Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mimica91
    18. Rujan 2023. 21:26

lalaland1991

Evo da se javim da smo zivi. Cestitke ako je netko rodio u meduvremenu!!
    Dojenje nam idalhe izazovno al nedamo se.
    Mimica ajme suosjecam, na izdajalici sam 8x dnevno po pol h, umj da spavam. Probali smo i spricu al nema sanse.. 3 dana mu uopce nisam nidila sisu jer nije htio povuci nista, danas je konacno opet sisao 30 min🤗🤗🤗 i sise mi omekanile kao nakon nikakve izdajalice i masaze. sad se jos moramo rijesiti mastitisa, pa sesirica, i izbaciti bocicu 🫣🫣
    Dobio je 200g u 3 dana, sad ima 3800 🥰🥰 cure koje niste rodile, bez straha, to se toliko voli da dobijes nadljudsku snagu i na porodu i kasnije!!
    Kak se ti drzis mimica s dojenjem? I Jagoda?

Trudim se dojit, ali zasad ne mogu bez dohrane. Sad već puno bolje zahvaća sisu ali sa šeširićima, nisam još probala bez jer znam da će bit borba, nisam spremna za to 😄 koliko dugo vi izdajate sa izdajalicom? Dok ima mlijeka ili vremenski odredite? Jer ja imam osjećaj da bi mogla izdajat beskonačno, imam električnu izdajalicu i to stalno kapa pomalo, onda meni u nekom trenutku dosadi pa prestanem. Iako sam sad i skoro prestala izdajat, samo mu dajem sisu pa koliko povuče..... 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Jelušićkaa
    19. Rujan 2023. 08:56

Mimica91

lalaland1991

Evo da se javim da smo zivi. Cestitke ako je netko rodio u meduvremenu!!
    Dojenje nam idalhe izazovno al nedamo se.
    Mimica ajme suosjecam, na izdajalici sam 8x dnevno po pol h, umj da spavam. Probali smo i spricu al nema sanse.. 3 dana mu uopce nisam nidila sisu jer nije htio povuci nista, danas je konacno opet sisao 30 min🤗🤗🤗 i sise mi omekanile kao nakon nikakve izdajalice i masaze. sad se jos moramo rijesiti mastitisa, pa sesirica, i izbaciti bocicu 🫣🫣
    Dobio je 200g u 3 dana, sad ima 3800 🥰🥰 cure koje niste rodile, bez straha, to se toliko voli da dobijes nadljudsku snagu i na porodu i kasnije!!
    Kak se ti drzis mimica s dojenjem? I Jagoda?

Trudim se dojit, ali zasad ne mogu bez dohrane. Sad već puno bolje zahvaća sisu ali sa šeširićima, nisam još probala bez jer znam da će bit borba, nisam spremna za to 😄 koliko dugo vi izdajate sa izdajalicom? Dok ima mlijeka ili vremenski odredite? Jer ja imam osjećaj da bi mogla izdajat beskonačno, imam električnu izdajalicu i to stalno kapa pomalo, onda meni u nekom trenutku dosadi pa prestanem. Iako sam sad i skoro prestala izdajat, samo mu dajem sisu pa koliko povuče…..

Vidim otprilike dokle ide ide. Kad prestane onda krvnicki stiscem nebil jos izašlo da vise zavrsim sa izdajanjem a ne za pola sata opet 🤣🤣

• SelmaD
    19. Rujan 2023. 08:57

Jutro drage,kako ste,blizi se i nas dan 🥰 lagana panika me hvata,samo da sve bude ok kod svih mamica

Lena1897
    19. Rujan 2023. 11:09

Samo da se javim, nas troje smo izdrzali jos 2 dedmice poslije smijestanja u bolnicu. 
    Jos bar 5-6 dana i ja cu biti sretna, iako doktori kazu da ne brigam jer i da se sada desi bit ce uredu… Ah, lako je njima pricat. 
    Predvidjena sam za CR, a svakako bih trebala proci i konzilijum (ako uspijemo izdrzati do njega). Kako uopste izgleda taj konzilijum, je li obuhvata i pregled? 

Lena1897
    19. Rujan 2023. 11:42

Jagoda super si, hvala na info. Ma već sam mentalno spremna za njihova prenemaganja, znam samo da me ne smiju nasekirat zbog beba pa kako god. Porodila bih ja njih i izdržala taman da će i kroz nos samo da budu dobro, ali se rto pitam šta bi bilo da trazimo porod u vodi kao u nekim evropskim zemljama 😂 
    Malo si me razocarala da nece biti nikakvog pregleda jer  bih ja više voljela da usput bude i pregled. 

• MomN.93
    19. Rujan 2023. 12:05

Jagoda01

A tako ti je to kod nas…
    Sretno i javljaj nam❤️🤗
    .
    Cure koje ste rodile na carski, jeste li pocele nosit bebu? Ja se jos ne usudim uzet je dok stojim, uzmem je samo dok lezim ili sjedim…

Ja sam odmah čim smo došli doma. Rekli nam u bolnici da smijemo podizati do 5 kg prvih mjesec dana. Odnosno našu bebu.. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Jelušićkaa
    19. Rujan 2023. 14:36

Jasta radi jagoda uvale dijete sutra dan poslije carskog pa ustaj dizi dijete snalazi se.  Pričaju mi starije žene da se prije lezalo 7 dana i samo ti dijete donose na podoj i voze nazad. Kažu da su se pravo odmarale tih 7 dana. 🤣

Lelaaaa——
    19. Rujan 2023. 21:53

ja danas bila na pregledu beba ima 2700 skoro
    jel to malo previše za ove tjedne trudnoće🙈

Blue1986
    20. Rujan 2023. 06:13

Drage moje i ja sam jucer rodila ,carskim rezom ,stigla beba Tia :)

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

Mimica91
    20. Rujan 2023. 08:18

Blue1986 čestitke na curici i brz oporavak 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.