Hvala Vam svima 🩷… Prošla sam to vec i iskreno sada kad vec imam svoju mrvu puno je lakse, nekako ni ne stignem misliti o tome ..
Za epiduralnu mi je počeo pričati nesto ako je zena otvorena vec ili se ne otvara i to, tako da mislim da su to uvijeti, sad neznam točno prije i nakon koliko ne daju, ono tipa ako nisi otvorena još nece ti dati ili ako si skroz otvorena isto, za drugo nisam čula da uvijetuju… Ono sto sam već pisala da je sogorica bila anemicna pa su joj rekli da nije ni smjela primiti recimo to. Ako uspijem budem pitala konkretno da mi kaze.
Jako mi je žao Budi jaka i vrati nam se što prije
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Vidim da spominjete tu bolnice , meni je doktor vec dao na znanje da bi bilo dobro da rodim u Zagrebu u Petrovoj zbog neonatologije posto nosim blizance i ne ocekuje da cu dulje od 34tt izdrzati. Imate li iskustva s tom bolnicom?
Ja sam rodila u Petrovoj, curicu u 31 tjednu. I stvarno su bili divni svi, neonatologija im je super, dobre dr.imaju.
Moja je bila u inkubatoru, kasnije topli krevetic.
Sada macka od 7 godina🤗
Pitaj ako te sto zanima.
Od mene sve preporuke. Zene sa carskog su vozili u kolicima za vrijeme posjeta. Dva puta dnevno su. Izmedu toga smo isle na izdajanje svaka 3 sata. Mame palcica smo bile zajedno u sobi. Odvojene od mama sa bebama koje borave stalno.
Hvala , ma nemam neka pretjerana pitanja, prvi porod mi je bio carski tako sada cu opet morati pogotovo jer su blizanci. U Zadru nije neka neonatologija a ionako trudnocu vodim u Zg kod mog doktora na IVFu. Nadam se samo da ce mi trudnoca proci u redu tek sam u 8tt a cini mi se da sam trudna vec ne znam koliko jer mi je svaki dan novi izazov s mucninama i slabostima.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
BlueIvy iskreno mi je žao, drži se
Cure, ja sam ušla u 13.tjedan, ali mučnine, slabost i povraćanje su još tu. Nadam se da će uskoro popustiti, jel sam već zabrinuta zbog hrane koju (ne)unosim u organizam. Većinom jedem suho kifle i kruh, badem, povremeno jogurt ili nešto mliječno (ali to brzo povratom), malo voća (jabuke i šljive), ali od kuhanog jako slabo. Niti mogu što skuhati. Jadno naše dijete
Pozdrav svim curama i čestitke trudnicama 🍀
Imam jedno pitanje, jel se nekome dogodilo da na prvom UZV nije bilo jasnog otkucaja srca i mali plod?
Bila sam na FETu 3.3, jučer u bolnici kažu da sam 6+0 ali plod 1mm i srce za sad “treperi”. Sve nade polažem u to da sam rano išla na UZV, ali briga se ne smanjuje😏
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 13.05 . ~ 🍀
🦋BlueIvy🦋
Drži se, poslije kiše dođe sunce i duga 🤍 grlim…
Annie92
Znam kako je to, u prošloj trudnoći do 16tj samo kruh i jogurt i smoki. Proći će, jel piješ nekakve prenatale? Bebi u toj dobi zaista malo treba tako da doktori kažu da to nije za alarm. Nemoj se gristi zbog toga, to je jednostavno jače od nas..
Kao i ovi moji ludi strahovi, kuća pod opsadom zbog mene. Sakrivaju se od mene. Još dva dana muke do uzv
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10042;28/st/20251118/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/5f76/preg.png
2013. Infarkt posteljice 23tt 😭
2017🩷
2023🩷
2024 infarkt posteljice 17tt 😭
Trombofilija, bockanje i ekipa 😣
Hematom 😣
Imam jedno pitanje, jel se nekome dogodilo da na prvom UZV nije bilo jasnog otkucaja srca i mali plod?
Bila sam na FETu 3.3, jučer u bolnici kažu da sam 6+0 ali plod 1mm i srce za sad “treperi”. Sve nade polažem u to da sam rano išla na UZV, ali briga se ne smanjuje😏
To je odličan nalaz za 6tj. Plod i srčeko treperi, imamo cura koje do 7- 8tt nisu imale otkucaje pa je sve bilo ok. Pokušaj se opustiti, kada imaš idući uzv?
2013. Infarkt posteljice 23tt 😭
2017🩷
2023🩷
2024 infarkt posteljice 17tt 😭
Trombofilija, bockanje i ekipa 😣
Hematom 😣
Vidim da spominjete tu bolnice , meni je doktor vec dao na znanje da bi bilo dobro da rodim u Zagrebu u Petrovoj zbog neonatologije posto nosim blizance i ne ocekuje da cu dulje od 34tt izdrzati. Imate li iskustva s tom bolnicom?
Ja ti imam. Rodila sam prije 14,5mj tamo i imala sam cimericu cija je beba bila na neonatologiji i isla je dolje k bebi par puta dnevno,u sobi se izdajala i nosila mlijeko doktorima da nahrane bebu. Sad ne znam sto te konkretno zanima? 🙈
Čestitam! To je normalno. Meni ista stvar na 5+6 u prvoj trudnoći. GV veličine 14mm sa potencijalnim EO. Na kontroli na 7+0 srčeko kucalo koje sad ima 14,5mj 🙈
Joj cure hvala već mi je lakše. Idući UZV mi je 31.3., ali kao i svako MPO čekanje, to su mi godine. Očekivala sam UZV dva tjedna nakon pozitivne bete ali išla sam jučer, točno sedmi dan nakon pa se tješim, ali bile su dvije Dr od kojih je jedna tvrdila da sve treba biti veće i jasni otkucaji i “hitna kontrola za tjedan dana” pa sam sva jadna jer sam godinama čekala jučerašnji trenutak. Činilo mi se odmah rano UZV 21. Dan nakon transfera ali računam na njihovo znanje.😕
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 13.05 . ~ 🍀
🦋BlueIvy🦋
Drži se, poslije kiše dođe sunce i duga 🤍 grlim…
Annie92
Znam kako je to, u prošloj trudnoći do 16tj samo kruh i jogurt i smoki. Proći će, jel piješ nekakve prenatale? Bebi u toj dobi zaista malo treba tako da doktori kažu da to nije za alarm. Nemoj se gristi zbog toga, to je jednostavno jače od nas..
Kao i ovi moji ludi strahovi, kuća pod opsadom zbog mene. Sakrivaju se od mene. Još dva dana muke do uzv
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10042;28/st/20251118/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/5f76/preg.png
Hvala ti na riječima utjehe. Znači li to da je druga trudnoća prošla blaže sa simptomima?
Pijem premama duo sa omega3, s tim da zadnjih par dana ne pijem omega3 nego samo tabletu vitamina (rekla mi je doktorica da mogu malo izbaciti dok mi se ne smire mučnine).
Znam da bebama trenutno malo treba, ali svejedno sam pokisla kokoš. Žao mi je što čitav dan provedem više u krevetu nego krećući se i na svježem zraku. Nadam se da će se energija uskoro vratiti
Eto, malo sam se pojadala 😁🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji