Ja inače idem isto u GynaeArs pa će mi ja mislim ovaj idući pregled za 10 dana taman moć proć kao Anomaly..Sve preporuke za njih, to su dvije ginekologice koje djele ordinaciju i kod koje god odeš ne možeš pogrješiti! ☺️
Ja sam bila na sajmu u WG, uzela sam kadu, trudnički jastuk ii još neke sitnice (robica, set za higijenu i tak)..Najviše je nekako bilo kolica, ali pošto sam ih ja uzela onda sam taj dio zaobilazila,.Ali iznenadila sam se iskreno koliko je štandova bilo 😀
Pozdrav cure, čitam vas neko vrijeme, ali nikako se priključit. Sad sam trudna 15 tjedana i par dana i nestrpljivo čekam idući pregled u nadi da ćemo saznat spol. Termin mi je 31.10. :)
Pozdrav cure, čitam vas neko vrijeme, ali nikako se priključit. Sad sam trudna 15 tjedana i par dana i nestrpljivo čekam idući pregled u nadi da ćemo saznat spol. Termin mi je 31.10. :)
Dobrodošla terminušo 🤭 jel to prva beba ili? Držim nam fige objema da ćemo saznati sad na ovim pregledima spol 😊
Dobrodošla terminušo 🤭 jel to prva beba ili? Držim nam fige objema da ćemo saznati sad na ovim pregledima spol 😊
Je a tebi?
Joj ja sam baš nestrpljiva iako nam je svejedno, ali vjerojatno kako je prva beba pa sam oko svega nestrpljiva
Jea tebi?
Joj ja sam baš nestrpljiva iako nam je svejedno, ali vjerojatno kako je prva beba pa sam oko svega nestrpljiva
Meni je druga 😊 imam doma toddlericu 16mj staru pa sad nestrpljivo cekam da saznamo jel dolazi mladi braco ili seka. A ova nestrpljivost ti je meni osobno jednaka kao i u prvoj trudnoci, nema neke razlike. Samo neka su zivi i zdravi 🥰🥰
A da, u pravu si, kako god bude - samo nek sve bude dobro na kraju!
Kako uspjevaš sa starijom, jel ti teško? Ja sam umirala od mučnina i svako toliko bi mi palo na pamet kako je mamama koje doma već imaju djecu
A da, u pravu si, kako god bude - samo nek sve bude dobro na kraju!
Kako uspjevaš sa starijom, jel ti teško? Ja sam umirala od mučnina i svako toliko bi mi palo na pamet kako je mamama koje doma već imaju djecu
Mene su mucnine i povracanje bas mantrali negdje 15 tjedana u obje trudnoce,sad samo imam nagon za povracanjem kada vidim prazno sude ili kad sam gladna a ne pojedem odmah nista mi ide na povracanje,plus nikakve lijekove osim prenatala ne smijem uzimati jer povracam. A s toddlericom mi je sad jos tesko jer radim od doma i stvarno je postalo pretesko kako tjedni odmicu,isijas me poceo hvatati preko vikenda,a stalno bi mogla spavati tako da u cetvrtak mislim da je to to od posla i idem na komplikacije. Htjela sam si manju razliku iako bas ne toliko malu,ali proc ce. Racunam da ce 2028 biti sve puno lakse 😂😂😂
Mene su mucnine i povracanje bas mantrali negdje 15 tjedana u obje trudnoce,sad samo imam nagon za povracanjem kada vidim prazno sude ili kad sam gladna a ne pojedem odmah nista mi ide na povracanje,plus nikakve lijekove osim prenatala ne smijem uzimati jer povracam. A s toddlericom mi je sad jos tesko jer radim od doma i stvarno je postalo pretesko kako tjedni odmicu,isijas me poceo hvatati preko vikenda,a stalno bi mogla spavati tako da u cetvrtak mislim da je to to od posla i idem na komplikacije. Htjela sam si manju razliku iako bas ne toliko malu,ali proc ce. Racunam da ce 2028 biti sve puno lakse 😂😂😂
Jooj, sve isto i išijas i mučnine. Ja bi i prenatale povratila, ali sad je napokon lakše, osim tog nagona na povraćanje..
😂😂😂 baš si me nasmijala. A to je sad takav period, ali svaka ti čast, ja se jedva sama za sebe pobrinem
Mene je doktorica skinula s prenatala jer mi je zeljezo visoko , nevjerovatno… a i primjetila sam kad uzimam aktivni folat duze vremena da mi srce pocne jako lupati. Evo tjedan dana bez folata i nemam tih lupanja srca. Sva sam naopako.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Dobrodošla leia!
Jel netko ima osjećaj ''punoće'' u rodnici, i kao da vas nekako škaklja, ne znam opisati.. Pregled mi je tek za 9 dana i ne mogu više čekatii, svakim danom sam sve više u stresu
Sortiraj odgovore
Najstariji