Za cure koje su narucile/ kupilecybex gold balios s lux, ima li koja da je narucila u almond beige boji? Naime na stranici malizakladi a i na svim drugim stranicama je boja prekrasna neka jako svijetla smeđa , i sad kad sam ta kolica u bas toj boji guglala na tiktoku skoro me srcani strefia, boja na videima i slikama drugih nema veze sa bojom na slici, boja je skoro pa bijela skroz skroz svijetla znaci prvo sta nije lipa al aj to jos nekako nego ko ce tu boju odrzavat. Mislim svjesna sam da boja na slikama nemoze bit ista kao uzivo ali da se bas toliko pogrijesi je nemoguce. kad slike spojim skupa to su doslovno dvije razlicite boje. Ima li jos neko tko je uzea tu boju a da je dobio kolica da mi kaze jeli boja uopce slicna onoj na slici?
Ja sam narucila tu boju i nadam se najboljem🤣 i meni se na videima cini svjetlija al sta je tu je🤣
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Ja sam vidjela uživo u trgovini tu boju, lijepa je, ali dosta svijetla i zahtjevna za održavanje.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Jao evo sestru san poslala rekla je da je njoj ovo neka boja sladoleda od vanilije te da uopce nije povezana sa bojom sa slike, ja sam bas htjela boju sa slike. Meni ce se ova boja šporkavat bit cemo cesto autom vamo tamo i u đirevima , nou vej. Jednostavno nije to to. Ja sam srecom stisla placanje pouzecem ,sad cu im opet poslat mejl u kojem cu odbiti narudzbu. Svakako je pisalo da je trajanje isporuke 6 tjedana. Sad opet u potragu za kolicima 😂😂 Na kraju cu se opet vratit na iCandy.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
snowwhite saljem zagrlhaj i podrsku ❤️ molim te ostani jaka i misli pozitivno mada znam da ti nije lako i jednostavno, nadam se da ces nam se javiti i nastaviti javljati nez obzira na sve i da znas da smo uz tebe na ovom ludom putovanju... drzi se i svi se nadamo najboljim ishodom i za tebe i za bebicu ❤️ nemoj sumnjati u sposobnost doktora jer si na jednom od boljih bolnica u vezi porodnistva i prijevremeno rođenih bebica, dosta pozitivnih iskustava ima i neka te ona vode ove daljnje dane i neka ti daju snage da ce sve biti dobro na kraju 🙏💪 jos jednom ti saljem zagrljaj i nadam se tvom javljanju ❤️
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Snowwhite drzi se i svi smo uz tebe i mislima i molitvama da sve bude u redu s tobom i tvojim djecacicem💖
Drzi se i pronadi snagu, hrabrost i pozitivu u svemu sto te snaslo!!
Kada budes smogla snage, javi nam se!
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Snowwhite šaljem ti veliki zagrljaj i veliku podršku. Žao mi je što moraš proći kroz to. Nadam se da bude onako kako treba, ima jako puno palčića i samo pozitivno draga❤️🤞🏼
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Ja sam bila jučer na pregledu. Svi nalazi su uredni, beba super napreduje. Nosim dječaka😇❤️ sreća i ponos jer smo nakon curice priželjkivali dječaka. Iako, neka bude samo živo i zdravo. No, ono što je mene zabrinulo to što je ginekologica rekla da ima mali želudac. Što to znači? Meni je samo rekla da sada nema potrebe za brigom, pa mi nije ništa konkretno rekla.
Tek sam za 4tjedana naručena što mi je preeedugo za čekati😩
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Ja sam bila jučer na pregledu. Svi nalazi su uredni, beba super napreduje. Nosim dječaka😇❤️ sreća i ponos jer smo nakon curice priželjkivali dječaka. Iako, neka bude samo živo i zdravo. No, ono što je mene zabrinulo to što je ginekologica rekla da ima mali želudac. Što to znači? Meni je samo rekla da sada nema potrebe za brigom, pa mi nije ništa konkretno rekla.
Koji si ti tjedan? Meni je dvima prijateljicama oko 20-21 tjedna na pregledu bio manji zeludac, jednoj je na sljedecm pregledu vec to bilo u redu a druga je morala na neki 4S uzv ili nesto slicno (nisan bas tocna s nazivima) da se vidi ima li zastoja u drugim organima criva i slicno jer kao to nekad zna ic skupa (ali nju su to slali jer je zeludac kao kasnijo par tjedana za ostalim) , sad neznam sta je bilo poslije s njom ali obe danas imaju zdravu dicu od par godina. Tako da je vjerojatno sve u redu. Mislim eto ja neman pojma nista o tome ali se sjecam jer su bile skupa trudne i objema je to bila situacija sa zeludcem. Mozda ce neko drugi rec nesto vise 🤷🏼♀️
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Koji si ti tjedan? Meni je dvima prijateljicama oko 20-21 tjedna na pregledu bio manji zeludac, jednoj je na sljedecm pregledu vec to bilo u redu a druga je morala na neki 4S uzv ili nesto slicno (nisan bas tocna s nazivima) da se vidi ima li zastoja u drugim organima criva i slicno jer kao to nekad zna ic skupa (ali nju su to slali jer je zeludac kao kasnijo par tjedana za ostalim) , sad neznam sta je bilo poslije s njom ali obe danas imaju zdravu dicu od par godina. Tako da je vjerojatno sve u redu. Mislim eto ja neman pojma nista o tome ali se sjecam jer su bile skupa trudne i objema je to bila situacija sa zeludcem. Mozda ce neko drugi rec nesto vise 🤷🏼♀️
Danas sam baš 21tjedan. Rekla je ginekologica kako su jetra i sve ostalo u redu, jedino ju muči taj mali želudac. Ne znam koliko “kasni” jer mi nije ništa govorila.
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Pozdrav mame,
Pišem nakon pregleda na kojem sam saznala da beba ima nuhalni nabor 3.3 i šalju me da napravim neki od testova.
Ima li netko iskustva da je nuhalni bio veći a na kraju bilo sve uredu?
Jako sam uplasena
Pisem sa druge teme ali jako suosjecam pa zelim podijeliti moje iskustvo. U ovoj trudnoci bebi je u 13. tt izmjeren nuhalni nabor od 3mm, beba je jos uz to imala vratne ciste ali sve ostalo se cinilo u redu. Napravila sam nipt test na trisomije koji je vrlo brzo dosao uredan i mnogo me smirio. Nakon toga napravila sam i biopsiju placente po savjetu geneticarke i takodje su svi nalazi dosli uredni. Na narednom pregledu nije vise bilo ni vratnih cisti a nn se smanjio. Nadam se da ce i kod vas biti isto i drzim fige jako da sve prodje u redu ❤️❤️❤️
Da li ti je dr gledao neke druge parametre kod bebe?
Pisi slobodno ako budes imala bilo kakvih pitanja
Joj hvala ti puno❤️ sva morfologija je uredna. Znaci sve drugo je uredu samo nuhalni je graničan 😞 dns sam napravila Nifty.
To je super znak, vjerujem da ce sve biti u redu, ali znam kroz sta prolazis i da mnogo brines. Uradila si sta je u tvojoj moci i sad samo predstoji cekanje. Drzim fige da sto prije dobijes lijepe vijesti. Javi nam rezultate 🌸🩷
Kombinirani probir danas za Down 1:13 😞😞😞
Sortiraj odgovore
Najstariji