Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    23. Svibanj 2024. 15:47

keti91

Evo i nas s pregleda,definitivno je curica..
    Teski smo 400g ja samo dobila 1kg skoro nista a trudna 20+6
    Evo slika i od curicehttps://ibb.co/LQ5bQXY

kad ti je termin?

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Arianne
    23. Svibanj 2024. 15:50

Ja nosim decka, prva trudnoca. 
    Imala sam mucnine u 1 tromjesecju, oko mjesec dana povracanje svaki dan. Pojavi se i sad, ako ne jedem na vrijeme ujutro, bas sam povracala neki dan - prije uopce nije bilo vezano uz to 
    Nemam bas neke bolove, trbuh mi je dosta velik za tjedne i nosim nize mislim. Linea negra mi se dosta rano pocela pojavljivat, prije ispod trbuha sad i nize ali je blijeđa, ne pretamna. Grudi su narasle, ali polako, bole od pocetka, partner mora bit jako pazljiv kad dira. :-D
    Pristici se pohavili bili par, ali rijetko 
    Ne znam sto od toga potvrđujs decka hehe, cital sam da linea negra i iznad trbuha znaci decko.
    ...
    Novi simptom je zgaravica po noci. Od prije par dana. Nisam to nikad u zivotu imala, bas mi je cudno. Zasad nije strasno ali smeta za spavanje. Inace sam velika spavalica i ugl od pocetka trudnoce puno i dobro spavam.

It's a boy 💙

Melodie
    23. Svibanj 2024. 17:02

Za cure koje su narucile/ kupile cybex gold balios s lux, ima li koja da je narucila u almond beige boji? Naime na stranici malizakladi a i na svim drugim stranicama je boja prekrasna neka jako svijetla smeđa , i sad kad sam ta kolica u bas toj boji guglala na tiktoku skoro me srcani strefia, boja na videima i slikama drugih nema veze sa bojom na slici, boja je skoro pa bijela skroz skroz svijetla znaci prvo sta nije lipa al aj to jos nekako nego ko ce tu boju odrzavat. Mislim svjesna sam da boja na slikama nemoze bit ista kao uzivo ali da se bas toliko pogrijesi je nemoguce. kad slike spojim skupa to su doslovno dvije razlicite boje. Ima li jos neko tko je uzea tu boju a da je dobio kolica da mi kaze jeli boja uopce slicna onoj na slici? 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

Lota 🌼
    23. Svibanj 2024. 17:11

Pozz mame, radila sam Qualified test, prvi puta sada, u prosloj trudnoci nisam nista od toga radila, no sad je vec proslo dobrih 8 dana i jos nista od nalaza, vec me polako hvata panika. 
    Kazu da nalazi dolaze na mail 3-5 dana, ne racunajuci ponedjeljak. 
    Ima li koja mama iskustva da je dugo cekala nalaze, a da su bili dobri na kraju. Meni sad misli, bolje da ne pisem 😅😄

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

• anny35
    23. Svibanj 2024. 18:17

Lota 🌼

Pozz mame, radila sam Qualified test, prvi puta sada, u prosloj trudnoci nisam nista od toga radila, no sad je vec proslo dobrih 8 dana i jos nista od nalaza, vec me polako hvata panika.
    Kazu da nalazi dolaze na mail 3-5 dana, ne racunajuci ponedjeljak.
    Ima li koja mama iskustva da je dugo cekala nalaze, a da su bili dobri na kraju. Meni sad misli, bolje da ne pisem 😅😄

Nazovi ih pa pitaj. I meni su prijateljici kasnili pa je zvala, sve ok bilo.

Lavendera
    23. Svibanj 2024. 19:53

Super za iskustva sa simptomima
     Meni je ovo potpuno drugacija trudnoca, al ono za 180° drugacija trudnoca do sad od prethodne dvije, pa budemo vidjeli za 2 tj na pregledu🤷‍♀️😊

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

snowwhite1410
    23. Svibanj 2024. 19:56

Hej nisam dobro jučer mi je pukao vodenjak u toku noći krvarenje nije stalo 😞 otvorena sam jedan prst daju mi antibiotik Sumamed i još nešto da ne dođe do infekcije beba je bez plodne vode uglavnom razgovarala sam s glavnim i dali su 2 dana da mi krenu trudovi sami ako ne u planu je inducirani porod sada mi dođe neka dr i kaže kako su neki blizanci izdržali do 30 tjedna bez plodne vode jedan ne kužim kako svaki dr drugačije priča plakala sam ko malo dijete užas jedan kroz šta prolazom pravi horor ne znam mislim da se ovaj glavni dr je rekao maksimalno uz lijekove 6 dana ali nako 2 dana da će vidjeti u kojem smjeru ide nije dobro uglavnom samo da ja to sve preživim  evo ista poruka oprostite ali baš mi treba podrška 

ivona2306
    23. Svibanj 2024. 19:58

snowwhite1410

Hej nisam dobro jučer mi je pukao vodenjak u toku noći krvarenje nije stalo 😞 otvorena sam jedan prst daju mi antibiotik Sumamed i još nešto da ne dođe do infekcije beba je bez plodne vode uglavnom razgovarala sam s glavnim i dali su 2 dana da mi krenu trudovi sami ako ne u planu je inducirani porod sada mi dođe neka dr i kaže kako su neki blizanci izdržali do 30 tjedna bez plodne vode jedan ne kužim kako svaki dr drugačije priča plakala sam ko malo dijete užas jedan kroz šta prolazom pravi horor ne znam mislim da se ovaj glavni dr je rekao maksimalno uz lijekove 6 dana ali nako 2 dana da će vidjeti u kojem smjeru ide nije dobro uglavnom samo da ja to sve preživim evo ista poruka oprostite ali baš mi treba podrška

Ajmeeeee, pa ne mogu vjerovati da ti se ovo dogadja ☹️☹️☹️
    Jako mi je zao, ja ti stvarno zelim sto vise snage da sve to prezivis i da prodje sve najbolje, koliko moze… drzi se, nisam pametna sto drugo ti reci 🥺❤️

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

Jeleenaa
    23. Svibanj 2024. 20:02

snowwhite1410

Hej nisam dobro jučer mi je pukao vodenjak u toku noći krvarenje nije stalo 😞 otvorena sam jedan prst daju mi antibiotik Sumamed i još nešto da ne dođe do infekcije beba je bez plodne vode uglavnom razgovarala sam s glavnim i dali su 2 dana da mi krenu trudovi sami ako ne u planu je inducirani porod sada mi dođe neka dr i kaže kako su neki blizanci izdržali do 30 tjedna bez plodne vode jedan ne kužim kako svaki dr drugačije priča plakala sam ko malo dijete užas jedan kroz šta prolazom pravi horor ne znam mislim da se ovaj glavni dr je rekao maksimalno uz lijekove 6 dana ali nako 2 dana da će vidjeti u kojem smjeru ide nije dobro uglavnom samo da ja to sve preživim evo ista poruka oprostite ali baš mi treba podrška

Ne mogu da vjerujem kroz šta prolaziš. Šaljem ti svu snagu i podrsku ovoga svijeta. Izdrzaćete sve. Budi jaka. Uz tebe smo ❤️

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

nora3001
    23. Svibanj 2024. 20:30

snowwhite1410

Bas mi je zao sto se mucis.
    Dobro je pa si u Rijeci i tamo imaju sve sto je potrebno da bides ok i ti i beba.
    Vidjela sam puno tako ranih poroda i bebica se super napreduje i vani stomacica.
    Znam da je nemoguce da se ne stresiras ali u dobrom si rukama i biti ce sve ok.
    😘

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.