Curke, ja javljam da su svatovi super prosli i danasnji pregled. Kaže da se sve cini dobro, sve odgovara, cak je za koji dan i veća. 1042g :) super slikice sam dobila, sve se lijepo vidi i iduci pregled je 15.7.
Čestitam, sve najbolje! 😍😊
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Curke, ja javljam da su svatovi super prosli i danasnji pregled. Kaže da se sve cini dobro, sve odgovara, cak je za koji dan i veća. 1042g :) super slikice sam dobila, sve se lijepo vidi i iduci pregled je 15.7.
Bravooo, cestitam! ❤️
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Super Marija, cestitam 🤗
Ja sam jutros isla na hitnu zbog velikih bolova s desne strane trbuha i oko pupka. Na kraju su vadili krv i mokracu, sve ok. Bolovi su prestali, beba je dobro. Sve mjere odgovaraju. 💙 Malo smo se prestrasili, al eto hvala Bogu sve je ok.
Pregled sljedeci 16.7. Nadam se da me hitna nece vidit ovaj mjesec 😅
Čestitam🎊🥂
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?Ja sam sa prvom siroko povijala za tetricama i uzela par onih kao bas za siroko, mjesec dana samo i nakon uzva kukova sam prestala i opet cu tako. 😁I koliko ti otprilike pelena potrebno? Prosla si pa znas meni je milion upitnika iznad glave 😅
Ja sam ih uzela jedno 15ak (tetra, obicnih bijelih) i njih cu koristiti i sada. :)
Kaze doktor, da su to mame pocele izbacivati iz prakse, a kao jako dobro dodje za pravilan tazvoj kukova i to sam se evo sa svojom malom uvjerila, dosta cura iz okruzenja nisu povijale i tocno se vidi po hodu djeteta da je falio taj dio. Doduse, nesto je i genetika, ali puno toga ima u tom "povijanju"
Koliko god mi tlaka, al proleti tih 2 mjeseca, em mi je beba nekako kompaktnija, ovako imam filing da mi mi iscurila ispod ruku 😅
Sve u svemu, uvijek bi to preporucila. 😄
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?Ja sam sa prvom siroko povijala za tetricama i uzela par onih kao bas za siroko, mjesec dana samo i nakon uzva kukova sam prestala i opet cu tako. 😁I koliko ti otprilike pelena potrebno? Prosla si pa znas meni je milion upitnika iznad glave 😅Ja sam ih uzela jedno 15ak (tetra, obicnih bijelih) i njih cu koristiti i sada. :)
Kaze doktor, da su to mame pocele izbacivati iz prakse, a kao jako dobro dodje za pravilan tazvoj kukova i to sam se evo sa svojom malom uvjerila, dosta cura iz okruzenja nisu povijale i tocno se vidi po hodu djeteta da je falio taj dio. Doduse, nesto je i genetika, ali puno toga ima u tom "povijanju"
Koliko god mi tlaka, al proleti tih 2 mjeseca, em mi je beba nekako kompaktnija, ovako imam filing da mi mi iscurila ispod ruku 😅
Sve u svemu, uvijek bi to preporucila. 😄
Hvala ti puno i na odgovoru i na preporuci 🥰
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Super Marija, cestitam 🤗
Ja sam jutros isla na hitnu zbog velikih bolova s desne strane trbuha i oko pupka. Na kraju su vadili krv i mokracu, sve ok. Bolovi su prestali, beba je dobro. Sve mjere odgovaraju. 💙 Malo smo se prestrasili, al eto hvala Bogu sve je ok.
Pregled sljedeci 16.7. Nadam se da me hitna nece vidit ovaj mjesec 😅
Drago mi je da je na kraju sve ok <3
Mozes li opisat bolove? Mene stalno nesto probada u podrucju jajnika, bubrega i valjda crijeva. Ne znam je li to sve do probave i je li to normalno... Na svim pregledima do sad je sve bilo ok.
Termin 18.10.2024.
Super Marija, cestitam 🤗
Pregled sljedeci 16.7. Nadam se da me hitna nece vidit ovaj mjesec 😅Drago mi je da je na kraju sve ok <3
Mozes li opisat bolove? Mene stalno nesto probada u podrucju jajnika, bubrega i valjda crijeva. Ne znam je li to sve do probave i je li to normalno… Na svim pregledima do sad je sve bilo ok.
E pa bolilo me konstantno jedno 4 sata, tupa bol. Na kraju se nisam mogla ispravit ni hodat bez bolova s desne strane, od rebara do jajnika. Tu i tamo bi be zaboljelo i oko pupka ostra bol. Mislila sam da je slijepo crijevo.
A znam, i mene stalno nesto bode oko jajnika, bokova al to traje 5-10 min pa prode i mislim da je normalno, iako je neugodno.
Da li su kome sjele komplikacije??
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Vecini nisu, HZZO je nekaj zeznul i javili su da bude do kraja mjeseca🥲
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji