Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pereca333
    22. Rujan 2023. 18:26

Hvala Kiki, Jagoda, Jopa ☺️🩷
    Kiki i kako si dohranjivala?
     Meni prvi dan bila bebana gladna sikila ali nista, drugi dan sam uzela dohranu nakon dojenja dodamo 10-20 ml na pipetu tako mi u bolnici rekli. Ja dosla kuci i grudi mi buknule danas pune su, ali mlijeko ne ide van. Kontam dohranjivacu je flasicom te pipete mi glupave. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

teich95
    23. Rujan 2023. 07:25

Cestitam cure koje ste rodile 🥰🥰❤️❤️❤️
    .
    Ja sam se malo utihnula i foruma i wappa,pokusavam pratiti ali nestignem toliko pisati. Iza nas je bilo dosta izazova od upoznavanja brace sa sekom, pa previse mljeka (izdajanje oblozi itd), onda rana na bradavici pa i upala ljeve cice tri dana temperature 🤯 Ali dobro evo vracamo se polako rutini. Vidim komentirate tezinu mi smo i zasle 9.9 Tena je imala 3680g a jucer bila partronazna i curka ima 4120g 🤭😅 i djeluje mi to puno jer samo doji 🤷‍♀️🤷‍♀️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Lores
    23. Rujan 2023. 09:38

Pozz cure ❣️ Mozda ovo nije najbolja grupa za moje pitanje, ali ako imate savjet dobro bi mi dosai. Dakle, mengu sam trebala dobiti prekjucer. Taj dan odlucila sam napraviti 2 Clearblue testa, jedan za rano mjerenje a drugi onak od min. Oba su bila negativna, bar mi tako izgleda (prilozit cu slike testova);
    https://ibb.co/TkJVd9T
    https://ibb.co/PT1QLQm
    E sada, tu me malo uplasilo to sto sam isla pogledati opet na testove nakon cca par h. Na jednom je izgledalo kao da se pojavila cudna linija neka a i na drugom malo, a sigurna sam da unutar predvidenog roka za iscitavanje testa nije bilo nikakvih crta (dosta su blage i maaalo cudnije, ne onako ‘pune’).  Crta se na jednom pojavila nakon cca 2h a na drugome i vise od toga, do toga normala.
    Zbog toga sam se odlucila pricekati sljedece jutro kad ce mi sluzbeno ‘kasniti’ i napraviti test sa prvim jutarnjim. Uzela sam First sign te je ispao negativan i nista se nije naziralo kasnije (slika ispod):
    https://ibb.co/RCm6xTj
    https://ibb.co/jhdzZF0
    https://ibb.co/2SDCVTv

I evo, sinoc tj jutros oko cca 4 ujutro primjetila sam lagani smedi iscjedak. Ne curi puno ali je intenzivna smeda boja koja je tako vec par h. 
    Napomenula bih jos da ne planiram trudnocu jer nisam u mogucnostima tako da ja i partner uvijek pazimo kada su u pitanju odnosi. 

Imate li neki savjet? Postoji li sansa za trudnocu? Hvala unaprijed svima! 🩷

Pereca333
    23. Rujan 2023. 15:45

E da sam znala da je majcinstvo ovako lijepo rodila bih i prije. Ja se nje ne mogu nagledati i namirisati. Jos otkad smo stigli kuci iz bolnice jos je ljepse. 🙏☺️

Kiki koju dohranu koristis i jesi zadovoljna? 

Jagoda i meni evo 4. dan krenulo polako i curkati to je to. Cim sam dosla kuci i otspavala i opustila se sve se to regulira samo od sebe. 

Kad ste isle prvi put napolje? Ja bih sutra vec 5 dan na deset minuta je izvela imam parkic ispred zgrade bas lijep. Bice suncano i toplo. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Zvončica33
    23. Rujan 2023. 18:43

Pozdrav svima, nisam baš bila previše aktivna ovdje, ali prijavljujem jednog dečka rođenog 19.09.  Rodio se s 37+4 tako da do pregleda u trudničkoj ambulanti nismo niti došli, plodna voda je krenula na dan prvog pregleda u TA. 21.9. smo već izašli iz bolnice i evo hvatamo ritam kod kuće. Mlijeko mi je došlo 2./3. dan tako da sada u potpunosti dojim, u bolnici su ga dohranjivali. Veći problem mi je što su mi grudi prepunjene, a on dosta pohlepno siše pa onda jako puno bljucka, prdi i sl..

• MomN.93
    23. Rujan 2023. 23:00

Pereca i Zvončica čestitke na bebicama i želim vam brzi oporavak! 🥰🥰

Jagoda ajme, nadam se da je sve ok. Ovo mi je teško i za čitati! 😪 jel' to bilo u noći ili kroz dan?

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Jelušićkaa
    24. Rujan 2023. 08:24

Joj jagoda bas mi je zao nadam se da ce biti sve uredu skorz te razumijem slični nešto je i moja ali sreća u toku dana ležala na leđima i bljucnula vise i to i na usta i na nos i valjda udahnula boze sačuvaj izvijala se gusila umrla sam.. Od tad samo na bok ili stomak. Javi nam jel sve ok.😘

• MomN.93
    24. Rujan 2023. 09:25

Moj se recimo zna zagrcnuti dok jede.. a na povišenom spavamo zadnjih tjedan dana zbog prehlade. I na bok ga stavljam odpočetka jer sam se bojala bljucanja u snu jer je ljen za podrignuti se🙈

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Pereca333
    24. Rujan 2023. 11:49

MomN.93 hvala puno 🥰
    Draga Jagoda vjerujem da si se prestravila, ja bih sigurno, dobro da ste primjetili. Bebe se zagrcnu cesto, moja curica se prvu noc u bolnici tako cudno zagrcnula, ja otisla u wc na minut, vracam se ona tako neka apaticna, povratila puno vode, sve mokro, usnice bijele, umrla sam od straha, kazu med.sestr nagutala se plodoove vode pa izbacivala. I sad stalno bljucka kad spava.  Imaju za djecije duseke kao podloga koja drzi gornji dio tijela povisen, ili necim da malo gornjindio duseka gdje glava povisis. Bice sve ok. Nisu nase bebane tako osjetljive. ♥️

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

lalaland1991
    24. Rujan 2023. 16:38

Jagoda zao mi je kaj si morala to prozivjeti.. bit ce dalje sve ok 🤍 nama svi rekli da mora spavati na ledima jer se s boka moze okrenut na trbuh, a na trbuhu se moze ugusit inhalacijom pobljuckanog. Kao na ledima ce pobljuckano izaci sastrane.. ma jooj, svi imaju svoje teorije, mozda najbolje da na kraju slusamo same sebe
    Jelusicka hvala za info, mozda stvarno je od antibiotika..
    Pereca i ostale cure, cestitaaaam ❤️

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.