I ja razmisljam sto se tice izdajalice da li da je uzmem u bolnicu ili ne.
E sad jedno mozda glupo pitanje... ali evo ja sam uzela Medelu rucnu (bila je na popustu nedavno) i ima upute kako sterilizirati sve dijelove koji dolaze u dodir s mlijekom i sve ok.
Ali kad to steriliziram, u koju/kakvu vrecicu ste je stavile da je spakirate u torbu?
It's a boy 💙
I ja razmisljam sto se tice izdajalice da li da je uzmem u bolnicu ili ne.
E sad jedno mozda glupo pitanje… ali evo ja sam uzela Medelu rucnu (bila je na popustu nedavno) i ima upute kako sterilizirati sve dijelove koji dolaze u dodir s mlijekom i sve ok.
Ali kad to steriliziram, u koju/kakvu vrecicu ste je stavile da je spakirate u torbu?
ja steriliziram doma prije bolnice i dobro osusim pa u onu vrecicu sa zipom spakujem i tako bude spremna... mada sam ponavljala nakon svakog pregleda od kako sam bila usla u 37.... nisam dugo cekala jer sam rodila 37+2ili 5... bila 2 puta i ostala... nevalja ni da dugo stoji sterilizirana ... bar ja tako mislim a sad na vama je
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Nasa Laura je napokon stigla jucer u 20:40, 3450/50 🥰 Porod je lagano krenuo pucanjem vodenjaka u petak oko 19h, a na kraju sve se oduzilo na 25h trudova, jedva otvorena 3 cm, 4 ture tableta za indukciju, dolantin, epiduralna, drip, padanje bebinih otkucaja i hitni carski pod epiduralnom koja mi ipak nije dovoljna jer sam bila jako uplasena i nemirna te na kraju sve zavrsilo opcom anestezijom.
.
Muz je dobio zlatni sat i maženje s bebom jer su mene dugo šivali, prvo ustajanje je bilo dosta bolno ali sad sam vec puno bolje 🙂
.
Dojenje se jos uhodavamo, ali ima nade za sad 🙂
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Nasa Laura je napokon stigla jucer u 20:40, 3450/50 🥰 Porod je lagano krenuo pucanjem vodenjaka u petak oko 19h, a na kraju sve se oduzilo na 25h trudova, jedva otvorena 3 cm, 4 ture tableta za indukciju, dolantin, epiduralna, drip, padanje bebinih otkucaja i hitni carski pod epiduralnom koja mi ipak nije dovoljna jer sam bila jako uplasena i nemirna te na kraju sve zavrsilo opcom anestezijom.
.
Muz je dobio zlatni sat i maženje s bebom jer su mene dugo šivali, prvo ustajanje je bilo dosta bolno ali sad sam vec puno bolje 🙂
.
dobro nam dosla Laura❤️ sve najljepse zelje od srca zelim vama roditeljima, mami zelim brz oporavak a malenoj puno zdravlja radosti mokrih i ukakanih pelena i najvise osmjeha.... od srca ❤️❤️❤️❤️❤️
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
.
.
Cestiiiiitam tiiii od srcaaaaaa!!!! Mazite se i pazite sada. Zao mi je za ove tegobe koje si prosla no najbitnije je da je sve u redu ispalooooo! Bas sam sretna 🥰🥰🥰🥰🥰
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Sortiraj odgovore