Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ikica_90
    24. Svibanj 2024. 13:21

Snowwhite1410 draga, žao mi da te sve to snašlo što prolaziš, ali ti si jaka i hrabra žena kao i tvoj maleni borac i vjerujem da će sve izaći na dobro i da ćeš nam se javiti sa lijepim i pozitivnim vijestima 😘❤️ samo se drži i hrabro, mi svi mislimo na tebe i šaljemo ti puno podrške i zagrljaja tu smo uz tebe 😘🥰

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Kejti0000
    24. Svibanj 2024. 13:36

bebolinka

Delce15

bebolinka

Delce15

bebolinka

Pozdrav mame,
    Pišem nakon pregleda na kojem sam saznala da beba ima nuhalni nabor 3.3 i šalju me da napravim neki od testova.
    Ima li netko iskustva da je nuhalni bio veći a na kraju bilo sve uredu?
    Jako sam uplasena
    Pisem sa druge teme ali jako suosjecam pa zelim podijeliti moje iskustvo. U ovoj trudnoci bebi je u 13. tt izmjeren nuhalni nabor od 3mm, beba je jos uz to imala vratne ciste ali sve ostalo se cinilo u redu. Napravila sam nipt test na trisomije koji je vrlo brzo dosao uredan i mnogo me smirio. Nakon toga napravila sam i biopsiju placente po savjetu geneticarke i takodje su svi nalazi dosli uredni. Na narednom pregledu nije vise bilo ni vratnih cisti a nn se smanjio. Nadam se da ce i kod vas biti isto i drzim fige jako da sve prodje u redu ❤️❤️❤️
    Da li ti je dr gledao neke druge parametre kod bebe?Pisi slobodno ako budes imala bilo kakvih pitanja
    Joj hvala ti puno❤️ sva morfologija je uredna. Znaci sve drugo je uredu samo nuhalni je graničan 😞 dns sam napravila Nifty.

To je super znak, vjerujem da ce sve biti u redu, ali znam kroz sta prolazis i da mnogo brines. Uradila si sta je u tvojoj moci i sad samo predstoji cekanje. Drzim fige da sto prije dobijes lijepe vijesti. Javi nam rezultate 🌸🩷
    Kombinirani probir danas za Down 1:13 😞😞😞

Ne mora ni to ništa značiti. Kombinirani probir i nije baš neka sigurnost. Najtočnije može reći amniocenteza koja je invazivna metoda ili donekle nipt test koji je neinvazivan.
    Nadam se da će se na kraju sve pokazati dobrim. 🙏🏻🍀

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

Delce15
    24. Svibanj 2024. 13:49

PPbebolinka

Delce15

bebolinka

Delce15

bebolinka

Pozdrav mame,
    Pišem nakon pregleda na kojem sam saznala da beba ima nuhalni nabor 3.3 i šalju me da napravim neki od testova.
    Ima li netko iskustva da je nuhalni bio veći a na kraju bilo sve uredu?
    Jako sam uplasena
    Pisem sa druge teme ali jako suosjecam pa zelim podijeliti moje iskustvo. U ovoj trudnoci bebi je u 13. tt izmjeren nuhalni nabor od 3mm, beba je jos uz to imala vratne ciste ali sve ostalo se cinilo u redu. Napravila sam nipt test na trisomije koji je vrlo brzo dosao uredan i mnogo me smirio. Nakon toga napravila sam i biopsiju placente po savjetu geneticarke i takodje su svi nalazi dosli uredni. Na narednom pregledu nije vise bilo ni vratnih cisti a nn se smanjio. Nadam se da ce i kod vas biti isto i drzim fige jako da sve prodje u redu ❤️❤️❤️
    Da li ti je dr gledao neke druge parametre kod bebe?Pisi slobodno ako budes imala bilo kakvih pitanja
    Joj hvala ti puno❤️ sva morfologija je uredna. Znaci sve drugo je uredu samo nuhalni je graničan 😞 dns sam napravila Nifty.

To je super znak, vjerujem da ce sve biti u redu, ali znam kroz sta prolazis i da mnogo brines. Uradila si sta je u tvojoj moci i sad samo predstoji cekanje. Drzim fige da sto prije dobijes lijepe vijesti. Javi nam rezultate 🌸🩷
    Kombinirani probir danas za Down 1:13 😞😞😞

Hej ne mora nista to da znaci. To je samo statistika a zbog povecanig nuhalnog nabora vjerovatnoca je onda automatski mnogo veca. Koliko imas godina ako smijem pitati? Bas na ljetnim bebama imamo jednu mamu kojoj je Nipt pokazao veliku vjerovatnocu za trisomiju 13, na kraju je sve ispalo uredno. 
    Kejti je u pravu, najtacniji ookazatelj je ili amniocinteza ili biopsija placente, a to ces odluciti nakon rezultata nipta. Kad ih ocekujes?  
    Saljem ti puno strpljenja i snage 🌸🌸🌸

👩2907/24 🍼🤱

bebolinka
    24. Svibanj 2024. 14:14

Joj hvala vam, bas sam jako uplašena.
    Imam 28god i ovo mi je druga trudnoća. U prvoj trudnoći mi je sve bilo toliko super da nisam ni znala da sam trudna a sad bas stresovi 😞
    Rezultate od Niftya očekujem ove Dane 🙏🏽 nadam se da će biti sve okej.joj 
    Ići ću na biopsiju korionskih resica sigurno, poslala sam mail na sv duh za naručivanje pa čekam odgovor da vidim koja je procedura

Melodie
    24. Svibanj 2024. 15:32

Cure sta ste narucivali sa malizakladi cybex kolica , ja sam danas poslala mejl da bi otkazala narduzbu ako nije kasno, a oni su mi bez problema otkazali narudzbu , i onda sam tek skuzila da su mi jutros rano poslali poruku da cybex kolica nece biti na zalihi prije kolovoza. Neznam jeste i vi dobili to na mail i mjenja li vam uopce ista ali eto cisto da znate:) 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

Lota 🌼
    24. Svibanj 2024. 16:48

Evo javljam se, stigli rezultati, sve je u redu, beba zdrava i nakon curice, stize deckic, termin sredina 11og. 👶😁

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Kejti0000
    24. Svibanj 2024. 17:07

Melodie, meni nisu ništa javljali, narudžba dolazi za 6-8 tjedana nakon naručivanja. Nije mi ni hitno jer je termin 1.9., dotad će sigurno stići.
    .
    Lota, čestitam! 🍀😊
    .
    Evo, ja sam se vratila s pregleda, sve je odlično. 🥰🙏🏻
    Odmah mi je dala termine za preostala tri pregleda jer su im godišnji preko ljeta.
    Dala mi je da pijem Mg i na recept željezo. 
    Nisam radila KKS od 2. mjeseca t. Jeste li vi ponavljale KKA više puta i jesu li vam Fe i Mg preporučeni ranije, meni evo sad u 26. tjednu. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća

bebolinka
    24. Svibanj 2024. 17:49

Ajme cure, Nifty došao dobar. Sve niski rizik 🙏🏽🙏🏽

Kejti0000
    24. Svibanj 2024. 18:02

bebolinka

Odlično, baš mi je drago! 🍀🙏🏻

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća

Lavendera
    24. Svibanj 2024. 18:55

bebolinka

Supeeer! Sad mozes dalje mirnije! 😊🙏

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.