Evo i mene s pregleda, bebica odlicna, imamo 1090 grama 💕
Iduci pregled 10.7.Jedno pitanjce za one koje su otvarale porodiljni vec ili znaju info, je li se papiri moraju predati najmanje 15 dana prije ili se to moze i prakticki dan prije napraviti? Ja bi otvorila porodiljni 2.8. i zanima me je li stvarno taj rok di sam negdi pronasla, da se mora predat bar 15 dana prije. 🤗
Pa ak misliš otvoriti od 2.8, mislim da ti je bolje predati kad imaš potvrdu od firme o prosjeku zadnjih 6 plaća. Ak si na komplikacijama vjerojatno ju već imaš, ako ne onda bi trebala možda pričekati da ri sjedne plaća za 6mjesec i onda u 7-om ovisno kad ti sjedne plaća tražiti firmu da ti napravi potvrdu i poslati to na hzzo. Mislim da je bolje barem 15 dana ranije pogotovo ako si u nekom većem gradu tipa Zg jer imaju puno zahtjeva koje obrađuju pa da ti ga stignu obraditii 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Djevojke drago mi je sto se javljate sa dobrim vjestima i da vam bebci napreduju 🥰
Ja sam se malo zabrinula. Da li se javlja kojoj trudnici koja je kao ja negdje po tjednima bol da kazem u intimnom dijelu nalik na grceve i tako i po stomaku. Znaci najslicnije grcevima. Ne mogu ja reci da je to sad bas prava bol malo vise nelagoda. Stomak mi se malo stvrdne i prodje to nakom nekog vremena ali se vraca. Prvi put mi se desilo nocu a sad evo i po danu.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Jelena to su ti vjerojatno BH kontrakcije.. ja ih imam povremeno od 17tt, cesce su mi ako sam pretjerala s aktivnoscu, pun mjehur, ako ne pijem dovoljno vode itd. Uglavnom traju 20-30sek i tako se tijelo priprema i vjezba za porod 🙂
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Drago mi je radi dobrih pregleda. 👏🏻🍀
.
Imate danas sniženje -40% u Next trgovinama, ima lijepe i kvalitetne robice.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Jelenato su ti vjerojatno BH kontrakcije.. ja ih imam povremeno od 17tt, cesce su mi ako sam pretjerala s aktivnoscu, pun mjehur, ako ne pijem dovoljno vode itd. Uglavnom traju 20-30sek i tako se tijelo priprema i vjezba za porod 🙂
Meni su otprilike od 20tt krenule i to najvise ako sam produzila setnju ili se vise umorila... ginekologica je rekla da je to sve normalno, odmoriti tada i redovito magnezij uzimat... ja sam danas dobila i vaginalete jer su se malo gljivice pojavile od vrucina i znojenja...
E da, Next, otisla sam danas u ducan, vec se sve razgrabilo, ali sam pronasla nekoliko bodija i carapice 💙
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
Evo i mene s pregleda, bebica odlicna, imamo 1090 grama 💕
Iduci pregled 10.7.Jedno pitanjce za one koje su otvarale porodiljni vec ili znaju info, je li se papiri moraju predati najmanje 15 dana prije ili se to moze i prakticki dan prije napraviti? Ja bi otvorila porodiljni 2.8. i zanima me je li stvarno taj rok di sam negdi pronasla, da se mora predat bar 15 dana prije. 🤗Pa ak misliš otvoriti od 2.8, mislim da ti je bolje predati kad imaš potvrdu od firme o prosjeku zadnjih 6 plaća. Ak si na komplikacijama vjerojatno ju već imaš, ako ne onda bi trebala možda pričekati da ri sjedne plaća za 6mjesec i onda u 7-om ovisno kad ti sjedne plaća tražiti firmu da ti napravi potvrdu i poslati to na hzzo. Mislim da je bolje barem 15 dana ranije pogotovo ako si u nekom većem gradu tipa Zg jer imaju puno zahtjeva koje obrađuju pa da ti ga stignu obraditii 😁
Nisam na komplikacijama, radim jos uvijek pa tek otvaram porodiljni, kao onih 45 dana prije termina. U Splitu sam, svakako cu jos vidjeti u hzzo-u sta kazu, hvala ti na info 😊
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Jelenato su ti vjerojatno BH kontrakcije.. ja ih imam povremeno od 17tt, cesce su mi ako sam pretjerala s aktivnoscu, pun mjehur, ako ne pijem dovoljno vode itd. Uglavnom traju 20-30sek i tako se tijelo priprema i vjezba za porod 🙂Meni su otprilike od 20tt krenule i to najvise ako sam produzila setnju ili se vise umorila… ginekologica je rekla da je to sve normalno, odmoriti tada i redovito magnezij uzimat… ja sam danas dobila i vaginalete jer su se malo gljivice pojavile od vrucina i znojenja…
E da, Next, otisla sam danas u ducan, vec se sve razgrabilo, ali sam pronasla nekoliko bodija i carapice 💙
Znači imate iskustva sa istim. Odmor i magnezij.Da li je neka od vas razmišljala o uzimanju epidurala?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Jelenato su ti vjerojatno BH kontrakcije.. ja ih imam povremeno od 17tt, cesce su mi ako sam pretjerala s aktivnoscu, pun mjehur, ako ne pijem dovoljno vode itd. Uglavnom traju 20-30sek i tako se tijelo priprema i vjezba za porod 🙂Meni su otprilike od 20tt krenule i to najvise ako sam produzila setnju ili se vise umorila… ginekologica je rekla da je to sve normalno, odmoriti tada i redovito magnezij uzimat… ja sam danas dobila i vaginalete jer su se malo gljivice pojavile od vrucina i znojenja…
E da, Next, otisla sam danas u ducan, vec se sve razgrabilo, ali sam pronasla nekoliko bodija i carapice 💙Znači imate iskustva sa istim. Odmor i magnezij.Da li je neka od vas razmišljala o uzimanju epidurala?
Ja se premisljam, s jedne strane bas i nebih trpila bolove ako ne moram, ali s druge strane me strah neuspjele primjene epiduralne i produljenja poroda 😬
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
E da, Next, otisla sam danas u ducan, vec se sve razgrabilo, ali sam pronasla nekoliko bodija i carapice 💙Znači imate iskustva sa istim. Odmor i magnezij.Da li je neka od vas razmišljala o uzimanju epidurala?Ja se premisljam, s jedne strane bas i nebih trpila bolove ako ne moram, ali s druge strane me strah neuspjele primjene epiduralne i produljenja poroda 😬
Tako i ja isto 😑
Olaksala bih sebi ako moze, ali sta ako nesto ne bude dobro.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
E da, Next, otisla sam danas u ducan, vec se sve razgrabilo, ali sam pronasla nekoliko bodija i carapice 💙Znači imate iskustva sa istim. Odmor i magnezij.Da li je neka od vas razmišljala o uzimanju epidurala?Ja se premisljam, s jedne strane bas i nebih trpila bolove ako ne moram, ali s druge strane me strah neuspjele primjene epiduralne i produljenja poroda 😬
Toga sam se i ja bojala prvi puta i nisam uzela i požalila. Ja ću ovaj put tražiti i nadati se da će anesteziolog biti slobodan da mi može dati epiduralnu 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji