Bamibi jastuk za trudnice u Konzumu 15 eura (konkretno Konzum Zagreb Remetinec)
Hvala ti za info 🙂 u Konzumu na Zagrebačkoj nema, budem pogledala usput po drugima
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Pozz cure, kako ste i kako provodite dane?😊
Kako vam je probava? Meni sve bilo ok dok nisam dobila tardyferon, vele uz njega ne treba vit c, ali od onda vidim da mi se bas pogorsala probava.
Ubacit jedino mg? Jedem dosta povrca i voca, vode podosta pijem pa mislim da tu vise nista ne mogu po pitanju ishrane hahah.Snowwhite vidim da te snaslo svasta nesto, drzim ti palceve da se sve rjesi cim prije i da sve ovo bude vrlo brzo iza tebe😘💖
Mi smo stalno na sve strane, radovi u dvoristu pa evo, slabo pisem, nastojim popratiti sve koliko mogu..
Zelim svima ugodan dan🥰
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Snowwhite1410, držim fige da nam se što prije oporavis i vratiš svojoj curkici i mužu 😘
Lavendera ja sam u prošloj trudnoći uzimala heferol s vit c ali mi je od njega bio užasan zatvor. Kendural C ti je na bjeli recept, kupuje se ali meni je puno bolje odgovarao za želudac i probavu. Ja isto uzimam magnezij, kombiniram koji dan suhe šljive da pojedem ako pretjeram sa slatkim pa me zatvori 😁 ja sam sad počela uzimati matičnu mlijec za imunitet i odmah mi se probava popravila 😘 probaj možda isto tako te ampule matične mliječi 😁
Kaj se tiče malizakladi ja sam od njih naručivala i nisam nikad imala problema i sve sam uvijek plaćala karticom 😁 čak sam jednom naručila babybjorn za frendicu za poklon ali nisam skuzila da je isporuka za 6-8tjedana a meni je trebalo za poklon za babinje pa sam vrlo lako otkazala i uzela u babycentru. Najnormalnije su mi vratili novce na karticu 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Evo i mene s pregleda. Djecak je odlicno, sve dobro napreduje, po mjerama je 10,15 dana veci/duzi. Imamo 600g 💙🙈
Iduci pregled 19.6.
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Pozdrav svima 🙋♀️ Mene dugo nije bilo jer nam se svasta nesto izdogadalo i jos sam ganjala dopust trudne radnice… Bila sam u pon na pregledu, sve je okej i stiže nam dečkic 💙💙💙 Mucnine i povracanje i dalje svakodnevno prisutni 😫😅
.
Simona_11 - ja imam cistu na bubregu i ne predstavlja mi nikakav problem za trudnocu niti za bebicu…zapravo ju ne trebam ni dirati nego samo nakon sto rodim iskontrolirat da se vidi jel narasla. U svakom slucaju dobro je da te salje na Sv Duh, imaju puno bolje aparate pa ce ti bolje sve vidjet. Sve ce bit okej 🤗
.
Snowwhite - drži se 🙏.
.
Jel netko od vas mozda putovao negdje avionom u trudnoci? Neznam od kojeg tjedna je potrebna potvrda ginekologa da se smije putovat…
Pozdrav svima 🙋♀️ Mene dugo nije bilo jer nam se svasta nesto izdogadalo i jos sam ganjala dopust trudne radnice… Bila sam u pon na pregledu, sve je okej i stiže nam dečkic 💙💙💙 Mucnine i povracanje i dalje svakodnevno prisutni 😫😅
.
Simona_11- ja imam cistu na bubregu i ne predstavlja mi nikakav problem za trudnocu niti za bebicu…zapravo ju ne trebam ni dirati nego samo nakon sto rodim iskontrolirat da se vidi jel narasla. U svakom slucaju dobro je da te salje na Sv Duh, imaju puno bolje aparate pa ce ti bolje sve vidjet. Sve ce bit okej 🤗
.
Snowwhite- drži se 🙏.
.
Jel netko od vas mozda putovao negdje avionom u trudnoci? Neznam od kojeg tjedna je potrebna potvrda ginekologa da se smije putovat…
Ja sam prosli tjedan putovala u Spanjolsku.. bila sam 22-23 tjedan i sve bez problema
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Hej da se javim.. Imam dosta sad unazad dva dana problema s niskim tlakom pa sam sva nikakva a dok dr mi je normalan akoro pa savrsen. Al nekad mi se tak spusti onda sam za nist. Sve boli, ne mogu jest, muka mi je pa mi onda bude i psihicki lose, bas se osjecam nikako, "depresivno" ne znam dal mi to sad sve i nesvjesno igra ulogu jer manje od mj imamo svatove pa mi stres radi a da nisam ni svjesna. Ali ne znam jel se netko nekad osjeca tako psihicki jadno tuzno?
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
jaoo sad san pozalila sta nisam to platila
odma i skinila s neke stvari. sad ce mi to doc taman kad izade i sjedalica besafe beyond pa kad me ošine po đepini 😂😂 ali sta je tu je 💸
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Hej da se javim.. Imam dosta sad unazad dva dana problema s niskim tlakom pa sam sva nikakva a dok dr mi je normalan akoro pa savrsen. Al nekad mi se tak spusti onda sam za nist. Sve boli, ne mogu jest, muka mi je pa mi onda bude i psihicki lose, bas se osjecam nikako, "depresivno" ne znam dal mi to sad sve i nesvjesno igra ulogu jer manje od mj imamo svatove pa mi stres radi a da nisam ni svjesna. Ali ne znam jel se netko nekad osjeca tako psihicki jadno tuzno?
Ja sam se prije 3 dana onesvjestila sestri u autu. I od tada nisam dobra. Tonem kada legnem simptomi najslicniji kao kad je upala uha. Doktori kazu da je to normalno da ga prirodno dizem koliko mogu ili ako vidim da vise funkcionistai ne mogu da mi prikopcaju infuziju. Ne mogu pravca znaci uhvatiti. Ne mrdam nigdje sama, auto ne vozim.. osjecam se isto katastrofalno
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Moguće da je i do promjene vremena, viših temperatura.
Ja sam u pon radila OGTT, sve je bilo u redu dok nisam došla kući, uhvatila me slabost, malaksalost, oblio me znoj, preležala sam bila cijelo popodne. Inače mi je od prošlog tjedna prevruće, znoj me učestalo oblije, u ljetnoj sam odjeći dok su oko mene u dugom rukavu i čarapama. Vjerojatno je do hormona…
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji