Jel se događa kojoj da ima jako aktivnu bebu, i onda odjednom cijeli dan miruje u trbuhu?
Ja sam cijeli dan u panici jer je beban inače baš jaaako aktivan, a danas ga uopće skoro ne osjećam, možda dva tri udarca kad sam se probudila i to je to..
Meni, nedjelju i ponedjeljak cijele dane svega par udaraca i to slabašnih. Probala i čokolada i ležanje na leđima, boku, ovo ono, već bila na rubu da idem na hitnu, ali kao ipak se javi (svakih 3-4 sata). U utorak se probudila i od jutra me počela udarat, premještat se, ležat na mjehuru.
Pretpostavljam da kako i mi imamo dane kada smo jednostavno zgaženi i nismo za ništa nego za prespavat dan, tako valjda i oni imaju.
🙋♀️ 29
🧔♂️30
9.3.2024 pozitivan test ✅️
03.05 Qualified® 90°, nalaz uredan
Čekamo djevojčicu ❤️
Termin: 11/2024
06.11. Naredni pregled
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFB6x8eeb7egdA0I-TEm5xYMv5SKx-VDPav5URpVvlr_YIBg/viewformEvo cure pozivnica za predavanje abcdojenja u rodilistu. Inace sam za ovu gospođu čula sve pohvale, pa tko zeli nek se pridruzi, besplatno je. 5.09. U 18 h.Meni neće otvorit link 😐
Meni isto baca grešku 🤷🏼♀️Ime imamo od početka, spontano došlo i ostalo, nismo uopće tražili ni vijećali.. Beba je meni ful mirna u dane kad sam ja u nekom žešćem muvingu, ali mi zato naplati idući dan 😁
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFB6x8eeb7egdA0I-TEm5xYMv5SKx-VDPav5URpVvlr_YIBg/viewformEvo cure pozivnica za predavanje abcdojenja u rodilistu. Inace sam za ovu gospođu čula sve pohvale, pa tko zeli nek se pridruzi, besplatno je. 5.09. U 18 h.Meni neće otvorit link 😐Meni isto baca grešku 🤷🏼♀️Ime imamo od početka, spontano došlo i ostalo, nismo uopće tražili ni vijećali..Beba je meni ful mirna u dane kad sam ja u nekom žešćem muvingu, ali mi zato naplati idući dan 😁
Zato sto je Evo zajedno sa linkom spojelo. Nema razmaka, pa vidi dokle ti kopira, ja sam uspjela.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFB6x8eeb7egdA0I-TEm5xYMv5SKx-VDPav5URpVvlr_YIBg/viewformEvo cure pozivnica za predavanje abcdojenja u rodilistu. Inace sam za ovu gospođu čula sve pohvale, pa tko zeli nek se pridruzi, besplatno je. 5.09. U 18 h.Meni neće otvorit link 😐Meni isto baca grešku 🤷🏼♀️Ime imamo od početka, spontano došlo i ostalo, nismo uopće tražili ni vijećali..Beba je meni ful mirna u dane kad sam ja u nekom žešćem muvingu, ali mi zato naplati idući dan 😁Zato sto je Evo zajedno sa linkom spojelo. Nema razmaka, pa vidi dokle ti kopira, ja sam uspjela.
Uopće nisam skuzila.. Tnx, sad radi
Mi smo se isto već odlučili za ime, čak za ovog bebača dosta rano 😁 tamo negdje kad sam bila 3 mjeseca trudna 😁
Kaj se tiče udaraca bebe, ja ga najviše osjetim ponoći jer tad najviše mirujem 😁 ovako preko dana ga nekad znam osjetiti, pogotovo ako napravim neki nezgodni položaj pa se pobuni i udari me 🙈 meni nikad ginekologica nije rekla da brojim pokrete samo pita jel ju osjetim, ali nikad ne traži da to mora biti xy pokreta u određenom vremenu 😁 mislim da su to neke zastarjele metode s brojanjem pokreta i često puta takve stvari uzrujaju prvorotkinje koje se zabrinu ako nije onako kako je dr rekao, a taj stres može samo loše utjecati na trudnoću tako da iskreno ne vidim zakaj neki ginekolozi prakticiraju govoriti tako nešto.
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Evo i mene s pregleda, kaže doktor sve je super i sve je za 5 😂
Namjestila se gospođica i gura se glavom, ali noge po običaju drži u mojim rebrima 😂
Ctg uredan, uzv isto, kile moje stoje na istom a beba je procjenjena na 3363g za sad 😳😳😳
5.9. još jedan pregled kod njega, ako cura ne požuri jer sam 2cm otvorena, i onda idući na termin u rodilištu..
Evo i mene s pregleda, kaže doktor sve je super i sve je za 5 😂
Namjestila se gospođica i gura se glavom, ali noge po običaju drži u mojim rebrima 😂
Ctg uredan, uzv isto, kile moje stoje na istom a beba je procjenjena na 3363g za sad 😳😳😳
5.9. još jedan pregled kod njega, ako cura ne požuri jer sam 2cm otvorena, i onda idući na termin u rodilištu..
Bravo za veliku curu 😊 🤞
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji