Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Clo
    25. Ožujak 2025. 13:14

🦋BlueIvy🦋

Hvala Vam svima 🩷… Prošla sam to vec i iskreno sada kad vec imam svoju mrvu puno je lakse, nekako ni ne stignem misliti o tome ..
    Za epiduralnu mi je počeo pričati nesto ako je zena otvorena vec ili se ne otvara i to, tako da mislim da su to uvijeti, sad neznam točno prije i nakon koliko ne daju, ono tipa ako nisi otvorena još nece ti dati ili ako si skroz otvorena isto, za drugo nisam čula da uvijetuju… Ono sto sam već pisala da je sogorica bila anemicna pa su joj rekli da nije ni smjela primiti recimo to. Ako uspijem budem pitala konkretno da mi kaze.

moze hvala ti. Ono što mene zanima može li pratnja i treba li tečaj biti položen? muž bi htio biti samnom na porodu

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Rainbow_Hope 🌈
    25. Ožujak 2025. 13:33

Clo što se tiče Zaboka, muž može biti pratnja na porodu, nas za tečaj nisu pitali, ali bila je korona pa se nisu baš ni održavali, mi smo odradili svejedno tečaj online. Ja epiduralnu nisam htjela pa se nisam ni raspitivala, imala sam na raspolaganju rajski plin, ali na kraju ni to nisam uzela, nije mi bilo potrebno. Mogla sam birati položaj u kojem sam sve do izgona, bila sam na pilates lopti i muž mi je radio kontra pritisak na leđa kod svakog truda (to smo čuli na tečaju i stvarno smanjuje bol). Svima preporučujem muževe na porodu, ali da aktivno sudjeluju 🤭
    Rađaone su nove, sobe su nove, babice odlične, a posebno odlične sestre na odjelima, stvarno su imale strpljenja i bile pažljive, pomagale oko uspostave dojenja, evo, moje iskustvo je stvarno bilo odlično.
    Popis natipkam ovih dana čim stignem.
    BlueIvy jako mi je žao 😢

---
    Ja sam danas konačno odahnula jer više nema hematoma 🥳🥳🥳 bebač je super, sve odgovara tjednima i mogu se polako vratiti normalnom životu. Duphaston smanjen na 2x1.

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Nikkitta
    25. Ožujak 2025. 13:34

Cure, kaj vi jedete za doručak? Dajte please ako imate neke ideje, a da je safe for pregnancy i da je bogato i zasitno. Izbjegavam suhomesnate prerađevine, a znam da moramo unositi puno proteina, pa me to muči. Ja najčešće ujutro namažem nekaj na kruh, evo danas sam 2 tosta namazala s ABC sirom i šalica super kefira. Taj super kefir pijem po šalicu ujutro i navečer za anemiju po preporuci doktora. Budem brzo gladna od toga. 😬 Za večeru sam si sinoć radila omlet s tikvicama i tvrdim sirom, uz to komad kruha i malo miješane salate. Ručak uvijek neka piletina i povrće, riža.. 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

Nikkitta
    25. Ožujak 2025. 13:35

Rainbow predivne vijesti! So happy for you! 🍀🙏🏼❤️

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

Clo
    25. Ožujak 2025. 13:40

Rainbow_Hope 🌈 - hvala ti na svom iskustvu, nekako sve više naginjem da bi išli tamo jer u ZG sve kaj čujem si ko na traci i da te se riješe...

Nikkitta - jooooj i ja mucim borbe više šta jesti tako za dorucak...nekako od sveg budem brzo gladna, a i ne volim slatke doručke npr griz...u zadnje vrijeme mi pašu žganci za dorucačak, a opet ne mogu ni to stalno...kako mi je apetit poveći jede mi se stalno nešto i više ideje ne postoje haha kad me muž pita a kaj bi jela a ja nikad ne znam hahah da bar imam neke želje al sam dosadna trudnica ahahha.
    Tako da cureeeee pomagajte sa idejama hahah

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• Regina
    25. Ožujak 2025. 13:55

BlueIvy žao mi je 😔

Nikkitta kod mene što zdravije jedem ujutro,šanse su veće da to ide van. Eventualno žitarice uspijem zadržati ako mi je dobar dan,inače jedino na što do sada nisam uopće imala simptoma poput mučnine i ostalog je hrenovka onako fino zapakirana u kruhu i čaša tekućeg jogurta. Jogurt će me satrat u ovoj trudnoći koliko mi paše,a toliko sam ga povraćala u prošloj tako da ti ja ne mogu naročito pomoći,ali ako voliš voće možes smoothie radit jabuke,banane recimo,u to ubaciti malo grčkog jogurta i sjemenke lana ili chia sjemenke ako voliš. Eto,samo ideja obzirom da ja voće smijem i to jedino mandarine i banane kasno popodne 😆

Zamia
    25. Ožujak 2025. 14:01

BlueIvy Jako mi je zao, zelim ti brz oporavak 🙏🏻❤️

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• PuPo24
    25. Ožujak 2025. 14:02

Vidim da spominjete tu bolnice , meni je doktor vec dao na znanje da bi bilo dobro da rodim u Zagrebu u Petrovoj zbog neonatologije posto nosim blizance i ne ocekuje da cu dulje od 34tt izdrzati. Imate li iskustva s tom bolnicom?

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

Mrs.mom
    25. Ožujak 2025. 14:19

PuPo24

Vidim da spominjete tu bolnice , meni je doktor vec dao na znanje da bi bilo dobro da rodim u Zagrebu u Petrovoj zbog neonatologije posto nosim blizance i ne ocekuje da cu dulje od 34tt izdrzati. Imate li iskustva s tom bolnicom?

Ja sam rodila u Petrovoj, curicu u 31 tjednu. I stvarno su bili divni svi, neonatologija im je super, dobre dr.imaju. 
    Moja je bila u inkubatoru, kasnije topli krevetic. 
    Sada macka od 7 godina🤗
    Pitaj ako te sto zanima. 
    Od mene sve preporuke. Zene sa carskog su vozili u kolicima za vrijeme posjeta. Dva puta dnevno su. Izmedu toga smo isle na izdajanje svaka 3 sata. Mame palcica smo bile zajedno u sobi. Odvojene od mama sa bebama koje borave stalno. 

• amiiinna
    25. Ožujak 2025. 14:30

🦋BlueIvy🦋

Još jednom pozdrav od mene.. ne zelim unosit svoju negativu, ja ovaj put nisam uspjela,ali čim sve dodje na svoje idemo u nove pobjede…💪🏼
    Želim svima svu srecu i uzivajte u trudnoćama i bebicama ☺️
    Htjela sam samo podjeliti info za one koje zanima, bila sam u Zaboku i pitala za epiduralnu, kaze dr. Da ima, pitam jel to prica za javnost ili stvarno, kaze ako žena ispunjava uvjete da ju dobije da ima tu mogućnost … Ako vas još sto zanima za tu bolnicu idem opet u četvrtak pa mogu pitati.

Iskreno mi je zao,nadam se da ce sve proci najbezbolnije.Cuvaj se 😔😔

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.