Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Melodie
    22. Svibanj 2024. 16:26

Jeleenaa

Marija96

Hej da se javim.. Imam dosta sad unazad dva dana problema s niskim tlakom pa sam sva nikakva a dok dr mi je normalan akoro pa savrsen. Al nekad mi se tak spusti onda sam za nist. Sve boli, ne mogu jest, muka mi je pa mi onda bude i psihicki lose, bas se osjecam nikako, "depresivno" ne znam dal mi to sad sve i nesvjesno igra ulogu jer manje od mj imamo svatove pa mi stres radi a da nisam ni svjesna. Ali ne znam jel se netko nekad osjeca tako psihicki jadno tuzno?
    Ja sam se prije 3 dana onesvjestila sestri u autu. I od tada nisam dobra. Tonem kada legnem simptomi najslicniji kao kad je upala uha. Doktori kazu da je to normalno da ga prirodno dizem koliko mogu ili ako vidim da vise funkcionistai ne mogu da mi prikopcaju infuziju. Ne mogu pravca znaci uhvatiti. Ne mrdam nigdje sama, auto ne vozim.. osjecam se isto katastrofalno

jao Ja  bi nekako vise htila da mi je tako nizi nego visi, opasnije je kad je visi ,  ja ne osjecan da mi je visi po apsolutno po nicemu, ne naticem nema proteina u mokraci, osjecan se odlicno a svaki dan kad mirim tlak je dosta visok, jedino je odlican u lezecem polozaju 126/65 a kad sjedin mi ide na 150 /95 , iako ja to apsolutno po nicemu ne osjecam ili moj digitalni tlakomjer malo pretjeruje. al stvarno nemogu razumit toliku razliku kad sidin i kad lezin. 🤷🏼‍♀️

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

Jeleenaa
    22. Svibanj 2024. 16:38

Melodie

Jeleenaa

Marija96

Hej da se javim.. Imam dosta sad unazad dva dana problema s niskim tlakom pa sam sva nikakva a dok dr mi je normalan akoro pa savrsen. Al nekad mi se tak spusti onda sam za nist. Sve boli, ne mogu jest, muka mi je pa mi onda bude i psihicki lose, bas se osjecam nikako, "depresivno" ne znam dal mi to sad sve i nesvjesno igra ulogu jer manje od mj imamo svatove pa mi stres radi a da nisam ni svjesna. Ali ne znam jel se netko nekad osjeca tako psihicki jadno tuzno?
    Ja sam se prije 3 dana onesvjestila sestri u autu. I od tada nisam dobra. Tonem kada legnem simptomi najslicniji kao kad je upala uha. Doktori kazu da je to normalno da ga prirodno dizem koliko mogu ili ako vidim da vise funkcionistai ne mogu da mi prikopcaju infuziju. Ne mogu pravca znaci uhvatiti. Ne mrdam nigdje sama, auto ne vozim.. osjecam se isto katastrofalno
    jao Ja bi nekako vise htila da mi je tako nizi nego visi, opasnije je kad je visi , ja ne osjecan da mi je visi po apsolutno po nicemu, ne naticem nema proteina u mokraci, osjecan se odlicno a svaki dan kad mirim tlak je dosta visok, jedino je odlican u lezecem polozaju 126/65 a kad sjedin mi ide na 150 /95 , iako ja to apsolutno po nicemu ne osjecam ili moj digitalni tlakomjer malo pretjeruje. al stvarno nemogu razumit toliku razliku kad sidin i kad lezin. 🤷🏼‍♀️

Meni iznad 100/50 ne ide. Opterecenje za organizam je i jedan i drugi. Najbolje dok je tako da smo sa nekim. A i promjene vremena su katastrofa

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

lennucia
    22. Svibanj 2024. 18:28

Isto nizak tlak, uvijek bio..pospana sam dosta.Kako sam 18ti tjedan, nije me jos snaslo sve sto i vas ali evo samo cekam.Biti ce izazov izgurati ove vrucine a tek su počele :) 

💃🏼33 PCOS
    🧔🏻 32 👍🏻
    💊Catafertyl, Siofor, Folacin
    😻 Waiting for baby girl 24/10/2024

• Doriis
    22. Svibanj 2024. 20:22

Cure koju duzinu trudnickog jastuka vi imate? Meni se svi cine nekako prekrati, ne znam 😬 i kakav oblik imate? C, U, I ? 

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

⭐ Miss_Ivy ⭐
    22. Svibanj 2024. 21:25

Doriis

Cure koju duzinu trudnickog jastuka vi imate? Meni se svi cine nekako prekrati, ne znam 😬 i kakav oblik imate? C, U, I ?

Ja imam theraline 190x40  obožavam ga! Spavala sa njim i dok nisam trudna! Meni je savršen!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

keti91
    22. Svibanj 2024. 22:33

Evo i nas s pregleda,definitivno je curica..
    Teski smo 400g ja samo dobila 1kg skoro nista a trudna 20+6
    Evo slika i od curice https://ibb.co/LQ5bQXY

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

tinchi
    22. Svibanj 2024. 22:58

Hejj ja bi cure trebala pomoc savjet.
    Prva trudnoca pojma nemas o nicemu hh.
    Polako bi kupovali kolica i sve.
    Ali neznamo koja i sta traziti..
    Ja imam maleni auto peugeot 206, maleni gepek..
    Tu je caka kako znati koja nam pasu? Kako mjeriti sa ili bez kosare?
    Voze se u jajetu prvo pa tek onda sjedalica, do kada?

👱‍♀️28
    🧔‍♂️31
    20.12 zadnja mj
    12.1 pozitivan testTermin 25.9

It's a girl 🩷👶

Selena🌙
    22. Svibanj 2024. 23:09

Bokic curke! Da se i ja javim, pregled prošao super, sve odgovara TT, imamo 340g🩷 

💁🏼‍♀️ 26 y.
    .
    8/2023. missed ab. 10+6
    .
    9.2.🌈
    Harmony-low risk-baby girl🌸
    .

keti91
    22. Svibanj 2024. 23:17

tinchi

Mi isto imamo manji auto,mi smo uzeli ovaj put stokke kolica 3u1 i mogu reci da su mi super i lijepo stane u gepek sto je bitno 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

nora3001
    23. Svibanj 2024. 06:51

tinchi

Mi smo jucer uzeli cybex balius s lux
    Sportsko i kosaru plus jaje od maxy cosia pebble pro i-size model.
    Otisla sam prvo u Magic baby isprobala sva kolica usporedila i naoon toga drugi dan vidjela da se prodaju ta koja su mi bila super plus jaje koje mi je također bilo dobro zbog putovanja koja su cesta.
    Na kraju polovna su kao nova za 300 eura sve u kompletu a to isto sve da sam kupila u ducanu doslo bi me 1012€,tako da sam prosla super.
    Moj savjet isto da odete u neki centar isprobat malo na ruku sklapanje velicinu i pokretnost,te gledajte i kotace ovisno po kojim povrsinama se krecete najcesce.
    Prvo koriatite jaje za auto i tu i tamo mozete dijete i voziti ali ne preduge relacije bez pauza,te do nekih 6 mj je kosara.
    Poslije se koristi sportsko sjedala.
    Jaje oviano koje kupite do koliko cm djetetovog rasta,kasnije se mjenja za autosjedalicu.
    Nama je isto prvo i nismo upuceni bas ali smo se ovako smasli😊

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.