Sad gledam, pa tebi je baš danas bio pregled?
Oprosti što te pitam, ako ne želiš naravno da ne moraš odgovoriti, ali jesi li imala ikakvih naznaka da nešto nije kako treba?
Meni je danas trebao biti pregled ali sam prosli tjedan malo krvarila pa sam otišla provjerijti da li je sve ok, i nije bilo. Da nije bilo krvarenja vjerovatno nebi mislila da nesto nije uredu.. iako mi je nestao umor,ali to je jako individualno i umor prestane u nekom trenutku i kod uredne trudnoće.. netko kaze da osjeti, ja nisam nikada.. nema tu pravila..
Jako, jako, jako mi je zao 😭 evo, ne znam sto mi je, ali suze su mi krenule kad sam procitala 😢
Drzi se i uzivaj u djetetu koje imas, neka ti da snage. Saljem ti puno zagrljalja 🤗🤗🤗
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Annie92 kad sam imala tako burne trudnoće bili bi dobri ishodi. Dali je to zaista tako općenito ne znam..
Sto mi je mučnije i lošije ja sretnija 🙃 mislim teško je i sve ali izostanak simptoma kod mene nije bio dobar znak
2013. Infarkt posteljice 23tt 😭
2017🩷
2023🩷
2024 infarkt posteljice 17tt 😭
Trombofilija, bockanje i ekipa 😣
Hematom 😣
Rainbow_Hope 🌈
Hvala ti puno, već lakše dišem, svi mi to govore i ja sama sebi, ali eto čudno mi je što doktorice nisu pristajale na tu verziju iako su mi vodile postupak. Otići ću svakako u petak na UZV da lakše prebrodim vikend😏
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
UZV 6.8.🖥️
Pozdrav svima, rado bi vam se pridruzila 🙂 danas sam 4+2, jutros sam vadila betu. Koliko vidim vi ste sve koji tjedan “naprednije” od mene 😅 pa me zanima kakvi su vam rezultati bete bili u ovim danima, sta mogu ocekivat okvirno?
P.s. Cestitke svima na trudnoci i neka protekne mirno i sretno ❤️
Cvitak moja Beta je sa 5 bila 1980 a sa 5+2 5000
Nisu bitne brojke nego to pravilno duplanje. Evo meni konkretno brojevi ništa ne znače kad na uzv nema ništa. Jako se bojim.. na 5+2 na jedvite jade našli nešto nalik gestacijskoj. Užasavam se četvrtka. Tren sam pozitivna a tren bi vristala
2017🩷
2023🩷
Hematom 😣
Kate35, isto. Meni su neki savjetovali ponovit betu opet dva puta i pogledati jel se dupla, ne znam jel to ok ali eto da podijelim sto sam čula obzirom da i sama cekam drugi UZV jer prvi nije prošao sa svim elementima trudnoće po njihovom…
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
UZV 6.8.🖥️
Annie92 kad sam imala tako burne trudnoće bili bi dobri ishodi. Dali je to zaista tako općenito ne znam..
Sto mi je mučnije i lošije ja sretnija 🙃 mislim teško je i sve ali izostanak simptoma kod mene nije bio dobar znak
Hvala ti na utjehi. Najbitnije da su naše mrvice dobro, ali me bedira to što nisam nizašto.
Mm nije spretan u kuhinji pa nam je prehrana stvarno zadnjih mjesec-mjesec i pol dana koma, ali nemam ni ideje što kuhati kad nemam apetita. Ako uspijem skuhati neko varivo, ne mogu ga jesti... očaj 🤣
Zato se nadam da će se to bar donekle smiriti uskoro
Nemojte se sekirati ultrazvucima prije 7tjedna trudnoce , samo sebi stetite , nemojte biti kao ja 🤣🙈
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Hvala ti na utjehi. Najbitnije da su naše mrvice dobro, ali me bedira to što nisam nizašto.
Mm nije spretan u kuhinji pa nam je prehrana stvarno zadnjih mjesec-mjesec i pol dana koma, ali nemam ni ideje što kuhati kad nemam apetita. Ako uspijem skuhati neko varivo, ne mogu ga jesti… očaj🤣
Zato se nadam da će se to bar donekle smiriti uskoro
Annie92 nemoj biti zabrinuta zbog kuhanja, ne ide pa ne ide. Neće nitko umrijeti od gladi. Imaju trgovine ručkova pa neka si kupi šta mu se jede. Nemoj se siliti kad ne ide. Mi smo žene takve pa sebi predbacujemo i ovakva stanja. Hvala Bogu vremena se mijenjaju. Svaki muškarac bi trebao znati okrenuti sniclu na tavi pa makar uz to jeo samo ketchup ili pomes.. ne bu mu kruna pala s glave iako je nespretan
2017🩷
2023🩷
Hematom 😣
Cure jer kpja od vas koristi just kozmetiku, konkretno tra tree krema od cajevca... Ja sam znala staviti na tampon pa gurnuti kod nekih upala ili gljivica.. Da li je to dozvoljeno u trudnoci?
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Nemojte se sekirati ultrazvucima prije 7tjedna trudnoce , samo sebi stetite , nemojte biti kao ja 🤣🙈
Hahhah da da da sve jasno. Na zapovijed 🤣
2017🩷
2023🩷
Hematom 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji