Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena1897
    13. Rujan 2023. 19:21

❤️ Hvala.

• eva2710
    13. Rujan 2023. 21:04

Lena1897 kod nas su se stvari zakomplicirale kod jedne bebe.Nije nešto uobičajeno, čak za te tjedne.Cimerica rodila u 33+2,njezine su bile malo vece i rođene 2 dana poslije mojih.Vec su na postintenzivnoj.
    Meni su vec sa 32tj rekli da je to ok, a tad nisu imale ni 2 kg.Ugl bude sve ok, ovo sto se nama dogoda sad je valjda losa sreca i nesto nepredvidivo.Ne znamo jos tocno pa ne bi pisala, al kazu pedijatri da nisu jos imali takav slucaj, tako da ti ja nisam od pomoci...
    Moras biti pozitivna i ne prepustit se strahu.Samo odmaraj, budi hrabra i izgurat cete jos malo, drzim fige🤗

• eva2710
    13. Rujan 2023. 21:08

Lena1897   e da,ja sam isto primila deksiće, bile su malo na kisiku prva 2,3 dana i poslije ništa.Čak uz te komplikacije nisu imale problema s disanjem.Jedan pedijatar mi je rekao da bebe dobrog razvoja i s 32 tjedna u vecini slucajeva ne trebaju respirator i sve strahote sta si mi mame zamislimo.

• Padakisa
    13. Rujan 2023. 21:12

Pozdrav cure!
    Nisam pisala neko vrijeme,ali sam pratila vas i vase bebice,cestitam svim mamama i bebicama koje su vec stigle!
    Kod nas je za sad stanje u redu,ljeto je bilo dugo i iskoristili smo ga maksimalno
    Ima tjedan dana smo se vratili kuci i pocele su pripreme za ovu bebu,dakle perem-peglam-cistim i bacam sve sta stignem😂
    Bebac je dobro,doktori imaju neke nedoumice oko lijevog bubrega,ne mogu se dogovorit je li hidronefroza ili ne,znat cemo kad se rodi
    Za sad je stav da se na porod ide cim udem u 37.tjedan tako da brojimo sitno
    I eto,to je ukratko to

MalaG
    13. Rujan 2023. 21:47

Lena samo miruj i da bebači izdrže čim dulje.🤞🙏
    .
    Mi smo danas obavili posljednju kontrolu!🥳 sve je hvala Bogu uredno. Bebač je aktivan, raste, glavicom okrenut dolje, Cervix se lagano krenuo stanjivati. U utorak se javljam u bolnicu i krećemo sa indukcijom. Samo da dalje sve bude dobro i da ne bude komplikacija.🤞🙏🙏

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

lalaland1991
    14. Rujan 2023. 11:33

Hvala na cestitkama!
    Kiki haha skuzila si me
    Ja jos uvijek ne stignem uzet mob u ruke.. borimo se s dojenjem, imam uvucene bradavice i trenutno granicni mastitis, pa sam na izdajalici pola dana doslovno 🤣

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Mimica91
    14. Rujan 2023. 12:18

lalaland1991

Hvala na cestitkama!
    Kiki haha skuzila si me
    Ja jos uvijek ne stignem uzet mob u ruke.. borimo se s dojenjem, imam uvucene bradavice i trenutno granicni mastitis, pa sam na izdajalici pola dana doslovno 🤣

Znam kako ti je. I meni su bradavice ravne i mali ne može zahvatiti, pa sam morala šeširiće kupiti. Nakon što smo došli iz bolnice mi je lijeva sisa bila užas, sva crvena i tvrda i bolna, a Mlijeko nije išlo iz nje jer se valjda zaštopalo 😮‍💨 ali uspjela sam si pomoć hladnim oblozima i masažom pod tušem. Sad je već sve došlo na svoje, nemam više problema, ali i dalje borba sa šeširićima 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Jelušićkaa
    14. Rujan 2023. 19:55

Ja sam odustala od sesirica jer pola prospe vise neznam koliko je i pojela jos kad mlatne rukom pa skine sesiric uhhh joooj + bolan rez i sav taj oporavak nemogu dugo na boku.
    Slava onom ko je izumio izdajalicu 🙆🏼

Mimica91
    14. Rujan 2023. 20:55

Joj i moj s rukom mlatne šeširić i baca me u očaj jer ga onda opet moram namještat što je nekad muka Idusova. Ali bez šeširića neće zahvatiti baš nikako. I ja koristim tu i tamo izdajalicu, ali ni to nije rješenje jer izdajanje dugo traje i onda pola vremena dok on spava potrošim za izdajanje umjesto da odspavam ili nešto napravim 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

KobraV
    15. Rujan 2023. 15:33

Čestitam svim novim mamama i onima koje će to uskoro postati! ☺️☺️☺️
    Pitanje moje glasi:

Osjećam nelagodnu povremenu bol ispod trbuha (linija stidnih dlaka da budem preciznija) 🙈 pogotovo kad se okrećem u krevetu ili dižem iz ležećeg položaja. Da li to ima veze sa položajem bebe 🚼 ili ne?
    Kontrolu imam 21.9. Do sad uredna i školska trudnoća. 
    Hvala Vam unaprijed! ❤️ 

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.