Opet nznm ticker postaviti, ni prvi ni drugi link mi ga ne prikazu ovdje.. 🫣
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Evo ja saznala za ovo danas pa sheram:
https://youtu.be/nUNzi9PYBwc?si=plEWxcRFP2U_EUp7
07/24 FET x
09/24 FET x
Evo ja saznala za ovo danas pa sheram:
https://youtu.be/nUNzi9PYBwc?si=plEWxcRFP2U_EUp7
Ja svog tako masiram već nekoliko dana, i stvarno nekad prdne odmah nakon. Nekad ne, ali valjda ovisi jel ima plinova ili ne. Ali u svakom slučaju ne može škoditi.
Jagoda
Drago mi je da je na kraju sve dobro završilo. Hvala ti što si podijelila s nama. Ja svog stalno držim na leđima jer su navodno najnovije preporuke da bude na leđima.. Sad sam se naravno prepala, odmah sam išla još dodatno povisiti uzglavlje gdje spava. Ali moj npr spava u vreći za spavanje i u njoj može samo na leđima, ne znam kako bi ga u vreći stavila na bok.
Ma joj jedva čekam da poraste i ojača da nemam tu brigu više.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
A boze moja po dani stalno soava na stomaku valjda joj paše zbog grčeva. Danas sam ponovo promjenila mlijeko i prešla na aptamil. Neznam vise koju kombinaciju da primjenim. Jedva cekamm vise da narastte da nemam straha od okretanja gušenja i grceva.
Ei samo da pitam. Jučer su mi službeno završile komplikacije,a danas otvoren porodiljni(45dana prije termina). Molim samo da mi odgovore ako je moguće žene koje su to prošle,koje su dokumente osim doznaka nosile da znam prije nego idem tamo što nositi jer se iskreno ne sjećam što je sve trebalo prije 5godina. Hvala
Jagoda drago mi je da je sve ok 👍 Moja se stalno zagrcne i bljuca, mozda 4-5 puta dnevno, svaki put tokom jela uglavnom kad dajem flasicu, kad dojim nije se do sad desilo. Ja je nahranim, pa stavim sebi na grudi da lezi na stomaku, lupkam i cekam, ona uglavnom zaspi ako nema viska, ako je muci nesto onda se uznemiri pa je malo okrenem opet na ledja, pa stomak pa dok ne izbaci. Bebe bljuckaju i zagrcavaju se, to je tako normalno. Ja sam danas babicu pitala, kaze po danu neka spava u svim polozajima, dobro je i za oblikovanje glave, nocu na ledjima u vreci za spavanje i da se ne sekiram anatomski bebe kad bljuckaju ne moze otici u disajne puteve i okrecu glavu u stranu. Sad svako ima drugacije misljenje. Nasa curica soava izmedju nas na krevetu izmedju jastuka u svom gnjezdu. Meni nekako tako najsigurnije, jer moj instinkt i lagan san su mi nekako najpouzdaniji. Kad malo poraste ice u krevetac. Ja sam jutros moju cerkicu nasla sa bljucom sa strane a spavala je na ledjima. Znam da je tebe sada strah, ali meni moj mm kaze kad ja tako imam strahove, ne bih na na svijetu toliko bilo da su bebe tako osjetljive. ♥️
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Jagoda
Moj rijetko bljuca, a još nijednom nisam primijetila da mu je mlijeko izašlo kroz nos, uvijek kroz usta. On većinom leži na leđima i kad bljucne stavi glavu na stranu, dosad nije bilo problema, ali svejedno me strah...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Moj recimo nije bljucao do prošlog tjedna kad se razbolio. I to samo ponekad bljucne kad ga podignem nakon jela. Od početka ga stavljam spavati na bok po noći jer se bojim da se ne zagrcne (jer je ispočetka bio jako lijen za podrignuti se).
Na leđa ga stavljam samo ako se dobro podrignuo, inače mijenjamo bokove.
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Uh:) Slatki stres kod mene. Bebe su opet krenule, opet krvarenje, otvorena 2 prsta, kontrakcije jacine do 40 pa sutradan bez kontrakcija, ali vracena iz bolnice dok kao ne krene “ono pravo”. Sad samo smedje krvaruckanje, tu i tamo koja opaka kontrakcija i ja sam sad skroz izgubljena kad krenuti opet u bolnicu. Ne bih da zakasnim pa da naudim djeci i to mi je ogroman strah. Rekli su mi i da je jos rano za dogovor da li ce na carski ili ne… Ta neizvijesnost me slomi, ali sam s druge strane sretna jer neka ih jos samnom :)
Sta vi mislite o ovom slucaju? Je li vama normalno da tako nonsalantno vrate osobu otvorenu 2 prsta? Negdje citam da su se neke zene porodile tek mjesec poslije ta 2-3 prsta. Cuvajte fige
Jagoda pisu cure na ljetnim bebama o Baby sense, valjda nekom detektoru kaj stavis pod madrac. Mozda ce ti to pomoci :)
Grcevi kad obicno krecu? Da znam kad ih (ne) ocekivati🤣
Dojenje kod nas sve isto, kad patronazna dode onda doji, izmedu nece pa nece. Pa jel moguce da ona unese neku energiju ili utjece na mene tako da obda on zeli sisat? Ugl ocajna sam, dode mi da odustanem, placem, pa se dobijem i tako ukrug. Sutra idemo u savjetovaliste, cekali smo termin do sada.. Eto malo da se izventiliram 😒
07/24 FET x
09/24 FET x
Sortiraj odgovore
Najstariji