Pozdrav cure, čitam vas neko vrijeme, ali nikako se priključit. Sad sam trudna 15 tjedana i par dana i nestrpljivo čekam idući pregled u nadi da ćemo saznat spol. Termin mi je 31.10. :)
Dobrodošla terminušo 🤭 jel to prva beba ili? Držim nam fige objema da ćemo saznati sad na ovim pregledima spol 😊

Pozdrav cure, čitam vas neko vrijeme, ali nikako se priključit. Sad sam trudna 15 tjedana i par dana i nestrpljivo čekam idući pregled u nadi da ćemo saznat spol. Termin mi je 31.10. :)
Dobrodošla terminušo 🤭 jel to prva beba ili? Držim nam fige objema da ćemo saznati sad na ovim pregledima spol 😊
Je a tebi?
Joj ja sam baš nestrpljiva iako nam je svejedno, ali vjerojatno kako je prva beba pa sam oko svega nestrpljiva
![]()
Jea tebi?
Joj ja sam baš nestrpljiva iako nam je svejedno, ali vjerojatno kako je prva beba pa sam oko svega nestrpljiva
Meni je druga 😊 imam doma toddlericu 16mj staru pa sad nestrpljivo cekam da saznamo jel dolazi mladi braco ili seka. A ova nestrpljivost ti je meni osobno jednaka kao i u prvoj trudnoci, nema neke razlike. Samo neka su zivi i zdravi 🥰🥰

A da, u pravu si, kako god bude - samo nek sve bude dobro na kraju!
Kako uspjevaš sa starijom, jel ti teško? Ja sam umirala od mučnina i svako toliko bi mi palo na pamet kako je mamama koje doma već imaju djecu
![]()
A da, u pravu si, kako god bude - samo nek sve bude dobro na kraju!
Kako uspjevaš sa starijom, jel ti teško? Ja sam umirala od mučnina i svako toliko bi mi palo na pamet kako je mamama koje doma već imaju djecu
Mene su mucnine i povracanje bas mantrali negdje 15 tjedana u obje trudnoce,sad samo imam nagon za povracanjem kada vidim prazno sude ili kad sam gladna a ne pojedem odmah nista mi ide na povracanje,plus nikakve lijekove osim prenatala ne smijem uzimati jer povracam. A s toddlericom mi je sad jos tesko jer radim od doma i stvarno je postalo pretesko kako tjedni odmicu,isijas me poceo hvatati preko vikenda,a stalno bi mogla spavati tako da u cetvrtak mislim da je to to od posla i idem na komplikacije. Htjela sam si manju razliku iako bas ne toliko malu,ali proc ce. Racunam da ce 2028 biti sve puno lakse 😂😂😂

Mene su mucnine i povracanje bas mantrali negdje 15 tjedana u obje trudnoce,sad samo imam nagon za povracanjem kada vidim prazno sude ili kad sam gladna a ne pojedem odmah nista mi ide na povracanje,plus nikakve lijekove osim prenatala ne smijem uzimati jer povracam. A s toddlericom mi je sad jos tesko jer radim od doma i stvarno je postalo pretesko kako tjedni odmicu,isijas me poceo hvatati preko vikenda,a stalno bi mogla spavati tako da u cetvrtak mislim da je to to od posla i idem na komplikacije. Htjela sam si manju razliku iako bas ne toliko malu,ali proc ce. Racunam da ce 2028 biti sve puno lakse 😂😂😂
Jooj, sve isto i išijas i mučnine. Ja bi i prenatale povratila, ali sad je napokon lakše, osim tog nagona na povraćanje..
😂😂😂 baš si me nasmijala. A to je sad takav period, ali svaka ti čast, ja se jedva sama za sebe pobrinem
![]()
Mene je doktorica skinula s prenatala jer mi je zeljezo visoko , nevjerovatno… a i primjetila sam kad uzimam aktivni folat duze vremena da mi srce pocne jako lupati. Evo tjedan dana bez folata i nemam tih lupanja srca. Sva sam naopako.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Dobrodošla leia!
Jel netko ima osjećaj ''punoće'' u rodnici, i kao da vas nekako škaklja, ne znam opisati.. Pregled mi je tek za 9 dana i ne mogu više čekatii, svakim danom sam sve više u stresu

leia - dobro nam došlaaa
mi smo isto bili u WG, ja sam uzela sam par stvari za sebe od onih gaca za trudncie, grudnjake koje ću moći i za dojenje i tako a par sitnica od robice za bebija.
kolica i veće stvari još nismo jer trenutno čekamo da se preselimo u kuću koja nam se gradi pa nemam kamo sa svime time, to ću sve kupovati kad se uselimo i sigurno će biti tih popusta.
🙎🏻♀️30 ❤️ 👦🏻33
💙 25.8.2025. U 3:30 💙 palčić Otto 💙
Leia dobro nam došla i čestitke na bebanu! 😍
Ja se nisam usudila u WG, nije mi dobro još za shopping, a i nekako mi rano za kupnju stvari, danas sam 12+1, mučnine me i dalje ubijaju. Tješim se da eto barem ne povraćam i da bebica raste, što je najbitnije, a u nabavku ćemo u kasno ljeto. 🙂 Morala sam sad za vikend samo u 2 dućana kupiti si nekaj za obući i spavati, jer me sve stišće, a slabo sam pazarila, morat ću u trudničke dućane ubrzo. 🤗
Cure koje imaju već djecu, kad planirate reći za trudnoću? Ili ste maybe već rekle?

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji