Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kejti0000
    17. Lipanj 2024. 16:26

Marija96

Curke, ja javljam da su svatovi super prosli i danasnji pregled. Kaže da se sve cini dobro, sve odgovara, cak je za koji dan i veća. 1042g :) super slikice sam dobila, sve se lijepo vidi i iduci pregled je 15.7.

Čestitam, sve najbolje! 😍😊

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

ivona2306
    17. Lipanj 2024. 18:14

Marija96

Curke, ja javljam da su svatovi super prosli i danasnji pregled. Kaže da se sve cini dobro, sve odgovara, cak je za koji dan i veća. 1042g :) super slikice sam dobila, sve se lijepo vidi i iduci pregled je 15.7.

Bravooo, cestitam! ❤️

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

• anny35
    17. Lipanj 2024. 18:39

Super Marija, cestitam 🤗
    Ja sam jutros isla na hitnu zbog velikih bolova s desne strane trbuha i oko pupka.  Na kraju su vadili krv i mokracu, sve ok. Bolovi su prestali, beba je dobro. Sve mjere odgovaraju. 💙 Malo smo se prestrasili, al eto hvala Bogu sve je ok. 
    Pregled sljedeci 16.7. Nadam se da me hitna nece vidit ovaj mjesec 😅

nora3001
    17. Lipanj 2024. 21:18

Marija96

Čestitam🎊🥂

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷

Lota 🌼
    18. Lipanj 2024. 07:37

Jeleenaa

Lota 🌼

Jeleenaa

Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?
    Ja sam sa prvom siroko povijala za tetricama i uzela par onih kao bas za siroko, mjesec dana samo i nakon uzva kukova sam prestala i opet cu tako. 😁
    I koliko ti otprilike pelena potrebno? Prosla si pa znas meni je milion upitnika iznad glave 😅

Ja sam ih uzela jedno 15ak (tetra, obicnih bijelih) i njih cu koristiti i sada. :) 
    Kaze doktor, da su to mame pocele izbacivati iz prakse, a kao jako dobro dodje za pravilan tazvoj kukova i to sam se evo sa svojom malom uvjerila, dosta cura iz okruzenja nisu povijale i tocno se vidi po hodu djeteta da je falio taj dio. Doduse, nesto je i genetika, ali puno toga ima u tom "povijanju" 
    Koliko god mi tlaka, al proleti tih 2 mjeseca, em mi je beba nekako kompaktnija, ovako imam filing da mi mi iscurila ispod ruku 😅 
    Sve u svemu, uvijek bi to preporucila. 😄

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Jeleenaa
    18. Lipanj 2024. 09:56

Lota 🌼

Jeleenaa

Lota 🌼

Jeleenaa

Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?
    Ja sam sa prvom siroko povijala za tetricama i uzela par onih kao bas za siroko, mjesec dana samo i nakon uzva kukova sam prestala i opet cu tako. 😁
    I koliko ti otprilike pelena potrebno? Prosla si pa znas meni je milion upitnika iznad glave 😅
    Ja sam ih uzela jedno 15ak (tetra, obicnih bijelih) i njih cu koristiti i sada. :)
    Kaze doktor, da su to mame pocele izbacivati iz prakse, a kao jako dobro dodje za pravilan tazvoj kukova i to sam se evo sa svojom malom uvjerila, dosta cura iz okruzenja nisu povijale i tocno se vidi po hodu djeteta da je falio taj dio. Doduse, nesto je i genetika, ali puno toga ima u tom "povijanju"
    Koliko god mi tlaka, al proleti tih 2 mjeseca, em mi je beba nekako kompaktnija, ovako imam filing da mi mi iscurila ispod ruku 😅
    Sve u svemu, uvijek bi to preporucila. 😄

Hvala ti puno i na odgovoru i na preporuci 🥰

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• tiri
    18. Lipanj 2024. 11:44

anny35

Super Marija, cestitam 🤗
    Ja sam jutros isla na hitnu zbog velikih bolova s desne strane trbuha i oko pupka. Na kraju su vadili krv i mokracu, sve ok. Bolovi su prestali, beba je dobro. Sve mjere odgovaraju. 💙 Malo smo se prestrasili, al eto hvala Bogu sve je ok.

Drago mi je da je na kraju sve ok <3
    Mozes li opisat bolove? Mene stalno nesto probada u podrucju jajnika, bubrega i valjda crijeva. Ne znam je li to sve do probave i je li to normalno... Na svim pregledima do sad je sve bilo ok.

Termin 18.10.2024.

• anny35
    18. Lipanj 2024. 13:26

tiri

anny35

Super Marija, cestitam 🤗
    Ja sam jutros isla na hitnu zbog velikih bolova s desne strane trbuha i oko pupka. Na kraju su vadili krv i mokracu, sve ok. Bolovi su prestali, beba je dobro. Sve mjere odgovaraju. 💙 Malo smo se prestrasili, al eto hvala Bogu sve je ok.
    Drago mi je da je na kraju sve ok &lt;3
    Mozes li opisat bolove? Mene stalno nesto probada u podrucju jajnika, bubrega i valjda crijeva. Ne znam je li to sve do probave i je li to normalno… Na svim pregledima do sad je sve bilo ok.

E pa bolilo me konstantno jedno 4 sata, tupa bol. Na kraju se nisam mogla ispravit ni hodat bez bolova s desne strane, od rebara do jajnika. Tu i tamo bi be zaboljelo i oko pupka ostra bol. Mislila sam da je slijepo crijevo.  
    A znam, i mene stalno nesto bode oko jajnika, bokova al to traje 5-10 min pa prode i mislim da je normalno, iako je neugodno. 

tinchi
    18. Lipanj 2024. 15:19

Da li su kome sjele komplikacije??

👱‍♀️28
    🧔‍♂️31
    20.12 zadnja mj
    12.1 pozitivan testTermin 25.9

It's a girl 🩷👶

• sparkle212
    18. Lipanj 2024. 15:27

Vecini nisu, HZZO je nekaj zeznul i javili su da bude do kraja mjeseca🥲

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.