Hej trudnice. 🩷 Ovako, imam pitanje za Vas. Dali ste i Vi konstantno u nekom strahu i brizi u trudnoći? Ja sam trenutno u 13 tjednu i užasno me strah prije svakog pregleda, dal bude sve dobro, šta ako ovo, šta ako ono… Prošli puta prije pregleda mi je tlak užasno podivljao od straha.. Nikako da se opustim i uživam u trudnoći.. Prošla sam jedan spontani, pa možda zato.. Ali opet svaka trudnoća je za sebe i mislim da se nebi trebala toliko bojat, sutra me čeka pregled i već sam sad na laganim iglama… 🙈
Mene je isto bilo dosta strah, svaki put na pregledu mi je morala mjeriti dva tri puta tlak, jer bi se unervozila jako. Sto vrijeme vise prolazi, ja sam sve opustenija. Nemam negativna iskustva iza sebe, vjerujem da i to pridonosi nervozi, ali samo opusteno i vjeruj da ce sve biti dobro 🤗
Puno mi je lakse otkad osjecam bebine pokrete pa me to smiri, a tlak mi je na zadnja dva mjerenja 120/80, nikad bolji 😂
Nazalost, u bilo kojoj fazi trudnoce se nesto moze iskomplicirati, ali nas stres i nerviranje sigurno ne pomaze da beba lijepo napreduje. Pokusaj se opustiti i uzivati 😊
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Pozdrav mame,
Pišem nakon pregleda na kojem sam saznala da beba ima nuhalni nabor 3.3 i šalju me da napravim neki od testova.
Ima li netko iskustva da je nuhalni bio veći a na kraju bilo sve uredu?
Jako sam uplasenaPisem sa druge teme ali jako suosjecam pa zelim podijeliti moje iskustvo. U ovoj trudnoci bebi je u 13. tt izmjeren nuhalni nabor od 3mm, beba je jos uz to imala vratne ciste ali sve ostalo se cinilo u redu. Napravila sam nipt test na trisomije koji je vrlo brzo dosao uredan i mnogo me smirio. Nakon toga napravila sam i biopsiju placente po savjetu geneticarke i takodje su svi nalazi dosli uredni. Na narednom pregledu nije vise bilo ni vratnih cisti a nn se smanjio. Nadam se da ce i kod vas biti isto i drzim fige jako da sve prodje u redu ❤️❤️❤️
Da li ti je dr gledao neke druge parametre kod bebe?Pisi slobodno ako budes imala bilo kakvih pitanja
Joj hvala ti puno❤️ sva morfologija je uredna. Znaci sve drugo je uredu samo nuhalni je graničan 😞 dns sam napravila Nifty.
Hej trudnice. 🩷 Ovako, imam pitanje za Vas. Dali ste i Vi konstantno u nekom strahu i brizi u trudnoći? Ja sam trenutno u 13 tjednu i užasno me strah prije svakog pregleda, dal bude sve dobro, šta ako ovo, šta ako ono… Prošli puta prije pregleda mi je tlak užasno podivljao od straha.. Nikako da se opustim i uživam u trudnoći.. Prošla sam jedan spontani, pa možda zato.. Ali opet svaka trudnoća je za sebe i mislim da se nebi trebala toliko bojat, sutra me čeka pregled i već sam sad na laganim iglama… 🙈
Imam i ja strah, stalno gledam hocu vidjeti krv kad idem na wc. Ovi grcici i rastezanje maternice, probadanja i to ne pomaze niti malo pogotovo sto znam da u bilo kojem stadiju moze sve poc po krivu. Imala sam dosad negativnih iskustava pa ni to ne pomaze, al nadam se da ce ovaj put sve biti ok.
Jao zaboravila sam koja cura je rekla da je narucila kolica sa malizakladi.hr , narucit cu danas kolica cybex i krevetic maxy cosi, snizeni su oboje, ali vec manje nego prosli tjedan. e sad neznam bili sve platila online ili pouzecem? Jer vidim i neke negativne recenzije na stranici. Ali vise manje je individualno. Pa molim curu koja je kupila sa malizakladi da mi javi jeli platila online ili je odabrala placanje pouzecem.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Jao zaboravila sam koja cura je rekla da je narucila kolica sa malizakladi.hr , narucit cu danas kolica cybex i krevetic maxy cosi, snizeni su oboje, ali vec manje nego prosli tjedan. e sad neznam bili sve platila online ili pouzecem? Jer vidim i neke negativne recenzije na stranici. Ali vise manje je individualno. Pa molim curu koja je kupila sa malizakladi da mi javi jeli platila online ili je odabrala placanje pouzecem.
