Amina sretno na testu, sigurno će sve proći super :))
Što se tiče provjeravanja krvi, i ja to stalnooo radim, i stalno imam neki osjećaj da je evo baš sad krenuloVoljela bi biti opuštena i ne razmišljati tako, ali ne mogu si pomoćii
Hvala ti i ja se nadam da ce sve biti okej,nadam se da ce me pregledat jer sam bila prije 15 dana na pregledu,pa sad moram odnjet nipti nalaz taj,nadam se da ce bar malo.pogledat da se uvijerim da je princezica dobro😊
Mislim da mi koje smo se namucile za trudnocu,koje dugo cekaju,ili su imale krvarenje da ne tesko da se opsutimo.Mislim da cemo se sikirat do kraja trudnoce i sve zivo provjeravat.
Zene koje su odmah ostale trudne nekako dosta stvari i ne znaju sta se desava ko mi sto smo iscitale sve forume pa i sto nema mi sebi umislimo
Pušem i na hladno dobro je da nismo same i stvarno je tesko opustit se i uzivati u trudnoci.
Ja bi voljela da mogu svaki dan cuti da srceko kuca i tad bi uzivala ovako osluskivanje svage
Nove cure dobro došle i čestitke svima na dobrim pregledima neka nam svi ostanu dobri svih devet mjeseci
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Dobrodošlica svim novim curama, baš je lijepo pročitati da ste napokon dočekale plusiće na testovima! Želim vam svima mirnu i urednu trudnoću
Ja sam obavila kontrolu prije 3 dana. Sve je u redu. Iduća za 2 tjedna pa bi trebali vjerojatno raditi kombinirani probir. Bebica je bila baš aktivna na UZV i to je bilo baš lijepo za vidjeti
Nakon prvog pregleda izolirana je ureaplazma pa smo sad radili kontrolni bris nakon antibiotika. Čekam rezultate i nadam se da više nije prisutna.
Inače me i dalje pate svakodnevne mučnine i gotovo svakodnevno povraćanje (do 6x dnevno).
kolika ti je bila ureaplasma? meni je došao nalaz da je < 10 na 3. Ono što čitam kao nije jos za antibiotik al sam si uzela danas probiotik lactogy i cekam gin da vidim kaj će reći.
Clo svakako trazi antibiotik.. to je bestija koje se svakako zelis rijesit u ovim tjednima..
jer radi velike probleme
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Cure koje ste radile NIPT testove.. jeste uzimale osnovni ili prošireni panel?
Dvoumim se - pokrila bih sve, ali gledam koliko su manje precizni rezultati za mikrodelecije i te "dodatne" stvari i koliko ima smisla eventualno riskirati "lošiji" rezultat, a ne baš pouzdan 🤔
Ako je itko dobio kakav pametan i argumentiran naputak.. zahvaljujem 🙃
Ja sam uzela osnovni na kromosomske anomalije i aneuploidije jer su mi rekli da je to u vecem postotku nego tipa rascjep nepca i slicno koji moze nastati u vecem postotku kod zena s mojom dijagnozom ali se na UZV-u vidjelo da je sve ok s ustascima pa sam radila taj osnovni jer sam morala..sada svakako ako cu morati radim kombinirani i to je to 🙈 mislim da je prosireni samo ako imate ti ili partner u obitelji neke teze geneteske poremecaje ili deformitete kao takve koji se mogu nac bas na tim kromosomima,inace mislim da nema potrebe da je dovoljno na ove najcesce kromosomske poremecaje i aneuploidije sasvim dovoljno
Inna_92 hvala ti, ma draga pamtim ja tebe s teme potpomognute. Baš lijepo za malog koji spava snom pravednika, i ja se nadam da ću tvojim stopama iznjeti urednu trudnoću. 🙏🏼🥰 Tako je lijepo vidjeti da vas je sad iznenadio plus! Čestitam! ❤️ Uf, jebemu kako bakterija miša mu, a kad si zadnji put radila bris prije ovog? Koliko si sad točno tt?
Meto ajme otkud tiiiii, tako mi je drago da si se javila! Hvala ti puno što se tako raduješ za mene, puno mi znači! ❤️ Poslušala sam tvoj savjet i danas nisam napravila uzv, iako sam bila kod gin na intralipidnoj infuziji i zapravo sam danas 5+0 kad broji od dana aspiracije pa mi je rekla da bi se moglo nekaj vidjeti, ali odbila sam. Ići ću sljedeći tjedan. Ček, sad si me zbunila, kako malene škorpije? Blizanci? Kaj nisi imala ti jednu bebu? Daj me podsjeti i pričaj mi sve! Dolje u potpisu ti piše srce na 5+6?
Clo hvala na dobrodošlici! Čestitke i tebi na bebici! 😍
Regina wow ti si onda isto totalna čudo trudnica, baš mi je lijepo i inspirativno to pročitati! Mogu misliti kakav vam je bio šok za drugo, s obzirom da ste prvo dulje čekali. 😍
Amina sretno danas na uzv! Ne mogu vjerovati da strah i stalno provjeravanje simptoma ne prolazi ni u 15 tt. Očito ću i ja tako. Ja sam danas primijetila da me cice manje bole nego zadnjih dana i trbuh me manje bolucka i manje mi je muka i ja sam odmah zabrinuta. Svejedno sam danas odbila uzv i odlučujem biti strpljiva i vjerovati da je sve u redu. Toliko sam dugo čekala trudnoću da jednostavno MORA biti sve okej. Ispucala sam svoje loše karte i loš niz sve ove godine do sad, mora i mene jednom krenuti i ovo je MOJA godina - tako se smirujem, kad tako krenem razmišljati. 🍀🙏🏼🤰🏻
Crox to je baš stres, nije ti lako. Dokle god je smeđa varijanta krvi - to je dobro. Drži se! 💪🏻
Mimoza imala si krvarenje nekakvo do sad? Uf, baš nije lako ostati pribran i u povjerenju. 😬
Lolita čestitam! 🥰
Sara34 hvala, čestitke, drago mi je da je sve okej na uzv. Odmah se lakše diše i mirnije spava. Držim fige da kontrolni bris bude ok! 🙏🏼
Marina25 ne znam u kojem tjednu se može krenuti, ali ja ću si kupit baby heart monitor odmah čim mogu, tako da slušam srce svaki dan. Možda da si to kupiš? Čestitam na bebici! 😍
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!
Amina sretno na testu, sigurno će sve proći super :))
Što se tiče provjeravanja krvi, i ja to stalnooo radim, i stalno imam neki osjećaj da je evo baš sad krenuloVoljela bi biti opuštena i ne razmišljati tako, ali ne mogu si pomoćii
Hvala ti i ja se nadam da ce sve biti okej,nadam se da ce me pregledat jer sam bila prije 15 dana na pregledu,pa sad moram odnjet nipti nalaz taj,nadam se da ce bar malo.pogledat da se uvijerim da je princezica dobro😊
Mislim da mi koje smo se namucile za trudnocu,koje dugo cekaju,ili su imale krvarenje da ne tesko da se opsutimo.Mislim da cemo se sikirat do kraja trudnoce i sve zivo provjeravat.
Zene koje su odmah ostale trudne nekako dosta stvari i ne znaju sta se desava ko mi sto smo iscitale sve forume pa i sto nema mi sebi umislimo
Pušem i na hladnodobro je da nismo same i stvarno je tesko opustit se i uzivati u trudnoci.
Ja bi voljela da mogu svaki dan cuti da srceko kuca i tad bi uzivalaovako osluskivanje svage
Nove cure dobro došle i čestitke svima na dobrim pregledimaneka nam svi ostanu dobri svih devet mjeseci
Može se slušati srčeko od 14 tjedna :D non stop mi izbacuje reklama za to (valjda jer sam već to nekad gledala) evo ti link ako te zanima (piše da sigurno za bebu): https://ljekarnanatura.hr/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml/
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Inna_92 hvala ti, ma draga pamtim ja tebe s teme potpomognute. Baš lijepo za malog koji spava snom pravednika, i ja se nadam da ću tvojim stopama iznjeti urednu trudnoću. 🙏🏼🥰Tako je lijepo vidjeti da vas je sad iznenadio plus! Čestitam! ❤️ Uf, jebemu kako bakterija miša mu, a kad si zadnji put radila bris prije ovog? Koliko si sad točno tt?
Meto ajme otkud tiiiii, tako mi je drago da si se javila! Hvala ti puno što se tako raduješ za mene, puno mi znači! ❤️ Poslušala sam tvoj savjet i danas nisam napravila uzv, iako sam bila kod gin na intralipidnoj infuziji i zapravo sam danas 5+0 kad broji od dana aspiracije pa mi je rekla da bi se moglo nekaj vidjeti, ali odbila sam. Ići ću sljedeći tjedan. Ček, sad si me zbunila, kako malene škorpije? Blizanci? Kaj nisi imala ti jednu bebu? Daj me podsjeti i pričaj mi sve! Dolje u potpisu ti piše srce na 5+6?
Da, na 5+6, pogresno sam napisala. Jos se sjecam kako sam zvala jel mogu bar dan ranije na uzv (kod mog dr praksa je prvi uzv tocno 4t od dana transfera) jer nisam mogla izdrzati, a sve ranije znam da bi se stresirala. Iako znamo da je rano al podsvijest mi ne bi dala mira sa bezbroj pitanja zato sam ti i napisala ako mozes da odgodis jos malcice😊
Primas intralipidne, super💪
Je, imam jednu bebu, vec je djecak od 3g. I ona prva beba bi bila skorpija, na isti dan smo culi srceko zato volim preglede na taj dan☺️
Imala sam jos tri transfera iza, neuspjesna i imam dva smrzlica na jednoj slamci pa cekam malo da sredim zeljezo i hormone stitnjace. Malo sam u kaosu😅
E sinoc me muz gleda dok sam citala tvoj post, kaze cemu takva faca.. pitam ga jel se sjecas Nikite sa foruma, kaze jesam, eee pa trudna je.. rekao je da mu je drago i pozelio srecu. Tako da iza forumasice stoji i njen muz kao podrska u navijanju🫣🤭☺️
Spomenila si i baby watcher, ja ga imam i svima bi ga preporucila.
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
https://www.facebook.com/groups/2124564381317060/?ref=share
Šaljem vam link grupe, voljela bi da se nekad preselimo na face. Grupa ja zatvorena, kasnije bi bila sakrivena, da nas nitko ne moze pronaci i da budemo samo mi ovdje sa foruma. Puno je jednostavnije kad dodu beboline. Pa osipi, tempice, slikice. Imam sa svim klincima i mi smo bas po tim grupama mala obitelj od po 15- 20 clanica. Neaktivne se kasnije izbacuju, jer nema smisla da ti pratis moju bebu a ja o necijoj nemam pojma.
Poslano 😊
Valentino 4y🩵
Cure, jel netko čuo za chinese gender predictor? Jučer mi frendica rekla za to i čak pogađa 😂 pa me zanima jel nekome od vas pogođeno?
https://www.thebump.com/chinese-gender-chart
Meni piše da je curka,vidjet ćemo hhaha
Valentino 4y🩵
Pozdrav cureOsjetite li vi probadanja nekad na nekim dijelovima stomaka? Meni se npr desava sa lijeve strane gdje je jajnik da probode i ponovo kroz par sati… necu da si stvaram paniku ali bi voljela cuti i druge cure
Mene zna probadat lijevi jajnik,kaže gin da normalno. Il me probada oko trbuha,pa se namjestim na dr stranu pa prođe
Valentino 4y🩵
Dobrodošle cure 💚 nadam se da ćete se priključit na fb grupu 😚
Valentino 4y🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji