Drage mame cestitam i sve najljepse zelim! 🥰🙏
---
Lalaland sta kuvas da zamrznes? Daj mi ideje sta moze stajati. Ja isto sad imam malo vremena mogla bih spremiti nesto da ne jedemo gluposti, jer ce muz poslije poroda brzo opet na posao pa ostajem sama s bebom.
---
Lotta kod moje bebe je u 30 nedelji stomak bio veci za 3-4 nedelje i sve se ispravilo. Meni doktorica rekla da se ne brinem, jer te mjere nisu uvijek bas tacne i bebe se razlicito razvijaju. Ali se mora pratiti i kontrolisati.
---
Meni bas dva dana pritisak dole na besiku, karlicno dno i debelo crijevo, kao da ce sve ispasti svaki cast. Imam i probadanje u grlicu, kao iglom da me bode. Puno BH kontrakcija ali vjerujem da nece jos kod mene.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Jagoda kakav je osjecaj kad skidaju? Je li boli ili je neugodno?
Kako je kod tebe bilo u zadnji cas i prilicno rizicno, bas mi je drago da si dogurala do ovih sedmica, hvala Bogu.
Trebala bih se javiti na ctg iduce sedmice. Kad je najbolje otici, pretpostavljam da je haos ujutro?
Lena nisam sigurna, bas cu se raspitati. Ja sam pripremila manji putni kofer.
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Lena ja kad sam lezala na patologiji na gaku gdje su bile cure koje su presle termin pa cekaju tu i one koje sutra-dan imaju carski rez, sve su imale kofere za rucni prtljag, pa sam i ja takav kupila nedavno
Hvala, vec sam se zabrinula kako i sta cu s tim cekerima/kesama.
Lili nemam iskustva ni misljenje o bolnickom okretanju, al ja bih se mozda na tvom mjestu javila iskusnoj douli za savjet. Znam da postoje i neke metode za okretanje za koje su se neke doule skolovale, al nznm kak se to zove. Mozda i ovak nes? Vježbe za okretanje bebe u najpovoljniji položaj za porod https://m.youtube.com/watch?v=eHR8fvYqoiM
Drzim fige 😘
Pereca temeljac od kostiju (za brzu juhu), teleci saft (za rizoto), juneci gulas, šalša (za uz tijesto), sataras, bolognese.. ma nis posebno eto, najcesce bih kuhala nama za rucak i ono kaj bi ostalo bih smrznula.
Bh kontrakcije su mi postale odjednom ful ucestale, nadam se da se nes pomice 🤩. I procitala sam da bijeli iscjedak moze biti polagano ispadanje sluznog cepa. Ima netko vise info? 😁
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹bravo ženo!!!nigdje nisam procitala rijec epiduralna?🤤rodila si bez nje?kako si sada?
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Bravo mamice,cestitam vam i zelim vam brz oporavak a bebicama dug i lijep zivot,ja uskoro imam razgovor u bolnici u kojoj cu roditi i razmisljam da trazim carski inace prvi porod tragicni je bio prirodan,drugi carski,i sad imam strah uhhh
Kiki ma bravo ženo svaka čast! Brz oporavak ti želim i bas si ti to lijepo opisala. Bebica je meed medeniii 😍😍😍😍😍
Lotta90 prvo, dobro nam došla na temu.🤗 Evo i ja sam u sličnoj situaciji kao i ti. Bebač je manji, tj.glavica i femur su okej, ali trbuščić dosta zaostaje. Mi smo za sporiji razvoj doznali u 21tt i također nam je bio šok, strah i briga kad smo doznali, ali uz stalne kontrole smo evo dogurali do sigurnijih tjedana. Od 21tt imam tjedne kontrole protoka, a kontrole rasta svaka 2 tj. U početku su nas plašili sa ranim porodom (24-26tt), ali baš smo danas imali razgovor sa doktoricom i rekla je da će biti indukcija u 37-38tt. To su stvarno već lijepi i sigurni tjedni. Bitno je da te kontroliraju, da su protoci dobri i da bebač raste. Rasti će sporije, ali ima svoju krivulju rasta i to je jedino bitno. I ti si već u sigurnijim tjednima tako da bi ti ja rekla da ne brineš, iako i sama znam da je teško ne brinuti se. Ali još malo izdrži i brzo si sa bebicom.🤗❤️
.
Kiki čestitke još jednom na princezi.🤭🥰🤗
.
Mi smo danas imali kontrolu. Hvala Bogu sve je okej. Protoci uredni, bebač aktivan i raste. Prošli smo 1500g.🙈🥳🥳🥳 Glavicom je okrenut prema dolje i doktorica kaže da je dečko spreman. Iduća kontrola nam je za 2 tjedna i tada ćemo razgovarati o indukciji. Obzirom da je bebač manji, doktorica je rekla da će me svakako inducirati u 37-38tt. Brzo će i to proći i brzo i nama dolazi naš mršavko.😍🤭😍
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Evo da i ja ovdje javim. Obavila sam jutros ctg i pregled,jucer sam primjetila da mi sluzni ispada i doktor je to potvrdio, otvorena 2-3cm, curica je u pravilnom polozaju i gura. Procjenjena je oko 3700g i kontrola za tjedan dana,ali kaze doktor mozes se ti i veceras vratiti nikad se to nezna.. Mene bas zadnja dva-tri dana bole leđa,zdjelica,prepone da se nemogu namjestiti ni da sjedim ni da lezim.. Menstrualne bolove nemam stalno ali se dosta javljaju u zadnje vrijeme,kao i BH par puta dnevno. Ali sve mi je to nekako zanemarivo jer znam da jos nije vrijeme, jer nema tu jacinu kao kad zapravo krene. Dolje me je bas bolilo poslje pregleda i kad sam isla u wc imala sam malo krvi na papiru a bas je rekao nece na silu da probava dal sam i vise otvorena da nebi sta zeznio 🤷♀️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Kiki hvala ti na duzoj prici, nekoliko puta sam citala, bas nekako djeluje da je bilo tesko, ali lijepo 🩷 svaka cast, curica je preslatka!
MalaG ajme pa ti za 2-3 tjedna drzis sigurno bebicu u rukama 🤍 bar neces morati prolaziti ovo zadnje iscekivanje hihi
Mimica kad stignes, pls napisi iskustvo sa sv Duha, jesi zadovoljna, kolka je guzva, prica li se o povratu posjete mozda.. Dobro bi mi dosla i neka imena ako se netko od babica/doktora istaknuo kao jako dobar ili jako los 🤭 hvalaa🙏🏼
Teich meni tvoje stanje zvuci naprednije nego kod mene haha, mozda bude kaj uskoro.
Jagoda kak si ti? Ja sam sutra na pregledu 💪🏽
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Sortiraj odgovore
Najstariji