Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Latica1111111
    25. Kolovoz 2023. 14:59

Blue1986

Žene, mišljenje o epi dali bi uzele? Meni je rečeno da odlučim do slij tj

Zasto moras odlucit do slj tjedna ? Ja svakako namjeravam uzet,ako dodem u priliku😂

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

• Latica1111111
    25. Kolovoz 2023. 15:00

Jelušićkaa

žene moje sretno vam svima. Mi se jos učimo jedna an drugu sinoć je bila uzasna noć
    Ona plakala non stop meni bradavice otpale mlijeka nemam plakala sma ija nisamo ka sklopila jedva sam gledala i ove vrućine. Haos. Jutros sam tražila dohranu potpisala se. Pa evo od jutros dijete fino soava i mirnije i sve. Boze dragi samo ds se kući izađe i ds prođe ovo kritično vrijeme . želim vam cure puno strpljena i hrabrosti. Pratimo vas i dalje samo malo rjeđe nemam kad dok sam u bolnici 😘

Sretno J,nek vam je na pomoci sve sto vam moze bit i utjesit vas🙏

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

lalaland1991
    25. Kolovoz 2023. 15:11

Kiki taman je ako rodim uskoro 😅 salim se, nadam se da je procjena dobra jer u tom slucaju nemre ni do 41.tj prijeci 4kg.
    Jelusucka fala kaj si se javila, izdrzi, cujem da je u bolnici svima najgore, bit ce doma puno lakse! Mlijeko obicno dolazi tek 4.dan, jos je bio i carski. Doci ce!

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Blue1986
    25. Kolovoz 2023. 15:29

Latica1111111

Blue1986

Žene, mišljenje o epi dali bi uzele? Meni je rečeno da odlučim do slij tj

Zasto moras odlucit do slj tjedna ? Ja svakako namjeravam uzet,ako dodem u priliku😂

Iskreno nemam pojma ,prvo djete  sam na cr rodila tako da nemam  pojma proceduru,ja sam se odmah izjasnili da hocu ali reko da pitam i žene sta misle o tome ,jer nisam previše istrazivala

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

Benkina
    25. Kolovoz 2023. 16:11

Pozdrav svima, da se javim nakon skoro mjesec dana 😅 drago mi je da ste skoro sve usle u termin (procitala sam samo zadnje 3 stranice) i cestitam na rodjenju bebica 🥰
    Malo da prepricam ukratko ovaj nas prvi mjesec. Mi smo izdrzali 7 dana u bolnici zajedno (imao je zuticu, zbog toga morao na fototerapiju- cak tri puta jer je los aparat -.-, primio je i plazmu) kad smo dosli kuci sve je bilo dosta lakse. Kombinujem dohranu i dojenje jer nemam dovoljno mlijeka. Imao je problema sa stolicom, kakio je kuglice pa smo morali mijenjat dohranu, trenutno je na Novalac IT i popravilo se stanje. Borimo se sa grcicima..koristimo sab simplex kapi i termofor sa kospicama- ovo bi preporucila, kospice se ugriju i stavi se na stomak, nakon par sekundi on se umiri, tako da to praktikujem cim vidim da se pocne grcit.
    Slijedece sedmice imamo zakazan pregled kod fizijatra, da provjerimo ima li hipertonus misica, pa cemo vidjet sta i kako dalje.
    Ja ne mogu da vjerujem kako vrijeme brzo prolazi i moj mali pilic je vec porastao 🥹
    Sretno vam svima na porodjaju, a i nakon njega..koliko god bilo tesko izdrzat cete i sve ce proci, vase male mrvice ce vam davati snagu i srecu ❤️ 🍀
    Saljemo vam zagrljaje moj Ilan i ja 🩵

teich95
    25. Kolovoz 2023. 16:33

Jelusicka polako uhodat cete se i meni je prvih tjedan dana sa sinom bilo bas izazovno.. Bit ce sve to super ❤️
    Benkina ajme vec mjesec dana,bas mi je drago da ljepo napredujete i da beba I raste,samo se ti nama javljaj 🥰🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

MalaG
    25. Kolovoz 2023. 19:37

Benkina baš je brzo prošlo tih mjesec dana.🤭🤭 Drago mi je čuti da beba lijepo napreduje i da se privikavate. Nadam se da ćete se izboriti sa grčevima i da će se smiriti.🤞🤗
    Kiki to imam i ja, da, i grije se u mikrovalnoj. Nisam sigurna da može kako drugačije.🤷‍♀️🤷‍♀️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

lalaland1991
    26. Kolovoz 2023. 00:16

E jel se moze umj toga koristiti onaj termofor na vodu ili onaj gel kaj hladi i grije (to dvoje vec imam doma pa..)?
    Benkina 🥰🥰🥰

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

amarenna
    26. Kolovoz 2023. 00:43

Benkina

Pozdrav svima, da se javim nakon skoro mjesec dana 😅 drago mi je da ste skoro sve usle u termin (procitala sam samo zadnje 3 stranice) i cestitam na rodjenju bebica 🥰
    Malo da prepricam ukratko ovaj nas prvi mjesec. Mi smo izdrzali 7 dana u bolnici zajedno (imao je zuticu, zbog toga morao na fototerapiju- cak tri puta jer je los aparat -.-, primio je i plazmu) kad smo dosli kuci sve je bilo dosta lakse. Kombinujem dohranu i dojenje jer nemam dovoljno mlijeka. Imao je problema sa stolicom, kakio je kuglice pa smo morali mijenjat dohranu, trenutno je na Novalac IT i popravilo se stanje. Borimo se sa grcicima..koristimo sab simplex kapi i termofor sa kospicama- ovo bi preporucila, kospice se ugriju i stavi se na stomak, nakon par sekundi on se umiri, tako da to praktikujem cim vidim da se pocne grcit.
    Slijedece sedmice imamo zakazan pregled kod fizijatra, da provjerimo ima li hipertonus misica, pa cemo vidjet sta i kako dalje.
    Ja ne mogu da vjerujem kako vrijeme brzo prolazi i moj mali pilic je vec porastao 🥹
    Sretno vam svima na porodjaju, a i nakon njega..koliko god bilo tesko izdrzat cete i sve ce proci, vase male mrvice ce vam davati snagu i srecu ❤️ 🍀
    Saljemo vam zagrljaje moj Ilan i ja 🩵

Baš mi je drago da nam pišeš,  samo neka princ lijepo raste 🥰💙

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pereca333
    26. Kolovoz 2023. 01:02

lalaland1991

E jel se moze umj toga koristiti onaj termofor na vodu ili onaj gel kaj hladi i grije (to dvoje vec imam doma pa..)?

I ja planiram to koristiti, tj imam neke male komprese sa perlama sto mogu da se ugriju ili hlade, uzela sebi ali taman pase za bebanu, jedino umotam u tetra pelenu i na stomacic. 

Benkina  vec mjesec dana proslo, nevjerovatno. 😯  Zvuci mi kao da se super snalazite i izazove savladavate. Samo neka je beban zdrav i dobro napreduje 🥰

Jelusicka sve ce biti dobro kad dodjete doma, sve nas to ceka i za sve ce se naci resenje, samo da ste bebica i ti zdravi. Mlijeko nadodje neki 3-4. dan, bitno je da probavas uvijek i stavis je da posiki, a do tada moze na dohranu. Brzo oporavak i povratak kuci ☺️

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.