Lalaland čestitam na novom članu porodice
🥰
Da budete sve troje zivi, zdravi i veseli🤗
Mom93 ja sam danas skinula savove i izgleda da je sve ok, al meni je tek danas hvala Bogu bolje.
Toliko je peklooo i boljelo, mislila sam predugo ce trajat, kad ono, jutros kad sam ustala samo odjednom mi puuunoo bolje (mada i dalje boli da se razumijemo)
Nadam se da ce tako bit i tebi
Nemam ja neku bol i ok se osjećam, ali baš ono neki čudan osjećaj zatezanja i pečenja i svrbi me koža. 😂
Vjerojatno zarasta to sve unutra
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Hvala ti za utjehu 🥰
Ček, jel' se tebi bilo nešto zakompliciralo s oporavkom i ranom?
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Lalaland čestitam 😁😁
MomN.93 a ma daj, da ja sam bila kraj prozora.Onda si ti bila ili u sredini ili do zida prek puta.
Ja sam jucer skinula kopce al nije mi nes posebno lakse...boli i pece al trudim se kretat , jer cu dobit rane na guzici vise od lezanja.Morala sam danas ic mijenjat adresu,da ih mogu prijavit u maticni i naravno da sam se pregurala i rekla da sam rodila nedavno i da su mi bebe na intenzivnoj i da se ne bi htjela zadrzavat.I primi me zena na salter.Ajme kakvo deranje je nastupilo .Od druge gospode za saltera, pa me neka baba napala,pa joj je muz stao iza mene 2cm (ja nisam ni skuzila da mi je blizu, nego ga je moj muz dolazio micat) S tim da jos izgledam trudno.Nisam mogla doc sebi sat vremena, a ionako me hormoni peru
Moje cure su jos na intenzivnoj,jedna je ok, drugoj se malo pogorsalo al je stabilno.Uzasno mi je ih gledat, a ne mogu nis ...
Ei. Žene.. jel se koja susreće ili se susrela sa ovim. Trenutno sam 32tj. I zna mi doći takva muka popraćena sa valom vrućine da pola sata dolazim k sebi. Tlak mi je nizak. 99/67. Jučer perem čašu i mislila sam da ću se skljokati kako mi je došla muka. Neznam,sad zadnjih 10dana mi zna doći tako.
Meni je tako bilo, ali na kraju sam dobila proljev koji je trajao oko 7dana i otvorila se..Haraju sad te viroze pa se pazi.
Lalaland čestitam 😁😁
MomN.93 a ma daj, da ja sam bila kraj prozora.Onda si ti bila ili u sredini ili do zida prek puta.
Ja sam jucer skinula kopce al nije mi nes posebno lakse…boli i pece al trudim se kretat , jer cu dobit rane na guzici vise od lezanja.Morala sam danas ic mijenjat adresu,da ih mogu prijavit u maticni i naravno da sam se pregurala i rekla da sam rodila nedavno i da su mi bebe na intenzivnoj i da se ne bi htjela zadrzavat.I primi me zena na salter.Ajme kakvo deranje je nastupilo .Od druge gospode za saltera, pa me neka baba napala,pa joj je muz stao iza mene 2cm (ja nisam ni skuzila da mi je blizu, nego ga je moj muz dolazio micat) S tim da jos izgledam trudno.Nisam mogla doc sebi sat vremena, a ionako me hormoni peru
Moje cure su jos na intenzivnoj,jedna je ok, drugoj se malo pogorsalo al je stabilno.Uzasno mi je ih gledat, a ne mogu nis …
U sredini. Teo i ja 🙂🙂
Ja sam ih u subotu skidala i to imala strahove u petak. Muž mi previjao i slika on to meni, a ono upaljeno kod svake kopče. Znači prepala sam se. Al u subotu rekli da je sve ok, da je to normalno. I jučer baš skinula onu njihovu prozirnu pokrivku i fakat ništa više upaljeno, samo crvene točkice di su bile kopče.. al da me peče još uvijek da i umrtvljen mi je taj dio, zapravo neke ko žmarce osijećam. 🤷
Užasno kako bezobraznih ljudi ima. A što se tiče trbuha da, znam. Ja u pon kad sam izašla ko da još jedno dijete imam u trbuhu, jako sporo to splasnjava..
Jesu još uvijek na kisiku samo? Možeš im u posjetu? Barem to. Al one su lavice 🙏🙏🤞💪 ako su izdržale toliko u buši (poznavajući pozadinu priče) izdržati će i ovo 💪🙏
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
MomN.93
Ja sam ujutro skoro ravna,a do 10h sati vec, u 30. tjednu😅
Svaka čast, ja ti uopce nisam htjela gledat, jos kad mi je dr dosla pogledat i potpisat smo se zapricale oko beba i nisam pitala sta sad s tim?Zaljepile su mi opet flaster, sve me boli i pece na dodir i mene je to strah skidat.
A sestra mi kaze da je skinula sve nakon 7 dana i normalno se tusirala i sve...
Idemo im na intenzivnu, inace ide samo jedan od roditelja, al danas su pustili i muza zbog situacije.
Samostalno disu,bile su na kisiku prvih par dana.Jucer skinuli i infuziju, al sekici su vratili danas zbog tog povracanja.Sad smo zvali, kazu da se nije pogorsavalo
MomN.93
Ja sam ujutro skoro ravna,a do 10h sati vec, u 30. tjednu😅
Svaka čast, ja ti uopce nisam htjela gledat, jos kad mi je dr dosla pogledat i potpisat smo se zapricale oko beba i nisam pitala sta sad s tim?Zaljepile su mi opet flaster, sve me boli i pece na dodir i mene je to strah skidat.
A sestra mi kaze da je skinula sve nakon 7 dana i normalno se tusirala i sve…
Idemo im na intenzivnu, inace ide samo jedan od roditelja, al danas su pustili i muza zbog situacije.
Samostalno disu,bile su na kisiku prvih par dana.Jucer skinuli i infuziju, al sekici su vratili danas zbog tog povracanja.Sad smo zvali, kazu da se nije pogorsavalo
Ja još uvijek stavljam flaster al danas prvi put idem pod tuš bez njega, al ću ga poslje opet staviti. Sredina reza mi je recimo super, zaraslo, ful tanki ožiljak..al na desnom kraju mi je malo ko deblji rez i tamo sporije to ide i malo je crvenkasto ali nema sekreta pa mi je to ok.
Ma bitno da neide na gore. Izdržat će ono to. I vi skupa s njima 🙂 super je što vam daju da ih vidite. 🙂🙂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
To u ljekarni kupis flastere?
Kada dodu na postintenzivnu cemo ih moc hranit malo na bocicu.Malo me strah jer imam osjecaj da necu nis znat kad dodu kuci.
To u ljekarni kupis flastere?
Kada dodu na postintenzivnu cemo ih moc hranit malo na bocicu.Malo me strah jer imam osjecaj da necu nis znat kad dodu kuci.
Da. Očistim s octeniseptom i stavim taj flaster. Bijeli ti je onako veliki taman za rez..
Neka onda čim prije dođu ojačaju i izađu s intenzivne.
Nemoj se bojati, i ja sam mislila da neću ništa znati al sve ti to dođe 🙂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
MomN.93 i Jagoda01 hvala na podrsci, nadam se da uzivate sa svojim bebicama.I da ce ti rezovi brzo zarast.Mozda mi previse ocekujemo od sebe, sad sve vise cujem od prijateljica da im je trebalo i do 3 tjedna da se dobiju.Na pola smo puta skoro🤗
Svakako se vratim po jos savjeta 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji