Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    alphaid21
    14. Svibanj 2025. 13:03

Buy Online..!WA+15673430615>+237656245144>
    One Week>Three Months of Pregnancy With The Complete Mifepristone And Misoprostol Tablet 
    Buy MtpKits(Mifepristone + Misoprostol) Pills Elizerberthhealthcare@gmail.com..
    Buy Cytotec 200Mcg Pills.
    Buy 200Mg Mifepristone Pills Online,
    {Buy Mifegyne(Mifepristone) Pills In Germany},
    Buy Misoprostol (Cytotec) Pills In Italy,
    Buy Abortion Pills(Cytotec) In Zagreb Croatia,
    Buy Misoprostol Abortion Pills In Brussels Belgium,
    mifepristone also known as RU-486; RU-38486; ZK-98296;
     11β--17α-(1-propynyl) estra-4,9-dien-17β-ol-3-one 
    UNWANTED KITS,MIFEGYNE. 
    CYTOTEC(200MCG MISOPROSTOL,CYPROSTOL,
     MIBETEC AND PROSTOKOS).
    Buy 200Mg Mifegest Kit(Mifepristone) In [Maastricht And Amsterdam Netherland],
    Buy 200Mcg Cytotec (Misoprostol) Tablet In Geneva And Zurich Switzerland,
    WhatsApp+237656245144>Buy Misoprostol 200Mcg Pills In Vienna And Salzburg Austria,
    WhatsApp+15673430615>Buy Mifepristone + Misoprostol Pills In Oslo Norway, Gothenburg, Stockholm Sweden And Helsinki And Tampere Finland,
    Buy Misoprostol Pills Through Mail Into Milan Italy,Buy Abortion Pills(Cytotec) Into Budapest Hungary,
    Buy Cytotec Abortion Pills In Bath · Birmingham* · Bradford* ·
    Brighton & Hove · Bristol* · Cambridge · Canterbury* · Carlisle; Chelmsford; Chester*; Chichester.

Cytotec price in Poland, Mifepristone 200Mg Pills In Warsaw, Abortion Pills In Poland.
    Buy Mtpkits(Miferistone+Misoprostol) Pills In Luxembourg And Rotterdam Deutchland,
    Buy 200Mcg Misoprostol(Cytotec) Pills In Lisbon Portugal And Barcelona, Sevile Espain. 

plavuša
    14. Svibanj 2025. 13:17

leia

plavuša

leia

Plavuša hej, jel ti slučajno rađen aviditet? Po ovome je najvjerojatnije IgM prvi put bio lažno pozitivan, ali mi je čudno da te nije malo bolje utješio/razuvjerio da nije ništa

Leia kako mislis slucajno? To je obuhvacala pretraga 'torch'.. Oduci tjedan idem kod gin, bas cu ga pitati da li postoji mogucnost da je bio lazno pozitivan..
    Necu uopce guglati jer mi slabo dode vise od tog guglanja simptoma i svega.. Lakse mi vas pitati..

Nikkitta draga drz se, nadam se da ce ti u ambulanti znat reci vise i pomoci nekako 🤞🫶

Nisam mislila da je “slučajno” napravljen test nego jel ti osim tog možda napravljen aviditet IgG, al nema veze.. nadam se da ćeš uskoro dobit svoj odgovor :)

Prvi put mi je IgG bio 39.35, IgM 11.78, a drugi put IgG 39.31, a IgM 6.16..

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• leia
    14. Svibanj 2025. 13:26

plavuša

leia

plavuša

leia

Plavuša hej, jel ti slučajno rađen aviditet? Po ovome je najvjerojatnije IgM prvi put bio lažno pozitivan, ali mi je čudno da te nije malo bolje utješio/razuvjerio da nije ništa

Leia kako mislis slucajno? To je obuhvacala pretraga 'torch'.. Oduci tjedan idem kod gin, bas cu ga pitati da li postoji mogucnost da je bio lazno pozitivan..
    Necu uopce guglati jer mi slabo dode vise od tog guglanja simptoma i svega.. Lakse mi vas pitati..

Nikkitta draga drz se, nadam se da ce ti u ambulanti znat reci vise i pomoci nekako 🤞🫶

Nisam mislila da je “slučajno” napravljen test nego jel ti osim tog možda napravljen aviditet IgG, al nema veze.. nadam se da ćeš uskoro dobit svoj odgovor :)

Aha, čini mi se da je maloprije drugačije pisalo (da ti je IgG pao na 6). Možda sam ja krivo zapamtila 😅 Ovaj avidnost IgG za što te ja pitam je nešto drugo, očito nisu radili ako nema na nalazu, ali nema veze. Svakako se nadam da će bit doobro i da će te tvoj gin smirit. Nemoj dalje guglat, znaš da će ti to samo nemir donijet 

plavuša
    14. Svibanj 2025. 13:34

leia

plavuša

leia

plavuša

leia

Aha, čini mi se da je maloprije drugačije pisalo (da ti je IgG pao na 6). Možda sam ja krivo zapamtila 😅 Ovaj avidnost IgG za što te ja pitam je nešto drugo, očito nisu radili ako nema na nalazu, ali nema veze. Svakako se nadam da će bit doobro i da će te tvoj gin smirit. Nemoj dalje guglat, znaš da će ti to samo nemir donijet

Ahaaa, sad vidim imam i to na prvom nalazu 🙈 pise aviditet 100% visok RAI.. na ovom sta sam sad radila toga nema

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• Baccarat
    14. Svibanj 2025. 13:47

Stigao nalaz Panorame,hvala bogu sve low risk. Stize jos jedan dečkić kao sta sam od početka i osjećala💙
    Za cure koje čekaju iz breyera stigao točno 8.dan. ajme ovo je bilo najtežih par dana stvarno.

lea25
    14. Svibanj 2025. 14:22

Čestitam na deckicu 💙

Ja isto nekako imam snažan osjećaj da će biti 💙, ne znam uopće otkud mi to, ali od početka trudnoće beba mi je “on”🍀

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.
    UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 10.6 . ~ 🍀

Clo
    14. Svibanj 2025. 14:53

Baccarat

Stigao nalaz Panorame,hvala bogu sve low risk. Stize jos jedan dečkić kao sta sam od početka i osjećala💙
    Za cure koje čekaju iz breyera stigao točno 8.dan. ajme ovo je bilo najtežih par dana stvarno.

čestitam i tebi i bebiju

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32
    💙 05.10.2025. 💙

• Baccarat
    14. Svibanj 2025. 14:56

lea25

Čestitam na deckicu 💙

Ja isto nekako imam snažan osjećaj da će biti 💙, ne znam uopće otkud mi to, ali od početka trudnoće beba mi je “on”🍀

Hvala draga. Isto i meni. Svi bi me pitali otkud mi "on" a ja nisam znala objasnit😁

Hvala Clo.

Nikkitta
    14. Svibanj 2025. 16:10

Plavuša hvala ti, bude mi valjda doktor nekaj pametno rekao. Barem za migrene, jer se nisam usudila uzet lijek koji mi je prije trudnoće prepisao. 😬 Ja nemam iskustva s CMV (osim što imam antitijela kao da sam ranije preboljela), nadam se da to nije ništa strašno, nisi imala jako povišena at, pa ako je i bila upala, bila je blaga i sigurna sam bez utjecaja na bebicu. Javi što kaže doktor!
    Lea25 ufff ti jadna povraćaš, žao mi je, vjerujem da je koma 😩 Mene to zaobilazi jer nisam nikako sklona povraćanju, zato me te mučnine i valjaju po cijeli dan i dolaze do vrhunca oko ponoći, a ja ne mogu povratiti. 🙄
    Baccarat ajmeeee top, čestitam na zdravom dečkiću, stvarno dečkići prevladavaju na temi. 💙 Super da si čekala “samo” 8 dana. I ja se tome nekako nadam. Još me nisu primili živci i nervoza, vjerojatno jer je tek 2 dana prošlo. 🫠

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

lea25
    14. Svibanj 2025. 16:29

Kad očekujete prve pokrete? 
    Ja sam se javila jednoj klinici da za cca 2 tjedna napravim UZV jer ne mogu dočekati 10.6., na lijevom boku, svakako ću i dalje mirovati ali vidjet ću djelovanje nove terapije, ukoliko budem loše podnosila bar da se ne mučim toliko dugo nego javim Dr da mijenjamo nešto, a ako ništa možda tad beba pokaže sto je, pa se s netflixa prebacim na robicu i opremu🐳

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.
    UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 10.6 . ~ 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.