Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • crox
    27. Ožujak 2025. 08:35

Nikkitta

Lea25 ja godinama već ne spavam u komadu, budim se najmanje 1-2x. Sad ni tone progesterona koje uzimam malo pomognu da bolje spavam, ali svejedno se opet probudim bar 1x.

Btw. Sinoć sam legla i nakon meditacije sam opuštena i pospana i idemo spavati, kadli krene takav svrab po objema nogama, od guze do stopala da sam mislila da ću umrijet. Znači počelo mi udarat na živce, pa me krenula hvatat neka tjeskoba i vrtoglavica, morala sam uzet mob da se malo fokusiram. Išla guglat simptome kolestaze i trudnički svrab. Ima veze s trudnoćom i strijama blabla. Ne vjerujem da imam kolestazu, to ide u trećem tromjesečju. Morala na kraju popit Normabel 2 mg jer mi se cijelo tijelo iznutra počelo tresti. Tek onda sam zaspala iza 2h, a ujutro u 8.30 imam rutinu lijekova, toaleta, tuša, vaginalete, doručka i suplemenata; pa to traje 2h i onda sam opet išla spavati. Susreće li se koja od vas sa svrbežom kože?

Svrbez po grudima je bio nesnosan, i po stomaku. Pretpostavljam da je zato jer se koza rasteze, mazala sam vise i onda popusti. Grudi su mi bas narasle. 
    Mozda ti je malo i od nervoze sada dok cekas pregled, bice to ok ❤️

plavuša
    27. Ožujak 2025. 10:00

Mozete prokomentirati nalaz, radi se o torchu s tim da sam na toksoplazmozu negativna.. Muci me taj citomegalovirus... 

https://ibb.co/4h74Y31

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷

• PuPo24
    27. Ožujak 2025. 11:18

Cure normalno je da postoji strah , samo treba gledati i pozitivne ishode a ne samo negativne . To je sve sto cu reci. Nema smisla hraniti strah i pumpati se negativom. 

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

• Regina
    27. Ožujak 2025. 11:19

plavuša

Mozete prokomentirati nalaz, radi se o torchu s tim da sam na toksoplazmozu negativna.. Muci me taj citomegalovirus…

https://ibb.co/4h74Y31

Koliko sam ja shvatila nedavno je preboljena infekcija i ovaj IgM može biti pozitivan do godinu dana nakon inficiranja istim

Inna_92
    27. Ožujak 2025. 11:30

Plavuša ja bih na tvojom mjestu zatražila od primarnog ginekologa uputnicu za infektologa. Koliko vidim, graničan je nalaz IgM-a. Infektolog kuži dinamiku tih antitijela, sve će ti objasniti što treba.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Miškica30
    27. Ožujak 2025. 13:19

crox

Strahovi su normalni, ja sam imala prije prve trudnoce missed, sljedeca trudnoca je osim krvarenja u pocetku bila super i mogu vam reci da se kasnije opustite, kad dodju dvadeseti tjedni, bar ja jesam. I mene sad izludjuje stalno gledanje u gace kad odem svaki put na wc, pa cak ustajem i u toku noci provjeravam, i nadam se da ce proci taj strah.

Malo me nuspojave od Utrogestana oralno popustaju, nadam se da ce se tijelo skroz priviknuti, a iscjedak se smanjuje odnosno pomalo blijedi umjesto tamnog sad je svijetlo skoro pa zut. Nadam se da je to bilo od iritacije cerviksa i da ce se konacno ustabiliti. 🍀

Strah je konstatan u mom slučaju. Svaki odlazak u wc mi je grozan. Nemam iscjedak uopce i onda se povremeno javi toplina doli pa trcim u wc. 
    Grcevi su u zadnje vrime cesti, mucnina kako kada. 
    Al eto, cekam taj utorak da vidim jel se sve razvija kako treba🙈

💁‍♀️ 30 godina
    🙋🏼 38 godina
    ▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
    ▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno), 17.3. beta 2024 🤗
    ▪️15.11.2025. ⏳️👶🩵

• Kate35
    27. Ožujak 2025. 13:35

Da i ja odahnem. Sve je ok. Gestacijska narasla, žumanjcana je tu. Sad najednom gin kaže nema nikakve frke. Za te tjedne je ok. Ne treba se ni vidjeti plod. Ajme meni ako ne poludim s njim… prošli put mi se bas činio kao da ga je netko nabrusio pa je meni svašta rekao i da mu ne izgleda dobro sve skupa. Tjedan dana umirala od panike skoro pa za ništa.. 
    i dalje utrogestan 300 ujutro i navečer i mirovanje. Roidakal i folna. 

2013. Infarkt posteljice 23tt 😭
    2017🩷
    2023🩷
    2024 infarkt posteljice 17tt 😭
    Trombofilija, bockanje i ekipa 😣
    Hematom 😣

Nikkitta
    27. Ožujak 2025. 13:51

Lea25 slažem se da će stres biti realno od uzv do uzv, i jbg dok ne primimo bebicu u naručje, a onda krenu nove brige. Nastojim ne biti u tome dugo, skrenem misli, prošetam, molitva itd. Svrbež ne izaziva meni isto nikakvo crvenilo. Ovo migoljenje navečer, točno znam, imam to i ja, valjda nervoza iz podsvijesti. Ideš li sutra na uzv ili čekaš pon? 
    Ana_ZK_101 cijeli tvoj post potpisujem. Please reci mi, i ja sam otvorila komplikacije, jesi li predala i pov bol s uzv ili samo doznake i iban? Moram muža poslat da to odnese, već stoje papiri 2/3 dana na mom stolu. 😅
    Clo žao mi je što si morala proći spontani, užas. 💔🤯 Hvala na savjetima, idemo pozitivno dan po dan, ljubav tjera strah. 💪🏻 Za svrbež, pa tako je i meni, svrbi me samo nakon tuširanja, a umasiram ulje za trudnice i još kad se obrišem moram stavit bademov losion. A gel sam sad uzela Lactourea, pa ćemo vidjet. 🤓
    Annie92 hvala na podršci, i žao mi je radi tvog gubitka bebice. 💔 I ja sam izgubila lijevi jajovod, ali radi bolesti. Srećom sada si opet trudna i sve je u redu i bit će! Imamo tu jedna drugu. 🙏🏼🍀❤️
    Ina92 čitaš mi misli, sve kao manijak samo gledam ako je pasterizirano mlijeko i to jedino jedem takav mliječni proizvod, i sve što si nabrojala da izbjegavaš jesti identično radim. Sad mi je muž prao grožđe, da vidiš kako ga mora prat, kao da ga je iz zemlje donio. 😂
    Erox žao mi je čuti za missed, kao empat to uvijek osjetim kroz tijelo. 🥹 Onda te kužim zašto po noći provjeravaš, to je dio trauma responsa. I ja se nadam da će te iscjedak pustit na miru! 
    Je koža svrbi, a po noći su i živci valjda u igri. Danas je bolje kad sam smislila strategiju i ulja i losiona. 🤭
    Pupo24 definitivno treba gledat pozitivne primjere. 🍀❤️

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nikkitta
    27. Ožujak 2025. 13:54

Miškica razumijem te, bit će sve dobro! (Kažem tebi i sebi). 😍❤️
    Kate35 ajme koliko stresa, a sve je ok! Drago mi je! Sad laganini dalje. Dan po dan. 🙏🏼🍀❤️

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

lea25
    27. Ožujak 2025. 14:25

Nikita idem sutra na UZV kod svog, to mi je i UZV i drugo mišljenje… iako ću po njegovom sutra tek biti 6+2, a to onda odgovara situaciji od ponedjeljka… U pon onda Zg…
    Kate, oprosti nisam pratila sto ti se desilo na prošlom UZV, sad kad ovo čitam sto si napisala, liči mi nekako na moju situaciju, u kojem si t? 

Cure na kojoj strani spavate, jel na bokovima ili? 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    ⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
    8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
    UZV 6.8.🖥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.