Leila cestitam i dobrodosla 🫶
Ja isto muku mucim sa odjecom, jedva cekam da zatopli da mogu samo haljinu neku prebacit preko sebe..
Mi zasad necemo nista kupovati, sogorica ima kolica, kinderbet, prematalicz. Vidjet cu na kraju sta ce falit pa cemo kupit...
Mi smo za trudnocu rekli nakon prvog uzv, alii ona je znala i prije.. Pocela vikat od srece, zasuzile se oci i kaze znala sam, vidla sam test za trudnocu u kanti za smece u wc... Ja narucila sa sheina 20kom testova i pisala svaki dan, oba nesto kopala, prevrnula kantu i vidjela, jos si je slikala i pokaze mi sliku.. Sretna je, ne da mi nista raditi, kaze oba ce ves u susilicu, vrecice iz ducana.. Ja reko nije to nista tesko.. Ali to je vec curetak pravi 12,5 godina.. 😊

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Leia dobro nam došla i čestitke na bebanu! 😍
Ja se nisam usudila u WG, nije mi dobro još za shopping, a i nekako mi rano za kupnju stvari, danas sam 12+1, mučnine me i dalje ubijaju. Tješim se da eto barem ne povraćam i da bebica raste, što je najbitnije, a u nabavku ćemo u kasno ljeto. 🙂 Morala sam sad za vikend samo u 2 dućana kupiti si nekaj za obući i spavati, jer me sve stišće, a slabo sam pazarila, morat ću u trudničke dućane ubrzo. 🤗
Cure koje imaju već djecu, kad planirate reći za trudnoću? Ili ste maybe već rekle?
Svojima sam rekla tek kad sam bila u 13TT i to sam bila zbog prirode posla doma prisiljena reć jer nisam mogla stalno gore dolje po stepenicama sve me bolilo,pa povraćanje i ti silni simptomi. A šefovima sam rekla tjedan nakon toga čisto da zna da se planiram vratiti nakon porodiljnog pa sam bila iznenađena reakcijom samog managera koji je s jednom kolegicom zbog malog djeteta imao problema pa me malo bilo strah ali sam rekla kad sam bila na kraju tog najkritičnijeg perioda 😊

Leia dobrodošla 🍀
Ja ću u kupovinu početkom devetog mjeseca najvjerojatnije 😌
Bila sam maloprije na UZV, beba ok, hematom prisutan, uvodimo i utrogestan 2 dnevno (do sad sam već na 800mg progesterona), izgubila sam 2kg na težini.
Hematom nažalost nije mrdnuo iako sam 15 dana strogo lijevi bok - wc. Kaže da se ispraznio samo. Na strogom mirovanju sam do sredine 6. Mj. Strah me depresije ili emocionalnog pada kao posljedicu konstantnog ležanja😌 sretna sam zbog bebe, ali zamišljala sam i druge okolnosti boljima
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Hvala cure na dobrodošlici! ☺️
Ja sam već u haljinama, ali kod nas je već toplo i za haljine, a hlače sam davno otpisala
Lea25 drži se, ja sam isto mirovala zbog hematoma i kolko god je baš psihički teško sigurna sam da će te držat to da je beba dobro i da je to dobro za nju. 💪🏼 ja sam puuno čitala, pogotovo jer mi je prva beba pa sam skupljala informacije
![]()
Hvala ti puno, uvijek me ohrabri kad tako nešto pročitam.
Zbunilo me uvođenje Utrogestana (600mg) umjesto CG (800mg). Znam da mg ne označava nužno jačinu, ali čitala sam neke strane forume gdje žene pišu da je CG najbolji oblik progesterona. Nisam htjela dodatno daviti dr, ali on je rekao da je Utro malo agresivniji u smislu jačeg djelovanja, da je CG dosta nježan. Jel mi može netko reci iz iskustva, da si zamislim neku paralelu jer ga prvi put uzimam? Kako vam je bilo na jednom, kako na drugom? Dr me savjetovao da “prespavam” djelovanje bar sat i pol, jer mi možda teško padne promjena nakon 3 mjeseca CG.
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
16.11.⭐️⚽️
Meni je CG bolji od utrogestana jer mi manje ispada materijala vani 🙈 i samo zbog toga dugo nisam utice koristila mozda u prve 2 oplodnje samo
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
cg je ciklogest? o isam pila, meni je recimo duphaston bio bolji od urogestana. lakse sam ga podnosila i s njm je hematom skroz iscurio. sad mozda bi i s utrogestanom al u ta tri tjedna dok sam njega pila nije nist islo na bolje
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Da, cyclogest. Pa ja ne znam eto, jednom sam prokrvarila pod njim dok sam čekala betu, čak prije reda, a kažu da je to trebao spriječiti. Sad ga uzimam tri mjeseca, a nije ni dotakao hematom. Duphaston sam jednom koristila za neke ciste i riješio je stvar u 8 dana, poslužio svrsi . Ovaj utrogestan mi je nov.
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
16.11.⭐️⚽️
Živimo sa mojim roditeljima u istom kućanstvu i oni su sve od transfera znali.
Sinu (5,5g) smo rekli sa 8tt. I onda smo počeli ako je baš neko ispitivao jer nismo mogli puno skrivati jer sam odmah prestala raditi i šef mi je našao zamjenu, a radim u specifičnoj radnji pa bi se brzo skužilo. Susjeda/kuma radi u laboratoriju tako da je ona tu saznala i nekima još rekla.
Sa 12tt smo bili na jednom dječjem rođendanu i onda smo tek počeli baš spominjati.
Trbuh se već izbacio podosta (u prvoj trudnoći je tako bio tek sa cca 20tt) tako da nema više nekog skrivanja.
Jedino se nekako nikako odlučiti za neku javnu objavu.
Što se tiče opreme sve smo sačuvali od sina (nisam nikako mogla naći snage da podijelim), tako da nam fali još jedna autosjedalica da ne moramo prebacivati po autima i nešto robice za novorođenče.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
lea ja sam uzimala Utrogestan u svakom ciklusu potpomognute jer je kao bolje da se rasporedi doza kroz dan na više puta, stalnija je onda razina, tako nešto. Sad su mi zbog krvarenja maknuli Utrogestan i zamijenili ga Duphastonom koji ide oralno, ja sam mentalno puno bolje podnosili Duphaston (razlika je u obliku progesterona). Meni se hematom apsorbirao za 7 tjedana od krvarenja (a inače bio prisutan od početka do 17 tt) uz strogo mirovanje i spasilo me to da sam neke stvari mogla raditi ležećki (takav mi je posao da mogu) pa sam se zaokupila... Osim toga Netflix, knjiga i još toddlerica koja je tražila svoje...
Mi smo njoj rekli s 8 tt, nakon drugog UZV, jer joj nikako nismo mogli objasniti zašto ju mama ne može dizati (a od prvog pregleda bio je vidljiv hematom), lijepo je to prihvatila i veseli se ❤️ Obitelj i prijatelji su znali maltene otpočetka jer bismo ionako podijelili to bez obzira na ishod. A kako sam zbog mirovanja ostala doma s 10 tt, saznali su skoro svi 🙈
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji