Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Regina
    19. Ožujak 2025. 19:15

Nikita pratim tvoju priču već sigurno zadnjih 5 godina na ovom forumu dok sam se i sama borila s dijagnozom neplodnosti i jako jako mi je drago što si napokon dobila taj plus i želim ti od sveg srca da se zadrži punih 9mj s tobom 🥰🥰🥰

• amiiinna
    19. Ožujak 2025. 19:41

Nikkitta

Pozdrav cure, jako se bojim ostaviti post na ovoj temi, ali odlučila sam vjerovati svojoj mrvici i odvažiti se vjerovati da će biti sve okej. 🍀❤️

Nakon bezbroj neuspješnih IVF postupaka, 3 operacije, i dugih i prebolnih 11 godina borbe za bebu - ja sam trudna. Još je jako rano, tek sam 4+1 danas, ali jako rano sam imala simptome, doslovno treći dan od transfera sam imala menstrualne bolove gdje sam posumnjala na implantaciju, a već 6-7 dan od transfera sam imala valunge, mučninu i žgaravicu koju nikad nemam i još niz toga da tu sad ne nabrajam. 🤭

Beta je na 9 dnt blastice iznosila 181, druga beta dva dana kasnije 497, treća beta još 2 dana kasnije 1.137 kad sam stvarno povjerovala da sam trudna i dogovorila uzv.
    Čitam da mnoge cure stalno idu piškiti, da je to najčešći znak, ali kod mene to još nije prisutno. Trebam li se brinuti? Danas sam 15 dan od transfera 1 blastice, 19 dan od ovulacije odnosno aspiracije jajnih stanica.

Čestitke svim curama na trudnoći i nadam se da me primate u klub. 🤰🏻❤️

Cestitam ti od srca na trudnoci i zelim ti uspjesnu i dosadnu trudnoci,da uzivas 💖 Sto se tice pregleda i ja mislim da ne trebas previse rano ici ,jer ako se ne bude vidio plod samo ces si stvarat dodatan stres.Jest tesko cekati,ali mislim da je veca sikirancija kad odes prije.Ali ti opet slusaj svoje srce.

Pupo,vjerujem da ce sve biti uredu,sigurnonje previse rano.Nekako se pokusaj opustiti,i nadji boljeg lijecnika,oni umjesto da utjese samo jos veci strest stvaraju.Od srca zelim da uspiju obadvije bebice i da ih cujes na sljedecem pregledu💖💖

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

BAJOMA
    19. Ožujak 2025. 20:15

Nikitaaaaa sto rec nego holiwood trudnice .🥰🥰🥰 Ja sam isla s 6 tjedana ali nisam znala kad je bila O i nije imalo otkucaja , za. desta dana je bilo ali ti mozes vec tamo sljedeci tjedan kad budes 5 tjedana otic da potvrdis trudnocu 🤞🙏🏼 ❤️

Pahuljka
    19. Ožujak 2025. 20:36

Nikita cestitam 💞 
    I ja sam nekada pratila potajno temu potpomognute, doslovno se idalje sjecam nekih nickova i iskreno se nadam da vec ljuljaju svoja klupka srece ( npr Sani i Razumna su mi u sjecanju ako me dobro sluzi trudnicki mozak ). Da nam se uskoro sve prebace ovdje ili na zimske 🙏🏽💕

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Nikkitta
    19. Ožujak 2025. 20:49

Mimoza17 ajme hvala ti na preporuci za salon, odmah sam bacila oko i zovem ih sutra. Nebitno je koji kvart, glavno je da su u Zagrebu. 🥰
    Regina hvala ti puno, tako je lijepo kad znaš da je netko pratio tvoju priču i navijao. Čestitam ti na trudnoći, jesi li na kraju uspjela spontano ili MPO, ako smijem pitati? 
    Amiiiinna hvala na čestitkama, i na savjetu za uzv. Morat ću dobro razmisliti, odvagnuti sve pros and cons. Čestitam ti na bebici! 🥰
    Bajoma hvala ti holivudska trudnice! Da, kod prirodnih trudnoća je to tako, ako se ne zna kad je bila O, ali u IVF-u se sve zna u dan i zato gledam kad mi je najbolje. 😅
    Pahuljka hvala, i tebi čestitke na bebici! Što se tiče potpomognute, da, to je moja tema godinama i pratila sam je i kad nisam smjela u postupke. Sani i Razumna se još uvijek bore, ali i ja navijam da se pridruže brzo klubu trudnica. 🍀❤️

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

Inna_92
    19. Ožujak 2025. 21:40

Nikkitta čestitam ti od srca! ❤️ Ranijih godina sam pratila puno MPO temu i tvoju priču. Baš sam sretna zbog tebe. ☺️

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• crox
    19. Ožujak 2025. 21:49

Mene izludi ovaj iscjedak, ja nemam te zivce za izdrzat ovo. Sad otisla na toalet i izasao je u takvom mlazu, bukvalno velika mokra mrlja na vesu, tamno tamno smedje… a cijeli dan me tupo ziga s desne strane stomaka…. Sad me vise niti ziga, a inace nemam bolove niti ista slicno. Pa ne znam stvarno sta vise da uradim… 😭

Inna_92
    19. Ožujak 2025. 21:59

Baš ti gledam potpis Nikkitta. U prošloj trudnoći je moja beta na 13 dnt blastice bila slična kao tvoja, evo sad ta beta ima preko 2 godine i momentalno spava snom pravednika. 😁💙

Zato me sad ova "klasična" trudnoća zeza. Došao mi je pozitivan cervikalni bris na jednu bakteriju. Zbog te bakterije mi se počelo otvarati vanjsko ušće cerviksa. Unutarnje ušće je zatvoreno, nije skraćen cerviks. Dobila sam terapiju - antibiotik i Duphaston. Ne trebam skroz strogo mirovati, ali ne smijem više ništa teže dizati, nema više odlaska na posao itd.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Meto
    19. Ožujak 2025. 22:36

Nikkitta

Pozdrav cure, jako se bojim ostaviti post na ovoj temi, ali odlučila sam vjerovati svojoj mrvici i odvažiti se vjerovati da će biti sve okej. 🍀❤️

Nakon bezbroj neuspješnih IVF postupaka, 3 operacije, i dugih i prebolnih 11 godina borbe za bebu - ja sam trudna. Još je jako rano, tek sam 4+1 danas, ali jako rano sam imala simptome, doslovno treći dan od transfera sam imala menstrualne bolove gdje sam posumnjala na implantaciju, a već 6-7 dan od transfera sam imala valunge, mučninu i žgaravicu koju nikad nemam i još niz toga da tu sad ne nabrajam. 🤭

Beta je na 9 dnt blastice iznosila 181, druga beta dva dana kasnije 497, treća beta još 2 dana kasnije 1.137 kad sam stvarno povjerovala da sam trudna i dogovorila uzv.
    Čitam da mnoge cure stalno idu piškiti, da je to najčešći znak, ali kod mene to još nije prisutno. Trebam li se brinuti? Danas sam 15 dan od transfera 1 blastice, 19 dan od ovulacije odnosno aspiracije jajnih stanica.

Čestitke svim curama na trudnoći i nadam se da me primate u klub. 🤰🏻❤️

Pozdrav cure, oprostite na upadu al ja se moram javiti Nikkitti, ❤️❤️❤️❤️ 
    Ne znam jel pises na nasoj staroj temi, ne pratim vise forum aktivno ali dobre vijesti se daleko cuju zato se ovdje javljam.
    Tako sam sretna zbog tebe, zbog vas🥰 
    Zasluzila si nakon svega prozivljenog i ja vjerujem u tvoju mrvicu! 
    Ajmeee, jako, jako sam sretna🥰🥰🥰🥰🥰
    Bete su savrsene i ne moras ici piskiti, ja npr nisam😉 
    Znam koliko zelis odmah na uzv, uradi kako mislis da je najbolje aliiii ako zelis moj savjet nekako da se strpis i pricekas 5+5, malene skorpije su kod mene kuckale na taj dan🥰

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• PuPo24
    20. Ožujak 2025. 04:57

Hvala cure , ohrabirile ste me , ici cu u Zagreb kod mog doktora na IvF kliniku, njemu najvise vjerujem , da sam bar tamo da mogu voditi trudnocu kod njega. Evo jutros sam se probudila s pojacanim simptomima (grudi najvise) , tjesi me da nemam krvarenja ni hematoma, na proslom sam imala biokem.  Pa ono sad sam u stresu svaki put kad pogledam u gacice 🤣🙈🙈🙈

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.