Evo i ja sam jucer narucila kolica Cybex Balios S Lux i stavila sam placanje pouzecem… cisto ako se predomislim dok ne posalju😅 iako pise da se moze odustat i ako platite odmah pa vrate novce na karticu
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Jao zaboravila sam koja cura je rekla da je narucila kolica sa malizakladi.hr , narucit cu danas kolica cybex i krevetic maxy cosi, snizeni su oboje, ali vec manje nego prosli tjedan. e sad neznam bili sve platila online ili pouzecem? Jer vidim i neke negativne recenzije na stranici. Ali vise manje je individualno. Pa molim curu koja je kupila sa malizakladi da mi javi jeli platila online ili je odabrala placanje pouzecem.Evo i ja sam jucer narucila kolica Cybex Balios S Lux i stavila sam placanje pouzecem… cisto ako se predomislim dok ne posalju😅 iako pise da se moze odustat i ako platite odmah pa vrate novce na karticu
Evo narucila sam sad : cybex balios s lux ali 2u1 (iako sam do jutro mislila 3u1 ali san na fejs grupi nasla dosta komentara da in je jaje sta ide s kolicima u paketu bilo lose i dalo muke ) i maxi cosi krevetic sa stranicom koja se moze spustit. Oboje na popustu15 posto, tila sam platit oboje i rjesit se ali eto bilo me strah da mi ne dode. Valjda ce poslat narudzbe 🤞 haha ko zna koliko ce nas narucit na pouzece 😂
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Ja sam se na kraju odlucila za Joie kolica 3U1 Versatrax CYCLE + Košara Ramble XL + Autosjedalica I-SNUG2 u zelenkastoj boji.. citala sam komentare i dosta su dobri.. planiram jos uzet isofix bazu i mislim da je to to onda..
Jucer smo uzeli rabljeni kinderbet koji je koristen kod ljudi svega tjedan dana..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Pozdrav mame,
Pišem nakon pregleda na kojem sam saznala da beba ima nuhalni nabor 3.3 i šalju me da napravim neki od testova.
Ima li netko iskustva da je nuhalni bio veći a na kraju bilo sve uredu?
Jako sam uplasenaPisem sa druge teme ali jako suosjecam pa zelim podijeliti moje iskustvo. U ovoj trudnoci bebi je u 13. tt izmjeren nuhalni nabor od 3mm, beba je jos uz to imala vratne ciste ali sve ostalo se cinilo u redu. Napravila sam nipt test na trisomije koji je vrlo brzo dosao uredan i mnogo me smirio. Nakon toga napravila sam i biopsiju placente po savjetu geneticarke i takodje su svi nalazi dosli uredni. Na narednom pregledu nije vise bilo ni vratnih cisti a nn se smanjio. Nadam se da ce i kod vas biti isto i drzim fige jako da sve prodje u redu ❤️❤️❤️
Da li ti je dr gledao neke druge parametre kod bebe?Pisi slobodno ako budes imala bilo kakvih pitanjaJoj hvala ti puno❤️ sva morfologija je uredna. Znaci sve drugo je uredu samo nuhalni je graničan 😞 dns sam napravila Nifty.
To je super znak, vjerujem da ce sve biti u redu, ali znam kroz sta prolazis i da mnogo brines. Uradila si sta je u tvojoj moci i sad samo predstoji cekanje. Drzim fige da sto prije dobijes lijepe vijesti. Javi nam rezultate 🌸🩷
👩2907/24 🍼🤱
Jao zaboravila sam koja cura je rekla da je narucila kolica sa malizakladi.hr , narucit cu danas kolica cybex i krevetic maxy cosi, snizeni su oboje, ali vec manje nego prosli tjedan. e sad neznam bili sve platila online ili pouzecem? Jer vidim i neke negativne recenzije na stranici. Ali vise manje je individualno. Pa molim curu koja je kupila sa malizakladi da mi javi jeli platila online ili je odabrala placanje pouzecem.Evo i ja sam jucer narucila kolica Cybex Balios S Lux i stavila sam placanje pouzecem… cisto ako se predomislim dok ne posalju😅 iako pise da se moze odustat i ako platite odmah pa vrate novce na karticu
Ja sam naručivala i platila odmah, ali vidim da si već stavila plaćanje pouzećem. Ja sam se htjela riješiti, a mislim da je stranica sigurna pa me nekako nije strah.
.
Danas sam na vitapur.hr naručila madrac za krevetić, zaštitu za madrac i donju navlaku za madrac. Ostvari se popust s kodovima - CLUB30, PRVA-KUPNJA5 i TOP40 (ovaj zadnji vrijedi za neke proizvode).
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Bamibi jastuk za trudnice u Konzumu 15 eura (konkretno Konzum Zagreb Remetinec)
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Sortiraj odgovore