ROĐENE BEBE:
Benkina: 27.07 dečko 💙
MomM.94: 22.08 curica 💜
Jelušićkaa: 23.08 curica 💜
Kiki: 28.08 curica 💜
Amarenna: 28.08 dečko 💙
Mimica91: 29.09 dečko 💙
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jagoda je li ukinuto mirovanje? Ides li sad na ctg na GAK? Koja je procedura?
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Latica sv duh i vin. dozvoljava pratnju, petrova ne.
S tim da na sv.duhu nema posjeta, a procitala sam na ljetnim bebama da nema ni u vinogradskoj.
Lena ja sam od plusa na testu doma (komplikacije odmah zbog stresnog posla) i nekako, nije mi jos uvijek dosadno 🤣 knjige o trzdnoci/pripremi za porod/o odgoju, kuhanje rucka, druzenje s frendicama koje su na porodiljnom, malo netflix, priprema svih stvari za bebu i mene, kuhanje i smrzavanje rucka za postpartum (to samo od 33.tj da ne stoji predugo), setnje, vjezbanje (pilates, sad pred kraj se samo istezem), i eto, meni je ovo bilo najljepse razdoblje zivota😍 nadam se da sam te inspirirala 😘
Tko je iduci? 😜
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Mami, Jagoda, znate li vi je li zaista istina da se na GAK kad dodje do porodjaja stvari ne mogu dobosit u torbi nego u cekeru? Meni je to malo čudno i ima mi ligike jedino ako neke ponesu baš velike putne torbe koje sestre moraju nosat na kraju, ali dok se jos mogu kretat da zbavim ceker neki prikladan ako je to tako. Sramota me zvat i pitat direktno njih za to, a procitala sam na nekim mjestima da su zene morale vaditi stvari iz torbi i stavljat u kese.
ROĐENE BEBE:Benkina:27.07 dečko 💙
MomM.94:22.08 curica 💜
Jelušićkaa:23.08 curica 💜
Kiki: 28.08 curica 💜
Amarenna: 28.08 dečko 💙
Mimica91: 29.09 dečko 💙
Svaka ti čast na editiranju liste iz bolnice i hvala ti!🤗❤️❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Drage cure, povremeno vas pratim od početka trudnoće, ali nikako da se javim...
Trudna sam 34+3 i danas na pregledu mi je dr rekla da mjere abdomena zaostaju za razvojem 2 tj i imam kontrolu za tjedan dana.
Nakon skoro 3 godine pokušavanja pred IVF postupak sam ostala prirodno trudna i od početka se vodim kao rizična trudnoća. Prvo tromjesečje sam bila na mirovanju uz Utrogestane.
Gestacijski dijabetes nakon nalaza OGTT-a u 26.tj 5.5, (jutarnji mi je sam po sebi viši), ali ga reguliram dijetom 1800.
Ovo danas mi je bila još jedna zbunjujuća vijest, ginekologica kao da očekuje da znam te parametre po tjednima i što znače.
Ima li koja od vas iskustva s mjerama koje zaostaju? Zabrinulo me to što je kontrola tako brzo jedna za drugom, do sada je bio razmak 3-4 tj.
Inace su kontrole u tim sedmicama trudnoce cesce. Ja jedva cekam da budem sedmicno na kontroli :) Ne brini se, da je nesto veoma strasno, dr bi te alarmirala, bar ja tako mislim. Mozes i sama zakljuciti, da ako bi bilo tako kao sto ti kazes, naredna kontrola bi ti bila u 38. sedmici. To nema bas mnogo smisla :)
Latica sv duh i vin. dozvoljava pratnju, petrova ne.
S tim da na sv.duhu nema posjeta, a procitala sam na ljetnim bebama da nema ni u vinogradskoj.
Lena ja sam od plusa na testu doma (komplikacije odmah zbog stresnog posla) i nekako, nije mi jos uvijek dosadno 🤣 knjige o trzdnoci/pripremi za porod/o odgoju, kuhanje rucka, druzenje s frendicama koje su na porodiljnom, malo netflix, priprema svih stvari za bebu i mene, kuhanje i smrzavanje rucka za postpartum (to samo od 33.tj da ne stoji predugo), setnje, vjezbanje (pilates, sad pred kraj se samo istezem), i eto, meni je ovo bilo najljepse razdoblje zivota😍 nadam se da sam te inspirirala 😘
Tko je iduci? 😜
Ma znam da je u teoriji tako..ali isto me zanima kako je u praksi obzirom na enterovirus..pa me zanima kod frisko rodenih beba jesu mogli biti..takoder znam da su u petrovoj pustili tate na porod ako u radaoni nije bila guzva..🤞zato sam pitala cure koje su sad rodile..😘😘
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Drage cure, povremeno vas pratim od početka trudnoće, ali nikako da se javim…
Trudna sam 34+3 i danas na pregledu mi je dr rekla da mjere abdomena zaostaju za razvojem 2 tj i imam kontrolu za tjedan dana.
Nakon skoro 3 godine pokušavanja pred IVF postupak sam ostala prirodno trudna i od početkase vodim kao rizična trudnoća.Prvo tromjesečje sam bila na mirovanju uz Utrogestane.
Gestacijski dijabetes nakon nalaza OGTT-a u 26.tj 5.5, (jutarnji mi je sam po sebi viši), ali ga reguliram dijetom 1800.
Ovo danas mi je bila još jedna zbunjujuća vijest, ginekologica kao da očekuje da znam te parametre po tjednima i što znače.
Ima li koja od vas iskustva s mjerama koje zaostaju? Zabrinulo me to što je kontrola tako brzo jedna za drugom, do sada je bio razmak 3-4 tj.
I kod mene ti je slican slucaj,i skoro na svakom uzvu navode i da glavica vodi,ali uopce ne pridaju na paznji..ja kad pitam-kazu da je beba u gabaritima i da je sve okej..a tocno vidim da mi mjera trbuha bebe zaostaje dok je glava i jos neki parametri napredniji..no ponavljam - uvijek kazu sve ok..pa im ja i vjerujem..nece ti skodit ta kontrola za tjedan dana,dapace/prije ces vidjeti da je sve u redu☺️☺️🤞💛
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Pozdrav cure!
Pratim i citam vas vec dugo, ali nisam se nikako odlucila javit do sada.
Prvo cestitam curama na bebicama
Ovako, ja sam danas 36+2, decko je od pocetka na zadak i jucer na kontoli je doktor rekao da nema bas sanse vise da se sam okrene, dao mi uputnicu i da odem cetvrtak u bolnicu na vanjski okret. Pa molim vas misljenje o tome vanjskom okretu il iskustva ako koja ima s tim?
Sortiraj odgovore
Najstariji