Kako se manifestuju ti trudovi na ctg-u? Jel to ono kad pocne pistat?
Ctg pisti kad bebini otkucaji pređu mislim da mi je rekla 170 otkucaja, jer za njih to nije kako treba da bi beba mogla imat tahikardiju i zato se ponavlja da se moze reagirati ako su to stvarno otkucaji tako visoki i sama sam ponavljala pretprosli put ctg radi visokih otkucaja (preko 180) na drugom ctgu prosjek bio 150otkucaja sto je super..Isto im nevalja kad su otkucaji nizi od 120 i isto se ponavlja..
.
Gornja crta oznacava bebine otkucaje a donja trudove. Meni je ocitao ctg lazne na razlicitim intervalima i razlicite jacine jedna je isla do mislim 59 druga do 76 treca do 43.
.
I da kad sam dosla sina roditi u prosloj T trudovi su bili na 6min tocno i isli su do 120-130 na ctgu i tad sam usla u rađaonu.. I to je to od mojih iskustava s ctgom. Sestra mi je bila ujutro u TA, ctg ravan nista se nedesava a nju navece oko 19h krenili trudovi i kroz 4h od prvog truda rodila 🙂 Mislim da nema pravila 🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Meni ova donja crta stalno dolazila do kraja znaci do 100, pa me pitala sestra onako zbunjeno jel vi osjecate trudove? Ja reko ne, trebala bi? 🤣 veli ako nista ne osjecate onda su to BH kontrakcije posto sam zatvorena i sve ostalo uredu bilo.
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Sve čitam, ali slabo pišem 🤗 čestitam svim mamama na njihovim preslatkim bebama i svima nama ostalim želim puno sreće...lagano se bliže termini, pa i moj, 2.9. Imam dojam da se nešto kod mene počinje događati, lagani menstrualni bolovi, pa bolovi u donjem dijelu leđa...uglavnom sve po noći (dosada toga nije bilo). Pregledi svi uredni, jedino dosada zatvorena, a od ovog ponedjeljka piše - cerviks uloživ. Od danas stavljamo torbu u gepek, pa ćemo vidjeti.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Sve čitam, ali slabo pišem 🤗 čestitam svim mamama na njihovim preslatkim bebama i svima nama ostalim želim puno sreće…lagano se bliže termini, pa i moj, 2.9. Imam dojam da se nešto kod mene počinje događati, lagani menstrualni bolovi, pa bolovi u donjem dijelu leđa…uglavnom sve po noći (dosada toga nije bilo). Pregledi svi uredni, jedino dosada zatvorena, a od ovog ponedjeljka piše - cerviks uloživ. Od danas stavljamo torbu u gepek, pa ćemo vidjeti.
Držim 🤞 da se pokrene nešto...kod mene još ništa, ne znam kakva je situacija dolje nisu gledali, tek će u ponedjeljak...iskreno ne mogu više pogotovo po ovim vrucinama i jedva čekam da se nešto pokrene ali nema nikakvih naznaka 😅
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sve čitam, ali slabo pišem 🤗 čestitam svim mamama na njihovim preslatkim bebama i svima nama ostalim želim puno sreće…lagano se bliže termini, pa i moj, 2.9. Imam dojam da se nešto kod mene počinje događati, lagani menstrualni bolovi, pa bolovi u donjem dijelu leđa…uglavnom sve po noći (dosada toga nije bilo). Pregledi svi uredni, jedino dosada zatvorena, a od ovog ponedjeljka piše - cerviks uloživ. Od danas stavljamo torbu u gepek, pa ćemo vidjeti.
Držim 🤞 da se pokrene nešto…kod mene još ništa, ne znam kakva je situacija dolje nisu gledali, tek će u ponedjeljak…iskreno ne mogu više pogotovo po ovim vrucinama i jedva čekam da se nešto pokrene ali nema nikakvih naznaka 😅
Mene vrucine ubijaju i zahvaljujem Bogu sto cijelo ljeto nije bilo ovakvo, jer bih tesko izdrzavala. Inace, cijelu trudnocu spavam kao beba i previse, a zadnjih dana do 4 ujutro i vise nema sanse.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Vesna ja već duže vrijeme imam nesanicu 😅
Kiki javi situaciju nakon drugog ctg-a 😊 i ja jedva čekam da prestane ovaj toplotni udar, možda onda i bebe krenu napokon🤞😍
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Meni ova donja crta stalno dolazila do kraja znaci do 100, pa me pitala sestra onako zbunjeno jel vi osjecate trudove? Ja reko ne, trebala bi? 🤣 veli ako nista ne osjecate onda su to BH kontrakcije posto sam zatvorena i sve ostalo uredu bilo.
Meni danas isli do 80 i sestra govori ajme trudovi, 3 truda… A ja nista ne osjetim… Sad moram ponovo za sat vremena jer je na ctg-u suzen prozor, sto god znaci, valjda je beba spavala 🤷
Haha no eto sve smo pocele s laznim 🤣 sad cemo vidjet koja ce dobit prave
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Žene, mišljenje o epi dali bi uzele? Meni je rečeno da odlučim do slij tj
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Držim 🤞 da se pokrene nešto…kod mene još ništa, ne znam kakva je situacija dolje nisu gledali, tek će u ponedjeljak…iskreno ne mogu više pogotovo po ovim vrucinama i jedva čekam da se nešto pokrene ali nema nikakvih naznaka 😅
Mene vrucine ubijaju i zahvaljujem Bogu sto cijelo ljeto nije bilo ovakvo, jer bih tesko izdrzavala. Inace, cijelu trudnocu spavam kao beba i previse, a zadnjih dana do 4 ujutro i vise nema sanse.
Di ti to zivis hahah ja imam osjecaj da je cilo lito vani 40°C i da je odvratnooo…. Jos malo do zahlađenja i nek ostane tako 🤞🤣
U okolici Zagreba, pa je bilo stalno malo kao vruće, pa padne kiša i rashladi te tako u krug.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
žene moje sretno vam svima. Mi se jos učimo jedna an drugu sinoć je bila uzasna noć
Ona plakala non stop meni bradavice otpale mlijeka nemam plakala sma ija nisamo ka sklopila jedva sam gledala i ove vrućine. Haos. Jutros sam tražila dohranu potpisala se. Pa evo od jutros dijete fino soava i mirnije i sve. Boze dragi samo ds se kući izađe i ds prođe ovo kritično vrijeme . želim vam cure puno strpljena i hrabrosti. Pratimo vas i dalje samo malo rjeđe nemam kad dok sam u bolnici 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji