Inna bila sam prije dva tjedna na velikom anomalyju privatno kod dr. Hafnera, ali on ne daje partneru da ide unutra (bar nije dao prošli put, pa sad nisam ni pitala). Moj socijalni doktor pusti muža kad krene raditi uzv preko trbuha tako da je on već više puta išao sa mnom 🤭
Ja sam isto odradila briseve i urinokulturu, samo su bile gljivice, što sam znala čim mi je pao imunitet od crijevne, Rojazol ih je riješio sad.
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Mi smo jučer odradili mini anomaly... Svi dijelovi na mjestu i ma broju. Čak su i sin i muž mogli na kraju na pregled. Jedino sam razočarana jer smo dobili samo jednu 4D slikiciu i sad razmišljam otići na anomaly i polikliniku di sam išla s 1. djetetom (tamo sam na CD-u dobila videiće i svašta).
Hematoma više nema.
Sada dalje čekamo što će biti sa posteljicom (naprijed je i preko ušća).
Danas je koma dan ... Od pola 6 me glava boli, a Lupocet ništa ne pomaže.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
14.5. mini anomaly - 13+6tt
🌟✨💫
Mene glavobolje isto muce.. ne kuzim da li je do promjene vremena ili hormonalnih promjena, ali kad se zareda 2-3 dana ne znam kud bi sa sobom.. a paracetamoli ne pomazu.. dosta tekucine pijem, pa sumnjam da je do toga.. ako tko ima kakav savjet, slusam 🙃
👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
🧑91` normo
04/2025 Panorama low risk, dečko 💙
Mene isto muce glavobolje sto nikad nemam inace. Bas svaki dan skoro u zadnje vrijeme. Ali meni lekadol pomogne.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Ja sam jučer bila kod neurologa, lik je užasan i kad sam mu donijela kalendar glavobolja i migrena, jasno se pokazalo da sam zadnja 2 mjeseca imala 13 tenzijskih glavobolja i 18 migrena, što kad se zbroji i uzme - to je prosječno svaki drugi dan ili jedno ili drugo, (prije toga u 7 mjeseci samo 1 glavobolja), a on mi je prepisao Lupocet u granulama (jer brže djeluje) i pp Normabel 2 mg. Kad sam spomenula da uz migrene imam aure, dvoslike, vrtoglavice i sveopću smetenost i dezorijentiranost i strah, zaključio je da sam depresivna i da anksioznost uzrokuje migrene. 😂😂😂😂😂😂 Takav idiot, uznemirio me i rasplakao kad sam otišla. Kreten na kvadrat. Svi znaju da postoje hormonski uzrokovane migrene, osobito u trudnoći, a on meni pisao da odem kod psihijatra da mi prepiše antidepresive ili Normabele da svaki dan uzimam!!?? Ja govorim - što je vama nisam uopće depresivna, u najsretnijem sam razdoblju, a naravno anksiozna je svaka trudnica jer se brine za svoju bebu i ishod trudnoće, no ništa ekstremno. On meni govori da odem plivati. 😂😂 Anyhow, bačeno vrijeme u vjetar, a od njegovih savjeta eto Lupocet, magnezij, Normabel 2 mg pp - sve što i sama znam. Idiot.
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!
Ja sam jučer bila kod neurologa, lik je užasan i kad sam mu donijela kalendar glavobolja i migrena, jasno se pokazalo da sam zadnja 2 mjeseca imala 13 tenzijskih glavobolja i 18 migrena, što kad se zbroji i uzme - to je prosječno svaki drugi dan ili jedno ili drugo, (prije toga u 7 mjeseci samo 1 glavobolja), a on mi je prepisao Lupocet u granulama (jer brže djeluje) i pp Normabel 2 mg. Kad sam spomenula da uz migrene imam aure, dvoslike, vrtoglavice i sveopću smetenost i dezorijentiranost i strah, zaključio je da sam depresivna i da anksioznost uzrokuje migrene. 😂😂😂😂😂😂 Takav idiot, uznemirio me i rasplakao kad sam otišla. Kreten na kvadrat. Svi znaju da postoje hormonski uzrokovane migrene, osobito u trudnoći, a on meni pisao da odem kod psihijatra da mi prepiše antidepresive ili Normabele da svaki dan uzimam!!?? Ja govorim - što je vama nisam uopće depresivna, u najsretnijem sam razdoblju, a naravno anksiozna je svaka trudnica jer se brine za svoju bebu i ishod trudnoće, no ništa ekstremno. On meni govori da odem plivati. 😂😂 Anyhow, bačeno vrijeme u vjetar, a od njegovih savjeta eto Lupocet, magnezij, Normabel 2 mg pp - sve što i sama znam. Idiot.
Ne sekiraj se, njima je najlakse proglasiti zenu ludom i anksioznom, nafilati normabelima i poslati doma!
Ako te imalo tjesi, moja prijateljica je imala strasne migrene u pubertetu koje su joj se vratile nakon puno godina opet i to bas u trudnoci, ali prosle su negdje sa 20 tjedana. Bas je u komi bila jadna. Drzi se, vjerujem da ti nije lako.
💜2016.
🩷2019.
💙 4.9.2025.🙏🏼
Strašno, po tome bi onda sve trebale psihijatru. Isto sam imala iskustva s migrenom i aurom, i pratila jedno vrijeme dali je možda nešto okidač ali nisam došla do zaključka. MR glave u redu. Također se u trudnoći pogoršalo. A nadam se cure da će nam svima to proći cim prije. Ja probam odležati i čekam da prođe kad me ulovi, jer mi nista drugo ne pomaze.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Ja sam cijeli život poznata po izjavi da mene nikad ne boli glava, ali sve se promijenilo prošle godine kad sam počela osjećati prve simptome perimenopauze (sa 40 godina) koja kako sam se educirala, počinje 7 do 10 godina prije nastupanja menopauze. Uglavnom, ciklusi su mi sa 26 se produžili na 40 dana i počela sam imati strašne oscilacije estrogena, od manje od 88 do 2500 u svega par dana. Tad su se prvi puta pojavile migrene s aurom, a ja nisam ni znala odmah prepoznati što mi se događa, pa sam završila na hitnoj. To je bilo u 2/24 i onda se smirilo, da bih imala opet višetjedne epizode tenzijskih glavobolja i migrena od 8 do 10 mjeseca 2024 kad sam i prvi put bila kod tog neurologa. On je rekao da tad vodim kalendar glavobolja i migrena i da se vidimo na kontroli koja je bila jučer. Imala sam samo 1 glavobolju 18.01., a onda s trudnoćom u ožujku 31 glavobolja i migrena. I on ne kuži da je triger trudnoća?! That’s just beyond me. 🙄🤓
Hvala vam cure, ništa, morat ću izdržati, kao i sve do sada. 😂❤️ Tri frendice su imale migrene u prvom tromjesečju i onda su prošle, pa se nadam da će tako i meni biti. Ali taj pristup doktora prema ženama je katastrofa. Ne razumiju nas i ne bi nas trebali ni liječiti. Kako veli Rachel u jednoj epizodi Prijatelja: No uterus, no opinion!” 😁
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!
Kad se skupe godine borbe, i napokon ostvarena trudnoća pa se sve to pretvori u strah, i onda se požališ ne nešto sto te stvarno muči, za proste žene se “prenemažeš”, a za takve “stručne” doktore si jednostavno depresivna jer taj pojam obuhvaća sve što bi oni najradije riješili na način - motiku pa u vrt da vidiš kako su to sve gluposti.
Nekad ne znam jel gora okolina ili kad čujem nekog od dežurnih Dr “ i vi ste zbog tog dolazili?” . No comment, u 90% slučajeva smo osuđene na privatnike da dobijemo tretman dostojan čovjeka, pogotovo ginekologija.
Ovo me podsjetilo kad sam se tijekom faksa požalila tadašnjem ginekologu da mislim da nešto ne štima jer pokušavamo, a ne ide, na sto mi je on rekao da samo nisam dovoljno popila prije odnosa. Sad mi je smješno 😆
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 10.6 . ~ 🍀
Sortiraj odgovore