leia - dobro nam došlaaa
mi smo isto bili u WG, ja sam uzela sam par stvari za sebe od onih gaca za trudncie, grudnjake koje ću moći i za dojenje i tako a par sitnica od robice za bebija.
kolica i veće stvari još nismo jer trenutno čekamo da se preselimo u kuću koja nam se gradi pa nemam kamo sa svime time, to ću sve kupovati kad se uselimo i sigurno će biti tih popusta.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 05.10.2025. 💙
Leia dobro nam došla i čestitke na bebanu! 😍
Ja se nisam usudila u WG, nije mi dobro još za shopping, a i nekako mi rano za kupnju stvari, danas sam 12+1, mučnine me i dalje ubijaju. Tješim se da eto barem ne povraćam i da bebica raste, što je najbitnije, a u nabavku ćemo u kasno ljeto. 🙂 Morala sam sad za vikend samo u 2 dućana kupiti si nekaj za obući i spavati, jer me sve stišće, a slabo sam pazarila, morat ću u trudničke dućane ubrzo. 🤗
Cure koje imaju već djecu, kad planirate reći za trudnoću? Ili ste maybe već rekle?
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!
Leila cestitam i dobrodosla 🫶
Ja isto muku mucim sa odjecom, jedva cekam da zatopli da mogu samo haljinu neku prebacit preko sebe..
Mi zasad necemo nista kupovati, sogorica ima kolica, kinderbet, prematalicz. Vidjet cu na kraju sta ce falit pa cemo kupit...
Mi smo za trudnocu rekli nakon prvog uzv, alii ona je znala i prije.. Pocela vikat od srece, zasuzile se oci i kaze znala sam, vidla sam test za trudnocu u kanti za smece u wc... Ja narucila sa sheina 20kom testova i pisala svaki dan, oba nesto kopala, prevrnula kantu i vidjela, jos si je slikala i pokaze mi sliku.. Sretna je, ne da mi nista raditi, kaze oba ce ves u susilicu, vrecice iz ducana.. Ja reko nije to nista tesko.. Ali to je vec curetak pravi 12,5 godina.. 😊
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Leia dobro nam došla i čestitke na bebanu! 😍
Ja se nisam usudila u WG, nije mi dobro još za shopping, a i nekako mi rano za kupnju stvari, danas sam 12+1, mučnine me i dalje ubijaju. Tješim se da eto barem ne povraćam i da bebica raste, što je najbitnije, a u nabavku ćemo u kasno ljeto. 🙂 Morala sam sad za vikend samo u 2 dućana kupiti si nekaj za obući i spavati, jer me sve stišće, a slabo sam pazarila, morat ću u trudničke dućane ubrzo. 🤗
Cure koje imaju već djecu, kad planirate reći za trudnoću? Ili ste maybe već rekle?
Svojima sam rekla tek kad sam bila u 13TT i to sam bila zbog prirode posla doma prisiljena reć jer nisam mogla stalno gore dolje po stepenicama sve me bolilo,pa povraćanje i ti silni simptomi. A šefovima sam rekla tjedan nakon toga čisto da zna da se planiram vratiti nakon porodiljnog pa sam bila iznenađena reakcijom samog managera koji je s jednom kolegicom zbog malog djeteta imao problema pa me malo bilo strah ali sam rekla kad sam bila na kraju tog najkritičnijeg perioda 😊
Leia dobrodošla 🍀
Ja ću u kupovinu početkom devetog mjeseca najvjerojatnije 😌
Bila sam maloprije na UZV, beba ok, hematom prisutan, uvodimo i utrogestan 2 dnevno (do sad sam već na 800mg progesterona), izgubila sam 2kg na težini.
Hematom nažalost nije mrdnuo iako sam 15 dana strogo lijevi bok - wc. Kaže da se ispraznio samo. Na strogom mirovanju sam do sredine 6. Mj. Strah me depresije ili emocionalnog pada kao posljedicu konstantnog ležanja😌 sretna sam zbog bebe, ali zamišljala sam i druge okolnosti boljima
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 10.6 . ~ 🍀
Hvala cure na dobrodošlici! ☺️
Ja sam već u haljinama, ali kod nas je već toplo i za haljine, a hlače sam davno otpisala
Lea25 drži se, ja sam isto mirovala zbog hematoma i kolko god je baš psihički teško sigurna sam da će te držat to da je beba dobro i da je to dobro za nju. 💪🏼 ja sam puuno čitala, pogotovo jer mi je prva beba pa sam skupljala informacije
Hvala ti puno, uvijek me ohrabri kad tako nešto pročitam.
Zbunilo me uvođenje Utrogestana (600mg) umjesto CG (800mg). Znam da mg ne označava nužno jačinu, ali čitala sam neke strane forume gdje žene pišu da je CG najbolji oblik progesterona. Nisam htjela dodatno daviti dr, ali on je rekao da je Utro malo agresivniji u smislu jačeg djelovanja, da je CG dosta nježan. Jel mi može netko reci iz iskustva, da si zamislim neku paralelu jer ga prvi put uzimam? Kako vam je bilo na jednom, kako na drugom? Dr me savjetovao da “prespavam” djelovanje bar sat i pol, jer mi možda teško padne promjena nakon 3 mjeseca CG.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 10.6 . ~ 🍀
Meni je CG bolji od utrogestana jer mi manje ispada materijala vani 🙈 i samo zbog toga dugo nisam utice koristila mozda u prve 2 oplodnje samo
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Hvala ti puno, uvijek me ohrabri kad tako nešto pročitam.
Zbunilo me uvođenje Utrogestana (600mg) umjesto CG (800mg). Znam da mg ne označava nužno jačinu, ali čitala sam neke strane forume gdje žene pišu da je CG najbolji oblik progesterona. Nisam htjela dodatno daviti dr, ali on je rekao da je Utro malo agresivniji u smislu jačeg djelovanja, da je CG dosta nježan. Jel mi može netko reci iz iskustva, da si zamislim neku paralelu jer ga prvi put uzimam? Kako vam je bilo na jednom, kako na drugom? Dr me savjetovao da “prespavam” djelovanje bar sat i pol, jer mi možda teško padne promjena nakon 3 mjeseca CG.
Ja sam na Utrogestanu od pocetka, do negdje 12 tjedna sam bila na 3 dnevno, a sad sam do kraja trudnoce na jednom navecer.
Hematom mi se bio resorbirao nakon prve kontrole, dakle 4 tjedna od uzimanja utrogestana 3xdnevno.
💜2016.
🩷2019.
💙 4.9.2025.🙏🏼
cg je ciklogest? o isam pila, meni je recimo duphaston bio bolji od urogestana. lakse sam ga podnosila i s njm je hematom skroz iscurio. sad mozda bi i s utrogestanom al u ta tri tjedna dok sam njega pila nije nist islo na bolje
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Sortiraj odgovore
Najstariji