Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    23. Svibanj 2024. 08:00

ikica_90

Snowwhite1410, držim fige da nam se što prije oporavis i vratiš svojoj curkici i mužu 😘
    Lavendera ja sam u prošloj trudnoći uzimala heferol s vit c ali mi je od njega bio užasan zatvor. Kendural C ti je na bjeli recept, kupuje se ali meni je puno bolje odgovarao za želudac i probavu. Ja isto uzimam magnezij, kombiniram koji dan suhe šljive da pojedem ako pretjeram sa slatkim pa me zatvori 😁 ja sam sad počela uzimati matičnu mlijec za imunitet i odmah mi se probava popravila 😘 probaj možda isto tako te ampule matične mliječi 😁
    Kaj se tiče malizakladi ja sam od njih naručivala i nisam nikad imala problema i sve sam uvijek plaćala karticom 😁 čak sam jednom naručila babybjorn za frendicu za poklon ali nisam skuzila da je isporuka za 6-8tjedana a meni je trebalo za poklon za babinje pa sam vrlo lako otkazala i uzela u babycentru. Najnormalnije su mi vratili novce na karticu 😁

Uh i ja sam heferol probala al mi je jako tesko padao zbog gerba, tako da to nisam mogla piti.. 
    Probat cu bas vidjeti s ginickom za taj kendural C i uzeti tu maticnu mlijec, nesto ce pomoci😊
    Hvala ti za savjet😊
    Mene je sinoc, kroz noc i evo do maloprije, glava toliko rasturala. Inace me bas glava ne boli, ali u zadnje vrijeme kao da su mi neke migrene krenule. 🙄 mozda je i s pvim promjenama vremena, tko ce ga znat🤷‍♀️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Doriis
    23. Svibanj 2024. 10:25

Lavendera i mene muce glavobolje jako cesto u trudnoci. Ni lupocet mi ne pomaze... Bas je neka bol kao iza oka ne znam kako bi bolje opisala, ili pritisak kao da mi netko stisce cijelu glavu

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

Nela2105
    23. Svibanj 2024. 10:28

Doriis

Lavendera i mene muce glavobolje jako cesto u trudnoci. Ni lupocet mi ne pomaze… Bas je neka bol kao iza oka ne znam kako bi bolje opisala, ili pritisak kao da mi netko stisce cijelu glavu

Jeste mjerili tlak?
    Meni je bol iza oka bila zbog tlaka, tj tlak mi je tad bio 160/100.. otkako je tlak normalan nema vise ni bolova iza oka 

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

• Doriis
    23. Svibanj 2024. 10:44

A nizak mi je, 100/60, meni je i prije trudnoce bio nizak i sad mi je u prosjeku takav 

22.03.2024. + 😇

Lavendera
    23. Svibanj 2024. 10:46

Nela2105

Doriis

Lavendera i mene muce glavobolje jako cesto u trudnoci. Ni lupocet mi ne pomaze… Bas je neka bol kao iza oka ne znam kako bi bolje opisala, ili pritisak kao da mi netko stisce cijelu glavu

Jeste mjerili tlak?
    Meni je bol iza oka bila zbog tlaka, tj tlak mi je tad bio 160/100.. otkako je tlak normalan nema vise ni bolova iza oka

Inace imam nizak tlak, 80/50, 90/60, 100/60 maksimalno. Kad mi je onaj skolski 120/80 mene rusi i ne bude mi dobro, ali ovo su "samo" glavobolje. 
    Meni sinoc nije lupocet nista pomogao, citavu noc nisam mogla spavati, bas ona glavobolja kad ti treba san a ne mozes od nje oka sklopit. Jutros sam popila opet pa je malo popustilo, necu reci prestalo, ali manjeg intenziteta. 
    Mlađa curka jutros jos isla na sistematski i cijepljenje pa sam ko satrana.. 
    Cekam da me dotakne onaj carobni prah drugog tromjesecja da malo pocnem blistat🤣

Cure kojima je ovo 2+ trudnoca, jesu vam se simptomi razlikovali po spolu bebice?
    Naime meni s curkama od samog testa do malte ne samog kraja mucnine, sad me uhvati bas ako pregladnim i to rijetko zbilja, a uz cure ne stignem svako malo ubacit u kljun nesto prigrist. Znaci jedem sta hocu, od kiselog, slatkog, nista mi ne smeta. Dok s curama nisam mogla ni pomisliti na neku hranu a kamoli vidjet, pomirisat ili okusit.
    Grudi su tek sad malo pocele rast i bolit haha, gin rekla budite sretni da vam je nakon 2 onakve trudnoce, ova za sada takva🤣🤷‍♀️
    Pa evo, iskustva, bapskih prica, sto god imate za podijeliti, ajmo😂

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Doriis
    23. Svibanj 2024. 11:06

Ja nosim curicu i imala sam svega par puta mucninu i povracala sam 2 puta. Ten mi je skroz cist, pojavio mi se nedavno samo jedan pristic. Grudi su mi onako pune i tvrde na dodir zadnja 2mj, i povecale su se. Srecom vise me ne bole da se ne smijem dotaknuti kao u pocetku. I svaki dam me na nekih 10 minuta predvecer ulovi bol u krizima prema kuku pa jedva hodam ali to brzo prode

22.03.2024. + 😇

Kejti0000
    23. Svibanj 2024. 11:31

Nosim curicu, nijednom nisam povraćala ni imala neke naročite mučnine, više žgaravice ili podrigivanje.
    Dojke u početku bolne na dodir, već duže samo rastu, a bradavice moram često mazati medela purelanom jer su suhe. Jedem sve bez problema, ništa mi se ne gadi, samo mi je slatko u početku trudnoće bilo preslatko. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

ivona2306
    23. Svibanj 2024. 11:50

Ja isto nosim curicu, imala sam mucnine cijela prva tri mjeseca, povracala sam mozda mjesec dana, imala sam dane kad bi mogla samo lezati cijeli dan koliko mi je bilo lose…lice mi je bilo super, ali u zadnjih 2 tjedna mi se malo pogorsalo, no nista prekriticno. Grudi standardno bole, manje nego na pocetku, ali su narasle i to mi se ne svidja nikako, jer mi ionako samo smetaju u zivotu 😂😂 muz je s druge strane sretan, pa eto neka bar netko 😂
    Apetit se vratio, sto je dobro, ali isto tako bi stalno nesto mogla jesti pa moram pripaziti, da se ne bi otelo kontroli 😜

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

⭐ Miss_Ivy ⭐
    23. Svibanj 2024. 13:36

Ja imam decka i nosim curicu sada. Trudnoće su skoro pa indentične za sada, mozda me sada sa curkom vise puta bolila glava, ali se to hvala Bogu smirilo. Uglavnom, za sada obje trudnoce super! Nadam se  samo da će ovaj put htjeti beba van 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Melodie
    23. Svibanj 2024. 13:41

Curke koje imaju iskustva s autosjedalicama, jeli istina da pri odabiru jaja tj autosjedalice za novorodence treba gledati sjedali ona dobro u vas automobil? Cak i sa isofixom da zna ne sjedat. Ima li negdi podatak za provjerit koja sjedalica najbolje lezi za neko auto ili su to naklapanja? Ja se troumim oko nove besafe beyond , maxi cosi pebble i avionaut jaja. Kad bi znala da ce mi dobro neka sist u auto onda bi nekako i odabrala. 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.