Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Clo
    20. Ožujak 2025. 10:18

Nikkitta

Pozdrav cure, jako se bojim ostaviti post na ovoj temi, ali odlučila sam vjerovati svojoj mrvici i odvažiti se vjerovati da će biti sve okej. 🍀❤️

Nakon bezbroj neuspješnih IVF postupaka, 3 operacije, i dugih i prebolnih 11 godina borbe za bebu - ja sam trudna. Još je jako rano, tek sam 4+1 danas, ali jako rano sam imala simptome, doslovno treći dan od transfera sam imala menstrualne bolove gdje sam posumnjala na implantaciju, a već 6-7 dan od transfera sam imala valunge, mučninu i žgaravicu koju nikad nemam i još niz toga da tu sad ne nabrajam. 🤭

Beta je na 9 dnt blastice iznosila 181, druga beta dva dana kasnije 497, treća beta još 2 dana kasnije 1.137 kad sam stvarno povjerovala da sam trudna i dogovorila uzv.
    Čitam da mnoge cure stalno idu piškiti, da je to najčešći znak, ali kod mene to još nije prisutno. Trebam li se brinuti? Danas sam 15 dan od transfera 1 blastice, 19 dan od ovulacije odnosno aspiracije jajnih stanica.

Čestitke svim curama na trudnoći i nadam se da me primate u klub. 🤰🏻❤️

Dobrodošla i želim ti svu sreću i pozitivu da sve bude kako trebaaaa
    Što se tiče piškenja ja piškim više jer jakoooo puno tekućine pijem tako da to ima više s tim veze.

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Clo
    20. Ožujak 2025. 10:25

Inna_92

Baš ti gledam potpis Nikkitta. U prošloj trudnoći je moja beta na 13 dnt blastice bila slična kao tvoja, evo sad ta beta ima preko 2 godine i momentalno spava snom pravednika. 😁💙

Zato me sad ova "klasična" trudnoća zeza. Došao mi je pozitivan cervikalni bris na jednu bakteriju. Zbog te bakterije mi se počelo otvarati vanjsko ušće cerviksa. Unutarnje ušće je zatvoreno, nije skraćen cerviks. Dobila sam terapiju - antibiotik i Duphaston. Ne trebam skroz strogo mirovati, ali ne smijem više ništa teže dizati, nema više odlaska na posao itd.

i meni dosli nalazi nešto mi je povišena jedino ureaplasma, drugo uredno, sad čekam da mi gin popodne radi da vidim šta s tim...koja je kod tebe bakterija?

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• amiiinna
    20. Ožujak 2025. 10:36

crox

Mene izludi ovaj iscjedak, ja nemam te zivce za izdrzat ovo. Sad otisla na toalet i izasao je u takvom mlazu, bukvalno velika mokra mrlja na vesu, tamno tamno smedje… a cijeli dan me tupo ziga s desne strane stomaka…. Sad me vise niti ziga, a inace nemam bolove niti ista slicno. Pa ne znam stvarno sta vise da uradim… 😭

Zao mi je sto prolazis kroz to,ali moguce da se nesto cisti ili nesto slicno.Sreca nije krv,a ako ti je ginekolog rekao da je sve uredu nemoj se toliko stresirat bila si na pregledu i sve je uredu.Znam da nije nimalo lijepo vidjet kad odes na wc,nadam se da ce ti brzo proci.Mozda da pokusas vise odmarati😔😔

PuPo24 vjerujem ti ja sam evo preko 15 t pa svaki dan gledam i analitmziram kad idem u wc strah me krvarenja.Sinoc sam sanjala da krvarim i da me nije htjela pregledat ginekologica nego da me poslala odmah u bolnicu,tako sam se prepala i istraumirala zbog sna samo.Danas imam pregled pa nadam se da ce sve biti uredu

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

Mimoza17
    20. Ožujak 2025. 11:15

Amina sretno na testu, sigurno će sve proći super :))

Što se tiče provjeravanja krvi, i ja to stalnooo radim, i stalno imam neki osjećaj da je evo baš sad krenulo  Voljela bi biti opuštena i ne razmišljati tako, ali ne mogu si pomoćii

• amiiinna
    20. Ožujak 2025. 11:52

Mimoza17

Amina sretno na testu, sigurno će sve proći super :))

Što se tiče provjeravanja krvi, i ja to stalnooo radim, i stalno imam neki osjećaj da je evo baš sad krenuloVoljela bi biti opuštena i ne razmišljati tako, ali ne mogu si pomoćii

Hvala ti i ja se nadam da ce sve biti okej,nadam se da ce me pregledat jer sam bila prije 15 dana na pregledu,pa sad moram odnjet nipti nalaz taj,nadam se da ce bar malo.pogledat da se uvijerim da je princezica dobro😊
    Mislim da mi koje smo se namucile za trudnocu,koje dugo cekaju,ili su imale krvarenje da ne tesko da se opsutimo.Mislim da cemo se sikirat do kraja trudnoce i sve zivo provjeravat.
    Zene koje su odmah ostale trudne nekako dosta stvari i ne znaju sta se desava ko mi sto smo iscitale sve forume pa i sto nema mi sebi umislimo

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

• Regina
    20. Ožujak 2025. 12:13

Nikkitta

Mimoza17 ajme hvala ti na preporuci za salon, odmah sam bacila oko i zovem ih sutra. Nebitno je koji kvart, glavno je da su u Zagrebu. 🥰
    Regina hvala ti puno, tako je lijepo kad znaš da je netko pratio tvoju priču i navijao. Čestitam ti na trudnoći, jesi li na kraju uspjela spontano ili MPO, ako smijem pitati?
    Amiiiinna hvala na čestitkama, i na savjetu za uzv. Morat ću dobro razmisliti, odvagnuti sve pros and cons. Čestitam ti na bebici! 🥰
    Bajoma hvala ti holivudska trudnice! Da, kod prirodnih trudnoća je to tako, ako se ne zna kad je bila O, ali u IVF-u se sve zna u dan i zato gledam kad mi je najbolje. 😅
    Pahuljka hvala, i tebi čestitke na bebici! Što se tiče potpomognute, da, to je moja tema godinama i pratila sam je i kad nisam smjela u postupke. Sani i Razumna se još uvijek bore, ali i ja navijam da se pridruže brzo klubu trudnica. 🍀❤️

Mi smo se 3 godine bezuspješno trudili i doktor je predložio da krenemo sa stimulacijom ovulacije i folikulometrijom kada se vrati sa godišnjeg odmora,međutim ja u glavi nisam nekako bila onda spremna na to i na kraju smo bili upućeni na konzultacije za MPO i mjesec dana prije termina nas je iznenadio plus koji evo sada ima 14,5mj i u ciklusu kada smo slavili prvi rođendan se dogodio plus sa jednim jedinim odnosom u ranim danima ciklusa koji mi je inače bio problematičan i nekako još uvijek dolazim k sebi da je plus došao ovaj put totalno neočekivano jer nismo ni pričali kada bi krenuli s pokušajima za drugo a ja se pripremala da bi vidjela s njim jel za to da krenemo oko ljeta,kad eto..ako Bog da na ljeto ću biti već u lijepim tjednima 🤭 

Lolitaa
    20. Ožujak 2025. 12:45

Pridruzujem Vam se,zadnja menstruacija 08.02.
    13.03 pozitivan test i potvrdjena rana trudnoca kod ginekologa ❤️

2014 ab 😔

2019 biokemijska trudnoca

2020 biokemijska trudnoca

2021 +

2022 stiglo nase blago ❤️

2025 + ❤️

• sara_34
    20. Ožujak 2025. 12:48

Dobrodošlica svim novim curama, baš je lijepo pročitati da ste napokon dočekale plusiće na testovima! Želim vam svima mirnu i urednu trudnoću

Ja sam obavila kontrolu prije 3 dana. Sve je u redu. Iduća za 2 tjedna pa bi trebali vjerojatno raditi kombinirani probir. Bebica je bila baš aktivna na UZV i to je bilo baš lijepo za vidjeti 
    Nakon prvog pregleda izolirana je ureaplazma pa smo sad radili kontrolni bris nakon antibiotika. Čekam rezultate i nadam se da više nije prisutna.
    Inače me i dalje pate svakodnevne mučnine i gotovo svakodnevno povraćanje (do 6x dnevno). 

Clo
    20. Ožujak 2025. 13:04

sara_34

Dobrodošlica svim novim curama, baš je lijepo pročitati da ste napokon dočekale plusiće na testovima! Želim vam svima mirnu i urednu trudnoću

Ja sam obavila kontrolu prije 3 dana. Sve je u redu. Iduća za 2 tjedna pa bi trebali vjerojatno raditi kombinirani probir. Bebica je bila baš aktivna na UZV i to je bilo baš lijepo za vidjeti
    Nakon prvog pregleda izolirana je ureaplazma pa smo sad radili kontrolni bris nakon antibiotika. Čekam rezultate i nadam se da više nije prisutna.
    Inače me i dalje pate svakodnevne mučnine i gotovo svakodnevno povraćanje (do 6x dnevno).

kolika ti je bila ureaplasma? meni je došao nalaz da je < 10 na 3. Ono što čitam kao nije jos za antibiotik al sam si uzela danas probiotik lactogy i cekam gin da vidim kaj će reći.

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

deepblue
    20. Ožujak 2025. 13:16

Cure koje ste radile NIPT testove.. jeste uzimale osnovni ili prošireni panel?
    Dvoumim se - pokrila bih sve, ali gledam koliko su manje precizni rezultati za mikrodelecije i te "dodatne" stvari i koliko ima smisla eventualno riskirati "lošiji" rezultat, a ne baš pouzdan 🤔
    Ako je itko dobio kakav pametan i argumentiran naputak.. zahvaljujem 🙃

👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
    🧑91` normo
    04/2025 Panorama low risk, dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.