Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena1897
    26. Rujan 2023. 00:00

Ah ovo se pretvorilo u Forum/Beba a ne vise Forum/Trudnoca. Totalno bezveze, pogotovo uz Vocap grupu… Pozdrav, jbg, nema smisla ovo vise posjecivat

Pereca333
    26. Rujan 2023. 00:40

Lena1897

Uh:) Slatki stres kod mene. Bebe su opet krenule, opet krvarenje, otvorena 2 prsta, kontrakcije jacine do 40 pa sutradan bez kontrakcija, ali vracena iz bolnice dok kao ne krene “ono pravo”. Sad samo smedje krvaruckanje, tu i tamo koja opaka kontrakcija i ja sam sad skroz izgubljena kad krenuti opet u bolnicu. Ne bih da zakasnim pa da naudim djeci i to mi je ogroman strah. Rekli su mi i da je jos rano za dogovor da li ce na carski ili ne… Ta neizvijesnost me slomi, ali sam s druge strane sretna jer neka ih jos samnom :)
    Sta vi mislite o ovom slucaju? Je li vama normalno da tako nonsalantno vrate osobu otvorenu 2 prsta? Negdje citam da su se neke zene porodile tek mjesec poslije ta 2-3 prsta. Cuvajte 

Kod mene je ta latentna faza otvaranja trajala 3 dana, u bolnicu sam krenula kad sam imala redovne kontrakcije na sedam do pet minuta  i imam pola sata do bolnice. Mene su vratila kad sam bila 3 cm otvorena, poslije dva dana je krenuo porod tj prave kontrakcije na 5 min kad sam otisla u bolnicu i bila 6 cm otvorena. Srecno!

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Jelušićkaa
    26. Rujan 2023. 07:17

Lena nemoj tako 😉 vidjet ćeš kad rodis sto i jedna nepoznanica strah i pitanje. Uvijek je lakše podijelit s drugima i pitati za drugo iskustvo nije loše. 😘

Mimica91
    26. Rujan 2023. 10:56

Jagoda nemoj sebe kriviti, nisi ti ništa krivo napravila. Ako je toliko bitno da beba bude na boku onda bi to trebali komunicirati već u rodilištu, a da ne kažem da i patronažna treba dodatno naglasiti da je to bitno. Meni npr nitko nije niti rekao niti pitao kako stavljam bebu spavati. Patronažna nije to niti spomenula. Neki preporučuju leđa, neki bok, tako da tu nema jasnog odgovora već mi moramo sami odlučiti kako ćemo.
    Ja vjerujem da si ti samo imala jako lošu sreću da se malenoj dogodilo to što se dogodilo i vjerujem da se to više neće ponavljati, pogotovo ako doktori kažu da je s njom sve u redu. Vjerujem da je bila samo loša sreća, ali mogu misliti da si prepadnuta i zabrinuta nakon toga...

Lalaland javi molim te kako je bilo na savjetovanju. Meni je patronažna isto dala kontakt od savjetovališta da se javim ali ja nikako, stalno mislim ma evo sad ćemo mi to sami uspjeti... Tako da me baš zanima dal da idem ili ne...
    Iskreno i ja sam već na rubu da odustanem i prebacim se skroz na adaptirano. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Pereca333
    26. Rujan 2023. 14:10

Mimica 91 vjerujem da si na rubu da odustanes, isto mi je. Mlijeko polako krenulo ali beba se ulijenila nece da siki zaspi odmah, pet puta je stavljam na grudi u sat vremena. Na kraju mora flasica jer je gladna. Babica kaze da joj dam manje flasice bice gladna ali kao vise ce se potruditi da siki. I rece mi da je budim nakon dva tri sata da je hranim. Meni to pretesko kad krene da place i velike suze teku trazi usnicama da jede da je tu drzim gladnu. Isto mi dodje da odustanem a rekla sam 4 mjeseca da izguram tako pedijatar preporucio da dobije od mene sto treba. A moze vala da pojede vec je vratila porodjajnu tezinu. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Mimica91
    26. Rujan 2023. 18:29

Evo slikala sam što piše u knjizi "Godine prve zašto su važne", u vezi spavanja

https://ibb.co/n1V4nX4

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Zvončica33
    26. Rujan 2023. 19:20

Kod nas su u rodilistu vec upozoravali da beba mora spavati na boku i sve bebe tako postavljaju u krevetice (sa zarolanim rucnikom uz ledja). Na taj nacin spava i sada, ali realno da me nisu tako uputili ne bih ni ja znala. Mi imamo problem s bljuckanjem i podrigovanjem nakon svakog podoja, cak pokusava to sto mu se vraca progutati nazad 🙈 Takodjer otkad smo dosli iz bolnice svaku vecer ima epizode plakanja, nervoze i grcenja. To traje nekoliko sati i sve zivo polusavam da ga umirim, ali nisam jos nasla rjesenje. Ostatak dana je prilicno mirna beba.

lalaland1991
    26. Rujan 2023. 19:39

Mimica odlicno je bilo, odi svakako i naruci se sto prije, cekala sam termin tjedan dana.
    Sestra Jasna je predivna i topla, puna razumijevanja, saslusala me sve, postavila puno pitanja i prijedloga, pa smo probali dojiti, on je odbijao kao i ugl doma, pa je predlozila da probamo hranjenje na prst i cjevcicu.
    I psihicki me digla, rekla mi da sam vec napravila odlican posao sto je on na izdojenom, i da i ako tako ostane da je to super. Al da ima super rezultate sa ovom tehnikom gore (kasnije se prebacuje na sisa+cjevcica, pa se mice i cjevcica).
    I dobili smo opet termin za tj dana da vidimo napredak

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Saraa12
    26. Rujan 2023. 21:15

Lena1897

Ah ovo se pretvorilo u Forum/Beba a ne vise Forum/Trudnoca. Totalno bezveze, pogotovo uz Vocap grupu… Pozdrav, jbg, nema smisla ovo vise posjecivat

ajme zamisli, više od pola žena rodilo pa logično da pričaju o svojoj djeci i razmjenjuju iskustva i informacije bitne njima...nisi dobila odgovor na svoje pitanje u roku minute i odmah drama, uključi se, pričekaj, tu smo..slobodno posjeti neku temu na forumu koja je bliža tebi, i koja ti bolje odgovara...npr, kako smiriti nadrkanu ženu? 🤣🤪 topli pozdrav 

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

Flowerson 🌸
    26. Rujan 2023. 22:38

Lena1897

Bye byeeeeee 👋👋👋

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.