Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Clo
    03. Ožujak 2025. 09:57

Pozdrav zenice, malo sam nestala pa da se javim. Imam mučnine po doslovno cijeli dan zadnjih dana, ne povraćam al doslovno sam za ništa. Sinoć me tako bolilo donji dio i s lijeve i desne strane tako da mirujem trenutno. Nisam ništa o tome previše našla osim da se nadam da mi se širi sve to dole i priprema pa da je do toga. Sve koje imate strah od ultrazvuka do ultrazvuka apsolutno razumijem uopće se ne mogu previše opustiti i samo se nadam da je sve dobro… 
    Vidim da neke curke krvare, sto ispada da je to nerijetko i da nas ne zaobilazi, sve redom skoro imale. Ja sam na duphastonu 3x1…
    kako su kod vas još simptomi? 

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• amiiinna
    03. Ožujak 2025. 12:52

Mateil

crox

Ja upravo vidim krv na donjem vesu, bas sam se prepala, ne znam sta da mislim, na full sam terapiji, nema puno, nemam bolove ali opet me uznemirilo…a taman mislipa najosjetljiviji period je prosao, bas sam u bedu sad…

Divim ti se na smirenosti! Mislim da trebaš vjerovati svom instinktu. Dobar znak je što nemaš bolove te što kažeš da je mala količina. I lako je moguće da je od utrogestana i da je neka kapilarica pukla. Svakako odi danas kod ginića da pogleda! 😊
    .
    Amiiinna sretno danas na pregledu, mislim na tebe i javljaj se!
    I ostale curke koje danas imaju pregled, sretno! 😄

Hvala ti sto si se sjetila,pa bila sam danas na tom genetskom uzeli mi krv ponovo da provjere,nalaz ce bit tek za 10-14 dana ima da mi sva kosa otpadne sa glave do tad 🙄 Nalaz mi objasnila,kaze da je uzv uredan jedino bebi malo brze kuca srce,ostalo sto mi je izracunato to je statisticki oni ce provjerit jos jednom,ako bude uredu necu vise morat ici,ako ne onda bi me slali na amniocentozu nesto tako ne znam tacno kako se zove.Nista novo nisam saznala,u srijedu idem svojoj gine. pa cu vidjet sta ona kaze.Sjedi i cekaj🙄🙄

Corx nadam se da ce biti okej,da se samo maternici sirini da je zbog tog.Vjerujem da je nesto da bi imala bolove,u svakom slucaju ako se ponovi na hitnu odmah,do tad samo lezi i odmaraj.To krvarenje izgleda svaka druga trudnica ima katastrofa.

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

• amiiinna
    03. Ožujak 2025. 12:59

Clo

Pozdrav zenice, malo sam nestala pa da se javim. Imam mučnine po doslovno cijeli dan zadnjih dana, ne povraćam al doslovno sam za ništa. Sinoć me tako bolilo donji dio i s lijeve i desne strane tako da mirujem trenutno. Nisam ništa o tome previše našla osim da se nadam da mi se širi sve to dole i priprema pa da je do toga. Sve koje imate strah od ultrazvuka do ultrazvuka apsolutno razumijem uopće se ne mogu previše opustiti i samo se nadam da je sve dobro…
    Vidim da neke curke krvare, sto ispada da je to nerijetko i da nas ne zaobilazi, sve redom skoro imale. Ja sam na duphastonu 3x1…
    kako su kod vas još simptomi?

Nadam se da ce ti mucnine brzo proci,to izgleda bas gladna.Ja rijetko skroz imam mucnine skoro pa nikad,meni je jos ostao umor,glad i moje bolne loptice (grudi)🤣🤣 Sto se tice bolova i ja ih imam ponekad i sad,nekad kada se ruzno okrenem dok spavam zma me zaboliti na lijevoj strani to moram bas pitat u srijedu dal je normalano,ili ako bas dugo sjedim kicma i ledja me bas bole.Nekako mislim da mi je to cak i od histero jer sam odmah zatrudnila poslije nje pa se tjelo nije oporavilo.Ja sam mislila da ce mi od 12t ukinuti utrigestan,ali izgleda da ne jos mi 5 kutija propisala i to koristim od 200mg,3x1.Al vidjet cemo sve,bolje mozda i koristit ako pomaze trudnoci.
    Ja sam se u zadnje vrijeme sto se hrane tice bas opustila,i jedem dosta nezdravo al nikako se natjerat na povrce 🥲 sinoc sam domacu supu napravila sa povrcem valjda pojedem 🥲🥲
    Sto se uzv tice ja svaki put imam toliki strah,srce mi bas lupa i mislim da cu se onesvjetit,al izgleda je to normalno 🤭 Rijetko da ko moze biti bas miran kada se radi o zdravlju,i zivotu bebice pogotovo ko se namucio da ostane trudan kao vecina nas

🧑35
    👧29

• amiiinna
    03. Ožujak 2025. 13:02

Htjela sam napisati gadno,a ne gladno 🤣🤣 izgleda sam gladna😂

🧑35
    👧29

• crox
    03. Ožujak 2025. 13:02

amiiinna

Mateil

crox

Ja upravo vidim krv na donjem vesu, bas sam se prepala, ne znam sta da mislim, na full sam terapiji, nema puno, nemam bolove ali opet me uznemirilo…a taman mislipa najosjetljiviji period je prosao, bas sam u bedu sad…

Divim ti se na smirenosti! Mislim da trebaš vjerovati svom instinktu. Dobar znak je što nemaš bolove te što kažeš da je mala količina. I lako je moguće da je od utrogestana i da je neka kapilarica pukla. Svakako odi danas kod ginića da pogleda! 😊
    .

Hvala ti sto si se sjetila,pa bila sam danas na tom genetskom uzeli mi krv ponovo da provjere,nalaz ce bit tek za 10-14 dana ima da mi sva kosa otpadne sa glave do tad 🙄 Nalaz mi objasnila,kaze da je uzv uredan jedino bebi malo brze kuca srce,ostalo sto mi je izracunato to je statisticki oni ce provjerit jos jednom,ako bude uredu necu vise morat ici,ako ne onda bi me slali na amniocentozu nesto tako ne znam tacno kako se zove.Nista novo nisam saznala,u srijedu idem svojoj gine. pa cu vidjet sta ona kaze.Sjedi i cekaj🙄🙄

Corx nadam se da ce biti okej,da se samo maternici sirini da je zbog tog.Vjerujem da je nesto da bi imala bolove,u svakom slucaju ako se ponovi na hitnu odmah,do tad samo lezi i odmaraj.To krvarenje izgleda svaka druga trudnica ima katastrofa.

Hvala ti, nadam se da ce i kod tebe sve biti ok 👍

• amiiinna
    03. Ožujak 2025. 13:38

crox

amiiinna

Mateil

crox

.

Nikad mi nece bit jasne zene kad kazu ma trudna si opusti se i uzivaj.Jel ima neka tajna za to 🙄 Od kad sam vidjela dvije crtice sam u strahu i sikiranciji,vjerujem da nas je ovdje 90% tako.Nadam se samo da ce nam sve dobro proc,i da ubrzo cemo samo lijepe teme pisati.

Cure koje danas imate preglede sretnoo

🧑35
    👧29

Marina.25
    03. Ožujak 2025. 14:42

Cure ja sam jutros imala pregled, sve je uredu, mjerimo 11+5 ✨️🎀 naručena sam za fatalni ali mi je već ginekolog najavio da će zbog ranijih spontanih sigurno biti veći rizik( statistički). 

Meni svaki pregled srce toliko tuce kao da je prvi put i mislim da smo poprilicno sve iste 😆 pita moj M kad ćeš prestat da se brineš, rekoh kad se porodim 🥰

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• amiiinna
    03. Ožujak 2025. 15:02

Marina.25

Cure ja sam jutros imala pregled, sve je uredu, mjerimo 11+5 ✨️🎀 naručena sam za fatalni ali mi je već ginekolog najavio da će zbog ranijih spontanih sigurno biti veći rizik( statistički).

Meni svaki pregled srce toliko tuce kao da je prvi put i mislim da smo poprilicno sve iste 😆 pita moj M kad ćeš prestat da se brineš, rekoh kad se porodim 🥰

Cestitam ti od srca,da se tako i nastavi.Samo nek se nizu dobri pregledi.A briga je uvijek to izgleda tako ide,i mene vec panika uhvatila za srijedu sve scenarije sam odigrala u glavi🤨 Joj ja ne znam bil vise ikad radila taj test,uzv uredu a ovo psihicki je pretesko jos pogotovo ako kaze losije rezultate

🧑35
    👧29

IKAR0808
    03. Ožujak 2025. 15:06

crox

Mateil

crox

.

Ne mogu panicariti jer mi se to vec desavalo, i bilo je sve ok, tako da se nadam tako i ovaj put. Nije se nastavljalo krvarenje, danas je skroz malo smedjeg iscjetka, vece doze progesterona mi svakako ne mogu dati jer je ovo maksimum. Ako iscedak nestane cekacu regularno kontrolu jer sam bila pre 7 dana, a ako se nastavi ili opet krene krv idem hitno doktoru i to je sve sta mogu da uradim.
    U hitnoj bi se samo izmrcvarila sinoc umjesto da lezim, i svejedno bi me vratili kuci jer mi je fino moja dr rekla da od ovog sto primam dalje nema nista, tako da sve je u Bozjim rukama 🍀

Draga u pravu si. Stvarno nema smisla paničariti. Ja sam isto krvarila i smeđarila barem jednom tjedno do 12 tt. I sve je ok. Bitno da nema ugroška,  bolova I puno svježe krvi. Koristila sam cyclogest i dupaston a sada samo utrogestan. Sada sam 14 tt i sve je super. 

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

Anica88
    03. Ožujak 2025. 15:06

amiiinna

crox

amiiinna

Mateil

crox

.

Nikad mi nece bit jasne zene kad kazu ma trudna si opusti se i uzivaj.Jel ima neka tajna za to 🙄 Od kad sam vidjela dvije crtice sam u strahu i sikiranciji,vjerujem da nas je ovdje 90% tako.Nadam se samo da ce nam sve dobro proc,i da ubrzo cemo samo lijepe teme pisati.

Cure koje danas imate preglede sretnoo

Ni ja to ne razumijem. Ono kad netko kaze uzivaj u trudnoci 😂😂😂
    Jedva cekam da prodje, a kraj se ne nazire

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.