Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    12. Rujan 2023. 10:31

Cure cestiram na porodima, uzivajte s bebicama. A Vi koje iscekujete neka brzo dode.🤱

Imam pitanje pa obzriom da ste Vi to prosle sigurno imate vise iskustava u tome. 
    Imam rh negativan kod krvne grupe. Dal bi trebala sad dobit injekciju kakvu? Negdje sam procitala to i sad me to malo brine jer pise da se u 28. tjednu daje, a ja tek imam pregled kod doktorice kad cu bit 29+0. 
    Hvala unaprijed❤️

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Jelušićkaa
    12. Rujan 2023. 10:47

Tami0910

Cure cestiram na porodima, uzivajte s bebicama. A Vi koje iscekujete neka brzo dode.🤱

Imam pitanje pa obzriom da ste Vi to prosle sigurno imate vise iskustava u tome.
    Imam rh negativan kod krvne grupe. Dal bi trebala sad dobit injekciju kakvu? Negdje sam procitala to i sad me to malo brine jer pise da se u 28. tjednu daje, a ja tek imam pregled kod doktorice kad cu bit 29+0.
    Hvala unaprijed❤️

Ne ne to ide poslije poroda. Ja sam B- kada sam se porodila maloj su isto izvadili ona je B+ tada su mi rekli da moram kupiti Rogham i dali recept. Košta oko 110 KM. Muž kupio donio meni dali potpisala se da sam dobila i to je to 😉😉

• MomN.93
    12. Rujan 2023. 12:35

Tami0910

Hvala unaprijed❤️

To ja sebi svaki dan govorim i opet očekujem da će sve proći preko noći. Tijelo se mijenjalo i razvijalo u sebi ljudski život 9 mjeseci.. ne može se sve vratiti na svoje preko noći. Ja isto očekujem da me neće boljeti, da ću sve moći normalno, da će se trbuh ispuhati samo tako.. al ne ide to samo tako..  

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• ivòo12
    12. Rujan 2023. 19:12

Pozdrav...
    Imam jedno pitanje 
    Bila sam kod gin imala sam gljivice prepisao mi je vaginalete jednom proslo nakon toga opet e sad ja mislim da vise nisu to gljivice ja nrznam jesam luda ili sta stalno mi zuti nekakav iscjedak bude na ulosku vadila sam urinokulturu no nalaza nema negdje su ga izgubili ....Ima li netko iskustva s tim? 

• ivòo12
    12. Rujan 2023. 19:17

Jer kad pogledam dole bjelo je nema zutoga jel moguce da je mokraca? Inace sam 33 tt

• misscooking
    12. Rujan 2023. 20:53

Ei žene. Možda glupo pitanje,ali kako znati da su kontrakcije?zna me boljeti,napeto je. 32tj sam

Saraa12
    12. Rujan 2023. 20:57

misscooking

Ei žene. Možda glupo pitanje,ali kako znati da su kontrakcije?zna me boljeti,napeto je. 32tj sam

pa ako te baš često boli, ksjećaš napetost u leđima pa u trbuhu...odi na pregled najbolje pa da liječnik vidi o čemu se radi...ako se smire dok se ti smiriš lažne su kontrakcije, no svejedno nije dobro ako su prečeste jer mogu doprinjeti preranom otvaranju..svakako vidi kako ćeš se osjećati.

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

Lena1897
    13. Rujan 2023. 17:59

Cestitke novim mamama 🌼🌼🌼 
    Morala sam napraviti pauzu od foruma jer sam bila u bolnici s obzirom da su djeca pozurila. 
    Vidim da su kod Eve stigli blizanci u 33+4 pa me zanima  kako su djeca sada? Veoma se bojim prijevremenog, odnosno poroda prije 34. pa da znam sta da ocekujem. Moji su vec na 2kg srecom, dr kaze da ne brinem jer budu OK nakon malo inkubatora ali svejedno, strah je ogroman. 

Lena1897
    13. Rujan 2023. 18:00

E da, jos uvijek su u stomaku, cuvajte fige da budu sto duze 

Lena1897
    13. Rujan 2023. 18:17

Koju dozu Clexana uzimas? @Jagoda
    Ma meni daju i Depo Progesteron, a primila sam i 2 injekcije koje bi kao trebale ubrzati sazrijevanje pluca beba, preventivno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.