Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?Ja ću od početka u jednokratne pelene tipa pampers. Prvog malog nisam široko povijala, samo sam mu razgibavala kukiće svaki put kad sam ga presvlačila 😁 ako bude trebalo široko povijati imam par onih pelena za široko povijanje 😁Isto sam odmah malenu u pelene babylove. Ionako sa mj dana imaju pregled kukova i ako je potrebno onda se široko povija. A ako ne, onda dalje nastaviti kak smo i prije😊Ma da, tak sam i ja svog malog. U bolnici prije izlaska sam pitala pedijatricu jel potrebno široko povijanje i isto tako mi je rekla da nema potrebe dok se ne napravi kontrola kukića 😁 a kaj se tiče ekologije i tih platnenih pelena meni se to ne čini nešto puno bolje za ekologiju jer koliko se vode i struje na kraju potroši na pranje svega i sušenje ako koristite sušilie tak da bolje si je olakšati. Je li za guzu bolje pamuk možda je, al kad su tako mali onda se često bude, često jedu i praktički ih svako malo presvlači tako da nebu im nis u tim jednokratnima bilo 😁
Već dugo nismo čuli snowwhite1410. Često je se sjetim, pa nadam se ako čitaš javi nam se da znamo da je sve ok 😘🥰Javila se na ljetnjim bebama ,kaže da je dobro i da je još u bolnici , gura 27 tjedana i da bar dođe do 30 ❤️
Neka su ona i beba dobro, a mi držimo fige da dogura do 30, ako ne i kojeg dalje tt 🥰😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Jel su nekome sjele komplikacije?
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Hejj sto sve prirediti u torbi za rodiliste?
Moze mala pomoc 😊
Uh, da i to treba pripremiti 😁
Ja sam prvi put nosila jednu za rodilište i jednu za odjel babinjača. Tak mi je bilo lakše 😁
U rodilište sam nosila dokumentaciju, uputnicu za bolnicu, spavaćice, vodu, slane štapiće, tvrde mint bombone, par komada suhih šljiva. Od svega sam toga vodu i spavaćicu samo koristila.
Dok sam u torbi za odjel babinjaca imala Mrežaste gaćice, uloške, pelene za maloga, kremu za guzu za maloga, jednokratne podloge za prematanje, vlažne maramice. Neseser sa četkicom za zube, pastom, šamponom (uzela sam si ona mala putna pakiranja da mi ne zauzima puno mjesta). Ogrtač, 2 ručnika, maramice, podlogu papirnatu jednokratnu za wc, mobitel, Punjač, papuče i japanke (iako se u japankama na kraju nisam tuširala nego bosa), i naravno neke stvari za jesti koje otvaraju (suhe šljive, djecije kašice, belvita kekse) i vodu. Odjeću za izaći van za bebu i mamu, ali to vam moze i muž donjeti prije nego izlazite. Možda sam nešto zaboravila, ali ove godine sam si odlučila uzeti i bočicu za ispiranje perineuma. 😁 i ovaj put mislim uzeti neki extra dugi kabal za Punjač mobitela. Iskreno u tim sobama baš i nema puno mjesta za odlagati stvari, pogotovo jer su i babaci s vama, pa gledajte da si poneste sve kaj trebate, a ak vam nečega bude manje lako vam muž donese 😁😘
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?
Ja sam sa prvom siroko povijala za tetricama i uzela par onih kao bas za siroko, mjesec dana samo i nakon uzva kukova sam prestala i opet cu tako. 😁
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Djevojke zanima me da li ste planirale bebu odmah u pampersice ili prvo u tetra pelene?Ja sam sa prvom siroko povijala za tetricama i uzela par onih kao bas za siroko, mjesec dana samo i nakon uzva kukova sam prestala i opet cu tako. 😁
I koliko ti otprilike pelena potrebno? Prosla si pa znas meni je milion upitnika iznad glave 😅
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Curke, ja javljam da su svatovi super prosli i danasnji pregled. Kaže da se sve cini dobro, sve odgovara, cak je za koji dan i veća. 1042g :) super slikice sam dobila, sve se lijepo vidi i iduci pregled je 15.7.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Curke, ja javljam da su svatovi super prosli i danasnji pregled. Kaže da se sve cini dobro, sve odgovara, cak je za koji dan i veća. 1042g :) super slikice sam dobila, sve se lijepo vidi i iduci pregled je 15.7.
Bravo!!! Čestitam na udaji 🎊🥳 drago mi je da je sve dobro prošlo i da ste uživali 🥰🤗
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Cestitke na udaji 🎉🎉
[/url
Jel su nekome sjele komplikacije?
Pbz nisu.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji