Pereca moj luduje, evo pogotovo jucer, cijeli dan se migoljio i lupao u mjehur ili cervix bas jako.
Mimica sretnooo 🙏🏼
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Žene citam vas i ne zavidim nimalo 😂😂😂😂
Ja jučer izašla iz bolnice hvala Bogu. Jos hvatamo ritam jela pića spavanja buđenja presvlacenja.... Ja jos uvijek ako opijena rana boli nekako kao da ja nisam ja nemogu da se radujem bojim se svega sve se ohrabrivam da u glavi moram biti jaka. Tjesim se da su hormoni...
Jos jučer nas kamara u kući sve braće sestre i roditelji 30° u kući .zza poludit. Samo da zahladni.
Kiki znaci krenuli trudovi oooo ma to ce odjednom da krene kaoni kod amarene i ostalih.
Samo da vam kažem da jučer sam dugo čekala da me otpuste jer je radalo 6 žena odjednom. 😅😅 sa svih strana cujes tiskaj sad jos malooo. I bum odjednom 20 beba taj dan se rodi. Očito da je nestajalo struje u 11 i 12 mjesecu. 😂
Ma joj ništa od mene cure, lažna uzbuna. Nije plodna voda već sam se popiškila buahahaha
Ali evo kiki nam je u aktivnim trudovima, brzo će bebica
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Evo ja obavila kontrolu, danas ctg bio dobar. Kontrola tek za 10 dana, zatvorena sam, doktor rekao neka imamo odnose i hodam po stepenicama da se otvorim polako.
FS mi je 38, sad neznam sto to tocno znaci, da sam kao za 38 tjedana ili sta?
I sad cekamo i cekamo dalje, iako se danas bas osjecam nekako cudno, leda me bole dolje, spava mi se, glava me boli, nekvi cudni osjecaji, mozda i sta krene ovaj tjedan 🙈
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Kiki srecno i javljaj nam se 👍💪🥰
Lalaland ja sam mislila oni s umire zadnjih tjedana, ali ovo je ludnica. 😂
Jelusicka samo lagano, hormoni ti divljaju, misli na sebe i svoju bebicu, jer je bitno da je mama sretna, ako ti nesto smeta reci i ugodi sebi jer sad sve treba da se tebi i tvojoj mrvici podredi. Gosti ako dodju neka se sami sluze, donesu nesto i pociste za sobom. Mozda zvuci blesavo ali ja sam mojima rekla kad se porodim ili nek ne dolaze 2-3 nedelje ili ako dodju onda da oni mene sluze i da se ne zadrzavaju 😂
Mimica 😂 desava se, ma da ako so krenula da piskis u neznanju sad ce to i kod tebe svaki cas ☺️
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sta ste radile da od 30. do 34. sedmice vrijeme prodje brže? :) Ima li kakav savjet?
Moja briga je na max, pogotovo jer su mi stavili pregled za mjesec dana (sad vec 14), predug mi je to period da ne znam sta se desava.
Clexane sad jedva dajem jer bebe nekako osjete da cu se bocnut i pocnu se okretat 😂
Čekamo zahlađenje napokon, a sto se tice piskenja koje je neko spomenuo, ja se da oprostite upiskim 5 puta dnevno. Znaci Boze Petra, ali jednostavno je tako, vise sam navikla da ne mogu stici do wc 😂
Meni je vrijeme brzo prolazilo jer je ljeto i svaki dan sam provela na moru...al do 20.tog tjedna mi je bila cijela vječnost.. evo rađaju nam kiki i amarenna, lagano krecemo 😊
Jelusicka, drago mi je da si ok, odmaraj i uzivaj sa svojom bebom ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Evo da napišem sada sto se događalo, zapravo, ništa se nije događalo apsolutno 28.08. Išla u 12 na kontrolu u trudnicku ambulantu, radili ctg, očitao tek dva bez značajna truda, sve ok, ništa se ne događa i naručili me ponovo za petak. I tako ja odem kuci, jedem, legnem i moram na wc piskit, osla piskit kad ono niz noge teče li ga teče, iskreno mislila sam da je mokraća jer mi u prve dvije trudnoće nije puknuo vodenjak, al na kraju nije to prestajalo curit meni po nogama, i tako je u 16:20 puknuo vodenjak. U međuvremenu krenuli trudovi, otusirala se , uzela torbu i lagano s mužem u bolnicu. Oko pola 18 spojena na ctg trudovi svakih 7-8 min, pa došli na 5 min razmaka. Otvorena 6 prstiju, radaona i u 20:43 stigao nam je Noa 2960grama i 49cm💙 noć prije toga sam bodrila i Kiki kad je sve pocinjalo, a ona je rodila tu negdje kad i ja, vidjet ćemo kada točno kad se i ona javi 🩷😍
Cure s foruma su bile cijelo vrijeme uz nas , a sutra vam šaljem slikicu 💙
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
🥳🥳🥳🥳🥳
Najljepse cestitke za obje! 🌼🌼🎂🎂
I brz oporavak, a bebe nek su uvijek zdrave i sretne!
Sortiraj odgovore
Najstariji