Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Regina
    25. Ožujak 2025. 08:09

Hvala curke! Još mi sve djeluje prilično šokantno iako sam jučer tek skužila da se to stvarno  događa kada sam čula srčeko kako kuca 🥰

Nikkitta mislim da će obzirom na prvu trudnoću koja je dovršena carskim rezom i druga biti isto carski jer neće proći dvije godine između završenih trudnoća pa bi se moglo dogoditi da bude i vaga. Mislim da će biti prilično gusto jer je prva trudnoća završena na 39+0 a druga će sigurno sa 38 i nešto pa bi mogli doslovno dani igrati ulogu hoće li biti vaga ili škorpijica,no štogod bilo,nek mi je živo i zdravo 🥰🥰

Clo
    25. Ožujak 2025. 09:18

Rainbow_Hope 🌈

Ana_ZK Čestitam!!! Što su ti rekli za hematom? Meni je s 6+1 bio 1x1 cm i u B+ su mi rekli samo da usporim i ne dižem ništa teško i da nema spolnih odnosa, do 10+5 je došao na 3x2 cm i nakon krvarenja su me na hitnoj stavili na strogo mirovanje WC-krevet i tako sam bila do prije 10 dana kad je dr rekao da se hematom jako smanjio, sad je puno manji od bebe pa mogu malo i sjediti i prošetati se. I što se tiče toga da kod hematoma ide samo tamnija stara krv - kod mene je išla svježa crvena krv u potocima, tako da su me u hitnoj tamponirali da bi uopće mogli napraviti UZV, pišem to zato da se ne uplašiš ako se to slučajno dogodi
    Nikkitta progesteron mi je s prvom betom (4+2 cca) bio 50,2 nmol/L, to je bilo bez ičega jer se nisam nadala da sam trudna, jel, i vjerojatno je do hematoma došlo zbog malo nižeg progesterona, koliko sam čitala, najčešći je uzrok to ili pukne žila kod implantacije. Odmah sam počela stavljati 3X2 Utrogestana i više nisam kontrolirala. U prvoj trudnoći mi je sa 7 dana Prolutexa nakon transfera i utrićima bio 116 ako se dobro sjećam s prvom betom, uglavnom iznad 100. Ja si kosu farbam prirodnim Respect bojama iz DM-a.
    Clo ni ja kao znanstvenica ne vjerujem u bapske priče, nego u znanstvena istraživanja; dermatolozi preporučuju da se prije tretmana u lampi svakako ruke namažu kremom za sunčanje, pa čak i stave rukavice s otvorenim prstima da se zaštiti koža. Naravno, to su vrlo mala zračenja i najčešće neće napraviti štetu, ali znam da Nikkitta kao i ja ima poseban pristup trudnoći nakon svega što je prošla i sigurno je upoznata s utjecajem kemikalija i iz lakova za nokte na jajne stanice prema knjizi It all starts with the egg pa možda želi biti dodatno oprezna.
    Što se tiče kolica, mi imamo Cybex Balios S Lux i prezadovoljni smo, električna izdajalica, aspirator za nos, meni je prematalica must have i bez nje bih kičmu izgubila… Mogu pretipkati svoj popis iz prve trudnoće ako želiš

svaka info i popis je dobrodošao, hvala tiii

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• crox
    25. Ožujak 2025. 11:24

Neko pio Utrogestan ranije? Cini mi se da je neko pisao da mu je bilo muka? Meni dodje vrtoglavica i zaspim dva sata poslije uzimanja oralno, je li zna neko da li to prodje ili traje tako sve dok se uzima? 

• 🦋BlueIvy🦋
    25. Ožujak 2025. 12:21

Još jednom pozdrav od mene.. ne zelim unosit svoju negativu, ja ovaj put nisam uspjela, ali čim sve dodje na svoje idemo u nove pobjede...💪🏼
    Želim svima svu srecu i uzivajte u trudnoćama i bebicama ☺️
    Htjela sam samo podjeliti info za one koje zanima, bila sam u Zaboku i pitala za epiduralnu, kaze dr. Da ima, pitam jel to prica za javnost ili stvarno, kaze ako žena ispunjava uvjete da ju dobije da ima tu mogućnost ... Ako vas još sto zanima za tu bolnicu idem opet u četvrtak pa mogu pitati.

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

Nikkitta
    25. Ožujak 2025. 12:25

Regina ma jasno, i ja kažem, samo da je sve u redu, da je bebica živa i zdrava. Onda Vagica ili Škorpija kod tebe. 🍀❤️
    Erox to su klasične nuspojave oralnog uzimanja, zato mnoge žene to izbjegavaju piti. Nisam dugoročno uzimala oralno pa ne znam je li to prođe. Znalo me isto tako oprat teška mučnina i vrtoglavica. 😬

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

Nikkitta
    25. Ožujak 2025. 12:26

BlueIvy jako mi je žao. Šaljem zagrljaj. 🥹❤️

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

Clo
    25. Ožujak 2025. 12:31

🦋BlueIvy🦋

Još jednom pozdrav od mene.. ne zelim unosit svoju negativu, ja ovaj put nisam uspjela,ali čim sve dodje na svoje idemo u nove pobjede…💪🏼
    Želim svima svu srecu i uzivajte u trudnoćama i bebicama ☺️
    Htjela sam samo podjeliti info za one koje zanima, bila sam u Zaboku i pitala za epiduralnu, kaze dr. Da ima, pitam jel to prica za javnost ili stvarno, kaze ako žena ispunjava uvjete da ju dobije da ima tu mogućnost … Ako vas još sto zanima za tu bolnicu idem opet u četvrtak pa mogu pitati.

iskreno od srca mi je žao.... drži se i čuvaj se! od srca sretno dalje i nadam se da će se želja što prije ostvariti
    što se tiče bolnice ha gle što god saznaš dobro dodje... nez ni što znači ispunjava uvijete za epiduralnu? zna netko?

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• 🦋BlueIvy🦋
    25. Ožujak 2025. 12:41

Hvala Vam svima 🩷... Prošla sam to vec i iskreno sada kad vec imam svoju mrvu puno je lakse, nekako ni ne stignem misliti o tome .. 
    Za epiduralnu mi je počeo pričati nesto ako je zena otvorena vec ili se ne otvara i to, tako da mislim da su to uvijeti, sad neznam točno prije i nakon koliko ne daju, ono tipa ako nisi otvorena još nece ti dati ili ako si skroz otvorena isto, za drugo nisam čula da uvijetuju... Ono sto sam već pisala da je sogorica bila anemicna pa su joj rekli da nije ni smjela primiti recimo to. Ako uspijem budem pitala konkretno da mi kaze.

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

Mimoza17
    25. Ožujak 2025. 12:49

BlueIvy, jaako mi je žao :((

Šaljem snagu i zagrljaj da se oporavite i opet u nove pobjede 🥹🥰

Mimoza17
    25. Ožujak 2025. 12:51

Sad gledam, pa tebi je baš danas bio pregled?

Oprosti što te pitam, ako ne želiš naravno da ne moraš odgovoriti, ali jesi li imala ikakvih naznaka da nešto nije kako treba? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.