Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lol2008
    20. Svibanj 2024. 13:17

Marija96

Pregled odlicno prosao! Mjere sve pasu..https://ibb.co/WfxkPZT :) okrenut je jedino na guz, no kaze to se jos sto puta može promjenit. 603 g :)

Aaaa bas je lijepa slikica 🥰🥰🥰

7.2. + 💙
    Termin 13.10.2024.

bebolinka
    20. Svibanj 2024. 14:22

Pozdrav mame,
    Pišem nakon pregleda na kojem sam saznala da beba ima nuhalni nabor 3.3 i šalju me da napravim neki od testova.
    Ima li netko iskustva da je nuhalni bio veći a na kraju bilo sve uredu? 
    Jako sam uplasena

snowwhite1410
    20. Svibanj 2024. 15:27

Marija96

snowwhite1410

Marija96

Nela2105

Marija96

Nekog ledja jako bole? Mene za popiii**** tu negdje vislje gdje je lopatica sta li je..
    Mene trtica, doslovno mi dode da se udaram s necim da mi popucaju leda.. ne znam dal vi mozete popucat onako leda, ali ja otkako nemogu bolovi samo takvi..
    E da trtica me boljela prije par dana pa je sad preslo gore vislje u ledjima 🥺
    Hej ja sam Još u bolnici dobila sam vaginalne tablete utrogestan uglavnom malo mi se krvarenje smanjilo ali sinoć jedno 30 min su me držali takvi bolovi dolje kao grčevi 😞 dali i tebe Marija uglavnom molim Boga da se sve smiri i da mogu kući svojoj curici ❤️🍀
    Heej. Drago mi je da si se javila! Vidis da je malo bolje mic po mic, baby steps kak bi se reklo. Meni je okej, bas dns imam pregled, zna me onako malo na trenutke nekad ali rijetko zabolit u smislu ko grcici kad trebam dobit, kao da mi se iznutra sve ljusti e akav imam osjecaj al brzo prodje. Bit će sve okej, tezim putem no ishod ce biti jednak. Jel ima posjeta?

Nema za dijecu ne puštaju ali nadam se da ću što prije kući da če to stati skroz i da če se posteljica pomaknut 🍀🤞cure moje držite fige da tako nude i da možemo lijepo nastaviti ovdje družiti se do kraja trudnoće 🍀❤️🩵

snowwhite1410
    20. Svibanj 2024. 15:29

Marija96

Pregled odlicno prosao! Mjere sve pasu..https://ibb.co/WfxkPZT :) okrenut je jedino na guz, no kaze to se jos sto puta može promjenit. 603 g :)

Čestitke 💙 presladak je 🩵💙🩵💙

Marija96
    20. Svibanj 2024. 16:08

Hvala 🩵🩵 da zaboravila sam napisat, pitao me kako sam kako se osjecam.. Kazem da moram cesto na wc sto mislim da je normalno u trudnoci pa me salje na urino kulturu za svaki slucaj. I iduci pregled 17.6 taman poslije svatova 🤣

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

Marija96
    20. Svibanj 2024. 16:11

snowwhite1410

Marija96

snowwhite1410

Marija96

Nela2105

Marija96

Nekog ledja jako bole? Mene za popiii**** tu negdje vislje gdje je lopatica sta li je..
    Mene trtica, doslovno mi dode da se udaram s necim da mi popucaju leda.. ne znam dal vi mozete popucat onako leda, ali ja otkako nemogu bolovi samo takvi..
    E da trtica me boljela prije par dana pa je sad preslo gore vislje u ledjima 🥺
    Hej ja sam Još u bolnici dobila sam vaginalne tablete utrogestan uglavnom malo mi se krvarenje smanjilo ali sinoć jedno 30 min su me držali takvi bolovi dolje kao grčevi 😞 dali i tebe Marija uglavnom molim Boga da se sve smiri i da mogu kući svojoj curici ❤️🍀
    Heej. Drago mi je da si se javila! Vidis da je malo bolje mic po mic, baby steps kak bi se reklo. Meni je okej, bas dns imam pregled, zna me onako malo na trenutke nekad ali rijetko zabolit u smislu ko grcici kad trebam dobit, kao da mi se iznutra sve ljusti e akav imam osjecaj al brzo prodje. Bit će sve okej, tezim putem no ishod ce biti jednak. Jel ima posjeta?
    Nema za dijecu ne puštaju ali nadam se da ću što prije kući da če to stati skroz i da če se posteljica pomaknut 🍀🤞cure moje držite fige da tako nude i da možemo lijepo nastaviti ovdje družiti se do kraja trudnoće 🍀❤️🩵

Hocemo moramo... Ti se drzi i cuvaj.. Proci ce i to🩵

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

ivona2306
    20. Svibanj 2024. 18:15

bebolinka

Pozdrav mame,
    Pišem nakon pregleda na kojem sam saznala da beba ima nuhalni nabor 3.3 i šalju me da napravim neki od testova.
    Jako sam uplasena

Pozdrav, nemam iskustva s nuhalnim naborom, ali znam za jedan slucaj gdje su mami rekli na uzv da beba sto posto ima neku kromosomsku gresku, radila je dodatne testove koji su pokazali da je sa bebom sve savrseno u redu. Tako je i bilo, rodila se ziva i zdrava.
    Mislim da je trenutno najvise sto mozes napraviti napraviti test i nadati se dobrim rezultatima. Vjerujem da je lakse reci, ali…
    Ima svakakvih slucajeva, gdje se na kraju ispostavi da je sve okej, ja ti zelim svu srecu i da na kraju bude sve dobro 🤗 Drzi se

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

⭐ Miss_Ivy ⭐
    20. Svibanj 2024. 21:41

bebolinka

Pozdrav mame,
    Jako sam uplasena

Moja najbolja prijateljica je imala tako negdje bebaca sa nuhalnim. Napravila je samo nipt test, sve ostalo je odbila i nadala se najboljem. Eno malac ima 3,5 godine, zdrav i sve je ok! Nadam se i kod tebe takvom ishodu!
    Maria malac je divan 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    20. Svibanj 2024. 21:45

Cure, https://andybrandy.hr/ ima super popuste na sve. Gnijezda su im na 50%.

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Delce15
    20. Svibanj 2024. 23:37

bebolinka

Pozdrav mame,
    Jako sam uplasena

Pisem sa druge teme ali jako suosjecam pa zelim podijeliti moje iskustvo. U ovoj trudnoci bebi je u 13. tt izmjeren nuhalni nabor od 3mm, beba je jos uz to imala vratne ciste ali sve ostalo se cinilo u redu. Napravila sam nipt test na trisomije koji je vrlo brzo dosao uredan i mnogo me smirio. Nakon toga napravila sam i biopsiju placente po savjetu geneticarke i takodje su svi nalazi dosli uredni. Na narednom pregledu nije vise bilo ni vratnih cisti a nn se smanjio. Nadam se da ce i kod vas biti isto i drzim fige jako da sve prodje u redu ❤️❤️❤️ 
    Da li ti je dr gledao neke druge parametre kod bebe? Pisi slobodno ako budes imala bilo kakvih pitanja

👩2907/24 🍼🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.