Evo da se malo i ja javim ovdje.
Prošli tjedan na kontroli nam nije bilo ništa zanimljivo pa nisam ni pisala ništa. No međutim, danas smo svašta saznali.
Ugl, u Petrovoj se na ctg kreće s 38 tj (to sam krenula prošlu srijedu). Od prošle kontrole sam se upregnula u pilates loptu, pomahnitalo čišćenje, druženje s mužem međutim što se tiče otvaranja nisam se pomaknula s mrtve točke. U petak imam ponovno kontrolu + ctg, a za ponedjeljak je zakazana indukcija. Kaže doktorica da ona nebi više ništa čekala (tad ću biti 39+6) s obzirom na moje dg (jetra, štitnjača, gestacijski i granični tlak cijelo vrijeme). Jedino nije baš zadovoljna ni optimistična s mojom zdjelicom jer je uska, a bebač je veći (s 37 tj je bio 3400).
Uglavnom, još u petak imamo finalni dogovor, a u pon očekujemo bebicu 💙
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Prošli tjedan na kontroli nam nije bilo ništa zanimljivo pa nisam ni pisala ništa. No međutim, danas smo svašta saznali.
Ugl, u Petrovoj se na ctg kreće s 38 tj (to sam krenula prošlu srijedu). Od prošle kontrole sam se upregnula u pilates loptu, pomahnitalo čišćenje, druženje s mužem međutim što se tiče otvaranja nisam se pomaknula s mrtve točke. U petak imam ponovno kontrolu + ctg, a za ponedjeljak je zakazana indukcija. Kaže doktorica da ona nebi više ništa čekala (tad ću biti 39+6) s obzirom na moje dg (jetra, štitnjača, gestacijski i granični tlak cijelo vrijeme). Jedino nije baš zadovoljna ni optimistična s mojom zdjelicom jer je uska, a bebač je veći (s 37 tj je bio 3400).
I ja sam tamo…i nekako se jos nadam da ce pustit pratnju🫣😅jel ti sad rade samo ctg ili i uzv kad dolazis?
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
I ja sam tamo…i nekako se jos nadam da ce pustit pratnju🫣😅jel ti sad rade samo ctg ili i uzv kad dolazis?
Nažalost, ni od pratnje ni od posjeta ništa za sad. Baš sam pričala s kolegicom danas koja tamo radi, ne dozvoljavaju posjete zbog enterovirusa niti da bi tata npr čekao ispred rađaone.
Od prošlog tjedna (znači od 38 tj) je ctg + pregled. Uzv kako im se hoće, al doslovno 😂
Nadam se da će mi sad u petak raditi radi procjene težine pošto u pon idem na indukciju
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Mami_m pa kao sto su mi i govorili, vise je neugodno nego sto boli, kome ne smeta da ga se dole ceprka njemu je ovo nista, al ja sam bas osjetljiva i osjetljiva mi je koza, neko me jace dodirne, meni modrica ostane. Ali i da je najveca bol, moze se izdrzat 1 minutu.
Hvala ti i ja ne vjerujem kolko sam izgurala❤️
-Za ctg jest bolje doc malo kasnije, ako nista naspavas se pa ti je lakse cekat
Hvala ti puno na informacijama ❤️
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Evo mojih dojmova sa sv Duha.
Trudovi počeli doma 28.08 oko 14h, skroz lagani, nisam bila sigurna da je to to. Oko 18h su bili na oko 7, 8 min već malo jači. U bolnicu sam došla u 23h, trudovi na 3 min, izrazito bolni. Otvorena 5 prsta, odmah me stavili u rađaonu. Pukao mi vodenjak nakon 10 min. Primila klizmu, tu sam već u agoniji, u isto vrijeme trudovi na 2 min i sjedenje na wcu, mislim da ću umrijet, a ne znam da je to tek početak.
Nakon klizme mi dolazi muž u rađaonu. Ja sam već neuračunljiva. Epiduralne nema jer su anesteziolozi na dva carska.
Brzo sam se otvorila na 7cm pod jakim svojim trudovima bez dripa. Epiduralna više ne može.
Ja se brzo otvaram ali mali ne silazi u porođajni kanal. Moram biti na boku da se što prije spusti. Ja otvorena pod jakim trudovima, on se ne spušta. Odluče da ipak idemo na izgon, gurat će ga van. I tako su mi dva doktora gurala trbuh, dvije babice dolje. Ja isto nisam baš znala pravilno tiskati. Zapeo u zdjelici, izvukli ga na kraju van s kliještima uz tešku muku. Rezali me naravno. Cijeli porod je trajao relativno kratko za prvoeotkinju, od 23h do 03.27h ali izrazito bolno i traumatično za mene a i bebača. Hvala bogu preživjeli smo i sad se mazimo...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Sad kad čitam Kiki imali smo sličan tijek poroda s puno toga iz tvoje priče se mogu poistovjetiti.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
2021 postupak Turska ⛔
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
I meni su dali dolatin. Nije bilo epiduralne pa su me pitali da li hoću dolatin protiv bolova. U tom trenutku bi uzela i kokain da su mi nudili... Uzela taj dolatin, malo me ošamutilo ali nije mi to baš nešto pomoglo. Možda kratkotrajno prvih 15 ak min sam se bolje osjećala...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
2021 postupak Turska ⛔
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
Evo i nas https://ibb.co/RchpwF4 , nadamo se da danas idemo kuci 💙
Jelušićkaa kako ste ti i bebica? Jel se snalazite pomalo? 🩷
MomN.93 jedva čekamo bebicuuuu 🥰🥰
Jagoda ne mora biti ništa, a može biti i početak nečega, prati kakva je situacija, moglo bi to pomalo i krenuti ❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
I meni su dali dolatin. Nije bilo epiduralne pa su me pitali da li hoću dolatin protiv bolova. U tom trenutku bi uzela i kokain da su mi nudili… Uzela taj dolatin, malo me ošamutilo ali nije mi to baš nešto pomoglo. Možda kratkotrajno prvih 15 ak min sam se bolje osjećala…
😂😂😂😂😂
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Sortiraj odgovore
Najstariji