi ležećki (takav mi je posao da mogu) pa sam se zaokupila... Osim toga Netflix, knjiga i još toddlerica koja je tražila svoje...
Mi smo njoj rekli s 8 tt, nakon drugog UZV, jer joj nikako nismo mogli objasniti zašto ju mama ne može dizati (a od prvog pregleda bio je vidljiv hematom), lijepo je to prihvatila i veseli se ❤️ Obitelj i prijatelji su znali maltene otpočetka jer bismo ionako podijelili to bez obzira na ishod. A kako sam zbog mirovanja ostala doma s 10 tt, saznali su skoro svi 🙈
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Cure kolko vas se susrelo sa citomegalovirusom? Ja sam dobila danas nalaz, prije cca mjesec i pol mi bio igg 11,78, a igm 39 i bila pozitivna naravno, danas mi dosao nalaz igm isto, a igg pao na 6..
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Sad vidim da mi fali drugi dio posta hhehe.. Uglavnom sad sam negativna i to je ok.. A moj ginekolog kad je vidio prvi nalaz rekao da kaj je sa zenama u danasnje vrijeme, da je svaka druga pozitivna.. Kao onda mi laknulo, ik nisam jedina...
Nego.. Jer ima kakvih stetnijih utjecaja na sam ishod trudnoce..?
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Hvala žene moje svima na odgovorima, ma zanimalo me samo za djecu kad ste im rekli, to je po meni nekako najosjetljivije. 🥰 Naši roditelji i uzak krug prijatelja znali su za postupak od početka, pa tako i za trudnoću jer jbg pitaju, a ostalim prijateljima još nisam rekla i tako mi je bolje. Imam svoj mir, čak su mi i pitanja obitelji i tih par prijatelja bila overwhelming osobito na početku. Anyhow, čekam da uđem u drugo tromjesečje i da dođu nalazi Panorame. 🙏🏼🍀❤️
Inače, mučnine me ubijaju i pojačaju se do navečer, a opet sam sinoć imala i migrenu tako da očito nije vezana uz heparin, jer smo ukinuli Clexane s 12 tt. Još mi je kad sam legla puna 2h pulsirala žila na vratu i to užasno jako, 30-50x u minuti i tako do 2 ujutro. Mislila sam da ću izgubit razum, s mučninom i migrenom, samo sam htjela zaspati, a taj vrat mi je poskakivao jako, do razini boli. Sutra imam pregled u Ambulanti za glavobolju pa ću pitat neurologa za ta pulsiranja. Čitam da to može biti uslijed trudnoće i pojačanje cirkulacije krvi u tijelu, ali da je neugodno - jest i to jako. Morala sam uzet Normabel 2 mg nakon sat vremena što sam vidjela da neće prestat. Inače mi se to dogodilo i preksinoć, ali je pulsiralo par min. 🤷🏼♀️🙄
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Plavuša hej, jel ti slučajno rađen aviditet? Po ovome je najvjerojatnije IgM prvi put bio lažno pozitivan, ali mi je čudno da te nije malo bolje utješio/razuvjerio da nije ništa
🌈 hvala ti puno, moj je valjda na odlasku, za promjenu je skroz prazan.
Nikita ja ti se pridružujem s mučninama. Od 12tt nisam svoja, povraćanje u svako doba dana, doslovno i čaša vode potakne takvu mučninu da me zapeče grlo, ako ništa izbacujem neku kiselinu. Počela sam mršaviti i to dosta, ne mogu ni održati kilažu, ide u minus. Probala sam s mliječnim proizvodima, palentom, samo posoljenim tjesteninom…. Palenta i čokolino prolaze. Sinoć me u pola 1 mučnina digla iz kreveta i povraćanje iako sam jela do 21 maximalno. Lagano ludim i vise mi se i ne jede jer znam šta me čeka. Vrtoglavice nemam, samo se pojavi nagon za povraćanjem i to odradim par minuta bar, probudi me iz sna.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Plavuša hej, jel ti slučajno rađen aviditet? Po ovome je najvjerojatnije IgM prvi put bio lažno pozitivan, ali mi je čudno da te nije malo bolje utješio/razuvjerio da nije ništa
Leia kako mislis slucajno? To je obuhvacala pretraga 'torch'.. Oduci tjedan idem kod gin, bas cu ga pitati da li postoji mogucnost da je bio lazno pozitivan..
Necu uopce guglati jer mi slabo dode vise od tog guglanja simptoma i svega.. Lakse mi vas pitati..
Nikkitta draga drz se, nadam se da ce ti u ambulanti znat reci vise i pomoci nekako 🤞🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Leia kako mislis slucajno? To je obuhvacala pretraga 'torch'.. Oduci tjedan idem kod gin, bas cu ga pitati da li postoji mogucnost da je bio lazno pozitivan..
Necu uopce guglati jer mi slabo dode vise od tog guglanja simptoma i svega.. Lakse mi vas pitati..
Nikkitta draga drz se, nadam se da ce ti u ambulanti znat reci vise i pomoci nekako 🤞🫶
Nisam mislila da je “slučajno” napravljen test nego jel ti osim tog možda napravljen aviditet IgG, al nema veze.. nadam se da ćeš uskoro dobit svoj odgovor :)
Sortiraj odgovore
Najstariji