Pozdrav svima, da se javim nakon skoro mjesec dana 😅 drago mi je da ste skoro sve usle u termin (procitala sam samo zadnje 3 stranice) i cestitam na rodjenju bebica 🥰
Malo da prepricam ukratko ovaj nas prvi mjesec. Mi smo izdrzali 7 dana u bolnici zajedno (imao je zuticu, zbog toga morao na fototerapiju- cak tri puta jer je los aparat -.-, primio je i plazmu) kad smo dosli kuci sve je bilo dosta lakse. Kombinujem dohranu i dojenje jer nemam dovoljno mlijeka. Imao je problema sa stolicom, kakio je kuglice pa smo morali mijenjat dohranu, trenutno je na Novalac IT i popravilo se stanje. Borimo se sa grcicima..koristimo sab simplex kapi i termofor sa kospicama- ovo bi preporucila, kospice se ugriju i stavi se na stomak, nakon par sekundi on se umiri, tako da to praktikujem cim vidim da se pocne grcit.
Slijedece sedmice imamo zakazan pregled kod fizijatra, da provjerimo ima li hipertonus misica, pa cemo vidjet sta i kako dalje.
Ja ne mogu da vjerujem kako vrijeme brzo prolazi i moj mali pilic je vec porastao 🥹
Sretno vam svima na porodjaju, a i nakon njega..koliko god bilo tesko izdrzat cete i sve ce proci, vase male mrvice ce vam davati snagu i srecu ❤️ 🍀
Saljemo vam zagrljaje moj Ilan i ja 🩵
Ajme pa vrime stvarno brzo leti. Drago mi je da je sve dobro, a sve te muke su slatke muke koje moramo proci s njima 😃
Jel taj termofor ugrijes u mikrovalnoj? I ja sam ga dobila, al nemam mikrovalnu 😅
Da, u mikrovalnoj, na uputstvu pise kao 1 minutu, al kod mene je izgleda jaca mikrovalna pa samo jedan krug sacekam, ako me razumijes 😅 pisalo je da moze i u rerni, samo nisam bas upamtila na koliko dugo i koliko stepeni.
Iako mi je ctg u petak ocitavao trudove… Sutra idem opet
Tako i meni.
Jel su ti sta rekli? Jesi osjecala ti trudove ili ne?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Kod mene ništa, sutra isto imam kontrolu, ali ne događa se ništa. Mali izvodi u trbuhu nekakve vratolomije, jedino me plaši da se jučer uslijed jednog prevrtanja nije okrenuo na zadak 🙈
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kod mene isto ništa, a kontrola tek u srijedu
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Mene sve boli ali nista znacajno.. Cim malo jace zaboli sve se ponadam evo ga pa nebude nista 😁 mozda je mm sinoc sta pogurao,cekamo srijedu da vidimo stanje i kod mene nadam se da sam se nastavila otvarat 😁 Malo je rec da mi je bas dosadilo,ali opet bar jos ova dva dana da bude u busi da ove vrucine prođu pa moze van 🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Kod mene juce bas zahladilo i jutros koleginica sa kursa za dojenje nije dosla na predavanje porodila se u 37 nedelji 😂 u srijedu najavljuju neki super pun mjesec pa da vidimo koja ce sa foruma prva ☺️
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
I ja pregled u srijedu, nista ne osjecam i nista se ne dogadja. Lagano mi je vec stvarno dosta🥲
It’s a girl 💞
Ajme jedva cekam da krenemo rađati haha
Kod mene se samo pojacali grcevi u preponama, sad me ubijaju povremeno i dok lezim. I imam zadnjih dana bijeli rastezljiv iscjedak, sori na opisu. To je novo. Probava mi opet savrsena ko prije trudnoce. Pregled opet u cet.
Jel netko s vocap grupe rađa? Jel se smanjio tamo dnevni broj poruka? 😁
Kiki imas dosta simptoma, sve se to u minuti moze okrenut 🤭
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ajme jedva cekam da krenemo rađati haha
Kod mene se samo pojacali grcevi u preponama, sad me ubijaju povremeno i dok lezim. I imam zadnjih dana bijeli rastezljiv iscjedak, sori na opisu. To je novo. Probava mi opet savrsena ko prije trudnoce. Pregled opet u cet.
Jel netko s vocap grupe rađa? Jel se smanjio tamo dnevni broj poruka? 😁
Kiki imas dosta simptoma, sve se to u minuti moze okrenut 🤭
Dnevni broj poruka se samo povećava, ali bebe se ne daju 🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kakve su vase bebane u stomaku sad pred termine? Miruju ili luduju?
Moja bebana je danas poludila da sam se zabrinula da se ne okrene na guzu, toliko je nemirna, osjetim prevrce se, tako konstantno od jutros. Jeste da sam ja danas imala neki stres, mozda ona osjeti, tj imam goste sa dvoje djece i psom dva dana nenadano i sve sto sam spremila je u haosu, taman sam planirala zadnje nedelje pred termin u miru provesti, sve pripremila, ocistila, oprala... 😭
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji