Što se tiče baby bluesa imala sam ga nakon rođenja prvog sina, po povratku iz bolnice. Znam da sam kojih dva dana bila samo u krevetu i zurila i neku točku. Ko da nisam bila prisutna, niti je soba bila moja soba, neopisiv osjećaj, nimalo ugodan. Plus plakanje. A na drugom porodu kad mi je dr probušila vodenjak i rekla idemo u rađaonu, počela sam plakati ko malo dijete. Ni sama ne znam što me spopalo, ali jednostavno sam trebala izbaciti te emocije. Nakon poroda je sve bilo u redu nisam imala nikakve psihičke boljke. Nadam se da će tako biti i sada. Što se tiče odnosa za poticaj, nisam prakticirala ni u prvoj ni u drugoj trudnoći. U prvoj smo pred kraj rijetko imali odnose, a u drugoj sam cijelu trudnoću nosila nisko, pa pred kraj pokupila esherihiju coli, tako da uopće zadnjih dva mj nismo imali odnose. Znam da je prema kraju sve teže i želimo se čim prije riješiti poroda, ali najbolje je čekati kad beba bude spremna. Iz iskustva, na kraju čekaš, a dođe to samo najedanput. Ne brinite, sve će doći i biti dobro. Bitno da idemo na kontrole i dok smo pod nadzorom sve ide svojim tokom.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Sve ima svoj razlog. Najbolje da se beba zadrẓ̌i u nama ṣ̌to duẓ̌e i po mogućnosti krene kada sama odluči. Kada smo ovoliko izdrẓ̌ale, ṣ̌ta je ovo joṣ̌ malo. Onda imamo čitav ẓ̌ivot pred sobom 🥰
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Da, dobro kazete što se tiče poticanja poroda. Bolje se strpiti i čekati da beba bude spremna. Kod nas noćas bilo nevrijeme, grmljavina, sijevanje… beba samo što nije iskočila iz stomaka, jedva da sam išta odspavala, a i to sam u sjedećem položaju jer mi nijedna poza nije odgovarala.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Pozdrav, imam problemčić neznam da li je još koja od vas u istoj situaciji, meni uopće nisu legle komplikacije pa neznam u čemu bi mogao biti problem? 🥲
Hm, možda najbolje provjeriti s HZZO-om. Jel ti to prva isplata koja je trebala sjesti? Ako je, možda nisu obradili tvoj zahtjev.
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Pozdrav, imam problemčić neznam da li je još koja od vas u istoj situaciji, meni uopće nisu legle komplikacije pa neznam u čemu bi mogao biti problem? 🥲
Zovi odmah HZZO ili otiđi tamo s doznakama. Meni je bilo tako prošli mjesec,nisu uopće dobili moje doznake (šaljem putem maila). Imaju novi sustav,pa dok sve to polove, dešavaju se ovakvi propusti. Tako je barem bilo u mom slučaju.
Da, dobro kazete što se tiče poticanja poroda. Bolje se strpiti i čekati da beba bude spremna. Kod nas noćas bilo nevrijeme, grmljavina, sijevanje… beba samo što nije iskočila iz stomaka, jedva da sam išta odspavala, a i to sam u sjedećem položaju jer mi nijedna poza nije odgovarala.
Uh, kod nas u Zg nije bilo ništa, ali i ja sam isto cijelu noć praktički bila budna. Mali me budio, pa nikako da zaspe, pa kad on zaspe onda bebač udara i ja nikako se namjestiti, opustiti i zaspati. Najradije bi popila neku tabletu za spavanje da se naspavam, ali mislim zbog trudnoće ne bi smjela. Baš sam kronično umorna i iskreno ne znam kak bu bilo za par tjedana kad bude sve teže i teže.
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Pozdrav, imam problemčić neznam da li je još koja od vas u istoj situaciji, meni uopće nisu legle komplikacije pa neznam u čemu bi mogao biti problem? 🥲Zovi odmah HZZO ili otiđi tamo s doznakama. Meni je bilo tako prošli mjesec,nisu uopće dobili moje doznake (šaljem putem maila). Imaju novi sustav,pa dok sve to polove, dešavaju se ovakvi propusti. Tako je barem bilo u mom slučaju.
Bila sam danas odnijet papire i nemam koga pitat jer zena koja je zaduzena za moj zahtjev je na godišnjem do prekosutra
Sortiraj odgovore
Najstariji