Ja isto cekam termin za trodnevni tecaj kod patronaznih sestara, zajedno s muzem cu ic
Tako i ja isto cekam termin. I mislila sam jos onaj Rodin online
[/url
Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?
Ja ću od početka u jednokratne pelene tipa pampers. Prvog malog nisam široko povijala, samo sam mu razgibavala kukiće svaki put kad sam ga presvlačila 😁 ako bude trebalo široko povijati imam par onih pelena za široko povijanje 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?Ja ću od početka u jednokratne pelene tipa pampers. Prvog malog nisam široko povijala, samo sam mu razgibavala kukiće svaki put kad sam ga presvlačila 😁 ako bude trebalo široko povijati imam par onih pelena za široko povijanje 😁
Ja baš nisam pametna. Stalno razmišljam o tome. Kao bolje je za kicmu beba je stabilnija, samo što mama tu nastrada 🤣
A bas su podjeljena misljenjja
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Cure počela sam pit Donat Mg da malo potaknem probavu… jel uz njega mogu nastavit navečer pit Magnezij šumeće tablete ili je dovoljno samo taj Donat Mg?Meni je ginekolog rekao ili 2 čaše dnevno Donata ili Magnezijum :)
Aha hvala… pretpostavila sam da je jedno ili drugo al eto da provjerim 🙈
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?Ja ću od početka u jednokratne pelene tipa pampers. Prvog malog nisam široko povijala, samo sam mu razgibavala kukiće svaki put kad sam ga presvlačila 😁 ako bude trebalo široko povijati imam par onih pelena za široko povijanje 😁
Isto sam odmah malenu u pelene babylove. Ionako sa mj dana imaju pregled kukova i ako je potrebno onda se široko povija. A ako ne, onda dalje nastaviti kak smo i prije😊
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?Ja ću od početka u jednokratne pelene tipa pampers. Prvog malog nisam široko povijala, samo sam mu razgibavala kukiće svaki put kad sam ga presvlačila 😁 ako bude trebalo široko povijati imam par onih pelena za široko povijanje 😁Isto sam odmah malenu u pelene babylove. Ionako sa mj dana imaju pregled kukova i ako je potrebno onda se široko povija. A ako ne, onda dalje nastaviti kak smo i prije😊
Ma da, tak sam i ja svog malog. U bolnici prije izlaska sam pitala pedijatricu jel potrebno široko povijanje i isto tako mi je rekla da nema potrebe dok se ne napravi kontrola kukića 😁 a kaj se tiče ekologije i tih platnenih pelena meni se to ne čini nešto puno bolje za ekologiju jer koliko se vode i struje na kraju potroši na pranje svega i sušenje ako koristite sušilie tak da bolje si je olakšati. Je li za guzu bolje pamuk možda je, al kad su tako mali onda se često bude, često jedu i praktički ih svako malo presvlači tako da nebu im nis u tim jednokratnima bilo 😁
Već dugo nismo čuli snowwhite1410. Često je se sjetim, pa nadam se ako čitaš javi nam se da znamo da je sve ok 😘🥰
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?Ja ću od početka u jednokratne pelene tipa pampers. Prvog malog nisam široko povijala, samo sam mu razgibavala kukiće svaki put kad sam ga presvlačila 😁 ako bude trebalo široko povijati imam par onih pelena za široko povijanje 😁Isto sam odmah malenu u pelene babylove. Ionako sa mj dana imaju pregled kukova i ako je potrebno onda se široko povija. A ako ne, onda dalje nastaviti kak smo i prije😊Ma da, tak sam i ja svog malog. U bolnici prije izlaska sam pitala pedijatricu jel potrebno široko povijanje i isto tako mi je rekla da nema potrebe dok se ne napravi kontrola kukića 😁 a kaj se tiče ekologije i tih platnenih pelena meni se to ne čini nešto puno bolje za ekologiju jer koliko se vode i struje na kraju potroši na pranje svega i sušenje ako koristite sušilie tak da bolje si je olakšati. Je li za guzu bolje pamuk možda je, al kad su tako mali onda se često bude, često jedu i praktički ih svako malo presvlači tako da nebu im nis u tim jednokratnima bilo 😁
Već dugo nismo čuli snowwhite1410. Često je se sjetim, pa nadam se ako čitaš javi nam se da znamo da je sve ok 😘🥰
Javila se na ljetnjim bebama ,kaže da je dobro i da je još u bolnici , gura 27 tjedana i da bar dođe do 30 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan12/2023.-nova trudnoća🌈
01.03.2024.-nifty uredan,curica
Vidim da se prica o pelenama pa da vam javim da na Dm aplikaciji je kupon za 1500bodova za kupnju 2 ili vise paketa Pampers pelena i 30x bodova na Phillips Avent proizvode.. ja sam pocela polako pripremati komodu i prati bebine stvari, nisam jos planirala kupovat pelene al eto nije losa ponuda dobiti te bodove na karticu 😁
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Hejj sto sve prirediti u torbi za rodiliste?
Moze mala pomoc 😊
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?Ja ću od početka u jednokratne pelene tipa pampers. Prvog malog nisam široko povijala, samo sam mu razgibavala kukiće svaki put kad sam ga presvlačila 😁 ako bude trebalo široko povijati imam par onih pelena za široko povijanje 😁Isto sam odmah malenu u pelene babylove. Ionako sa mj dana imaju pregled kukova i ako je potrebno onda se široko povija. A ako ne, onda dalje nastaviti kak smo i prije😊Ma da, tak sam i ja svog malog. U bolnici prije izlaska sam pitala pedijatricu jel potrebno široko povijanje i isto tako mi je rekla da nema potrebe dok se ne napravi kontrola kukića 😁 a kaj se tiče ekologije i tih platnenih pelena meni se to ne čini nešto puno bolje za ekologiju jer koliko se vode i struje na kraju potroši na pranje svega i sušenje ako koristite sušilie tak da bolje si je olakšati. Je li za guzu bolje pamuk možda je, al kad su tako mali onda se često bude, često jedu i praktički ih svako malo presvlači tako da nebu im nis u tim jednokratnima bilo 😁
Ma mene iskreno zanima samo sto je dobro za bebu. Sto se tice ekologije sve na neki nacin ima svoje minuse. Bitno mi je samo da je za njegovo dobro.
Jeste pocele kupovati stvari za bebe? Ja uzmem na sta naidjem lijepo jer za pocetak za djecake nema bas lijepih stvari za curice, ali uopste nemam osjecaka koliko haha
Svi mi kazu robice ces dobiti da neces stici ni obuci, qli opet mora nas nesto docekati kuci haha
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji