Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mimoza17
    12. Svibanj 2025. 19:57

Ja inače idem isto u GynaeArs pa će mi ja mislim ovaj idući pregled za 10 dana taman moć proć kao Anomaly..Sve preporuke za njih, to su dvije ginekologice koje djele ordinaciju i kod koje god odeš ne možeš pogrješiti! ☺️

Ja sam bila na sajmu u WG, uzela sam kadu, trudnički jastuk ii još neke sitnice (robica, set za higijenu i tak)..Najviše je nekako bilo kolica, ali pošto sam ih ja uzela onda sam taj dio zaobilazila,.Ali iznenadila sam se iskreno koliko je štandova bilo 😀

• leia
    12. Svibanj 2025. 22:02

Pozdrav cure, čitam vas neko vrijeme, ali nikako se priključit. Sad sam trudna 15 tjedana i par dana i nestrpljivo čekam idući pregled u nadi da ćemo saznat spol. Termin mi je 31.10. :) 

• Regina
    12. Svibanj 2025. 22:12

leia

Pozdrav cure, čitam vas neko vrijeme, ali nikako se priključit. Sad sam trudna 15 tjedana i par dana i nestrpljivo čekam idući pregled u nadi da ćemo saznat spol. Termin mi je 31.10. :)

Dobrodošla terminušo 🤭 jel to prva beba ili? Držim nam fige objema da ćemo saznati sad na ovim pregledima spol 😊

• leia
    12. Svibanj 2025. 22:25

Regina

leia

Dobrodošla terminušo 🤭 jel to prva beba ili? Držim nam fige objema da ćemo saznati sad na ovim pregledima spol 😊

Je  a tebi?
    Joj ja sam baš nestrpljiva iako nam je svejedno, ali vjerojatno kako je prva beba pa sam oko svega nestrpljiva

• Regina
    13. Svibanj 2025. 08:13

leia

Regina

leia

Jea tebi?
    Joj ja sam baš nestrpljiva iako nam je svejedno, ali vjerojatno kako je prva beba pa sam oko svega nestrpljiva

Meni je druga 😊 imam doma toddlericu 16mj staru pa sad nestrpljivo cekam da saznamo jel dolazi mladi braco ili seka. A ova nestrpljivost ti je meni osobno jednaka kao i u prvoj trudnoci, nema neke razlike. Samo neka su zivi i zdravi 🥰🥰

• leia
    13. Svibanj 2025. 08:54

A da, u pravu si, kako god bude - samo nek sve bude dobro na kraju! 
    Kako uspjevaš sa starijom, jel ti teško? Ja sam umirala od mučnina i svako toliko bi mi palo na pamet kako je mamama koje doma već imaju djecu

• Regina
    13. Svibanj 2025. 09:24

leia

A da, u pravu si, kako god bude - samo nek sve bude dobro na kraju!
    Kako uspjevaš sa starijom, jel ti teško? Ja sam umirala od mučnina i svako toliko bi mi palo na pamet kako je mamama koje doma već imaju djecu

Mene su mucnine i povracanje bas mantrali negdje 15 tjedana u obje trudnoce,sad samo imam nagon za povracanjem kada vidim prazno sude ili kad sam gladna a ne pojedem odmah nista mi ide na povracanje,plus nikakve lijekove osim prenatala ne smijem uzimati jer povracam. A s toddlericom mi je sad jos tesko jer radim od doma i stvarno je postalo pretesko kako tjedni odmicu,isijas me poceo hvatati preko vikenda,a stalno bi mogla spavati tako da u cetvrtak mislim da je to to od posla i idem na komplikacije. Htjela sam si manju razliku iako bas ne toliko malu,ali proc ce. Racunam da ce 2028 biti sve puno lakse 😂😂😂

• leia
    13. Svibanj 2025. 10:03

Regina

Mene su mucnine i povracanje bas mantrali negdje 15 tjedana u obje trudnoce,sad samo imam nagon za povracanjem kada vidim prazno sude ili kad sam gladna a ne pojedem odmah nista mi ide na povracanje,plus nikakve lijekove osim prenatala ne smijem uzimati jer povracam. A s toddlericom mi je sad jos tesko jer radim od doma i stvarno je postalo pretesko kako tjedni odmicu,isijas me poceo hvatati preko vikenda,a stalno bi mogla spavati tako da u cetvrtak mislim da je to to od posla i idem na komplikacije. Htjela sam si manju razliku iako bas ne toliko malu,ali proc ce. Racunam da ce 2028 biti sve puno lakse 😂😂😂

Jooj, sve isto i išijas i mučnine. Ja bi i prenatale povratila, ali sad je napokon lakše, osim tog nagona na povraćanje.. 
    😂😂😂 baš si me nasmijala. A to je sad takav period, ali svaka ti čast, ja se jedva sama za sebe pobrinem

• PuPo24
    13. Svibanj 2025. 10:24

Mene je doktorica skinula s prenatala jer mi je zeljezo visoko , nevjerovatno… a i primjetila sam kad uzimam aktivni folat duze vremena da mi srce pocne jako lupati. Evo tjedan dana bez folata i nemam tih lupanja srca. Sva sam naopako.

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

Mimoza17
    13. Svibanj 2025. 10:31

Dobrodošla leia

Jel netko ima osjećaj ''punoće'' u rodnici, i kao da vas nekako škaklja, ne znam opisati.. Pregled mi je tek za 9 dana i ne mogu više čekatii, svakim danom sam sve više u stresu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.