Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby❤
    24. Kolovoz 2023. 11:12

Cure, pomagajte!
    Dosla s pregleda, ctg nije uredan bas, trebam ici ponoviti navecer.
    Dal je koja imala ovako: undulacija, s bekoliko šiljatih kratkotrajnih deceleracija do max 110/min, dijelom sužena undulacija.
    Jel mi moze koja objasnit sto to znaci, doktorica meni objasnjavala tako kako pise, pa sta ja znam sto sve te rijeci znace 🙉🙈

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

mami_m
    24. Kolovoz 2023. 11:19

Jelusicka iskrene cestitke, uzivajte u svojoj prekrasnoj bebici. Tebi zelim sto brzi oporavak ❤️❤️

🧑 31
    👩 27
    👧❤ 5
    10/22 💔 missAb 8tt
    🩸Trombofilija
    27.1. ➕️🥰
    clexane 💉
    👭🩷🩷

Blue1986
    24. Kolovoz 2023. 12:07

Jelušićkaa čestitam, brz oporavak  ti želim ,i sada uživanje s bebicom <3

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

amarenna
    24. Kolovoz 2023. 12:07

Jelušićkaa čestitam od srca, prekrasna je 😍❤ uzivajte u svakom trenutku, brz oporavak ti želim 🤗

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

amarenna
    24. Kolovoz 2023. 12:09

ROĐENE BEBE: 
    Benkina: 27.07 dečko 💙
    MomM.94: 22.08 curica 💜
    Jelušićkaa: 23.08 curica 💜

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Lola1212
    24. Kolovoz 2023. 12:17

Baby❤

Cure, pomagajte!
    Dal je koja imala ovako: undulacija, s bekoliko šiljatih kratkotrajnih deceleracija do max 110/min, dijelom sužena undulacija.
    Jel mi moze koja objasnit sto to znaci, doktorica meni objasnjavala tako kako pise, pa sta ja znam sto sve te rijeci znace 🙉🙈

Neam pojma sta to znaci, al daj ju pitaj veceras sve detaljno da ti objasni, ctg nije bas za zezati se 

It’s a girl 💞

• Latica1111111
    24. Kolovoz 2023. 12:30

Baby❤

Cure, pomagajte!

Koliko dugo si bila prikljucena na ctg i zasto su ti ga radili?pitam - jer je praksa tek kasnije (kasniji tjedni) ic na ctg osim ako nema nekih drugih indikacija za njega ( da si dosla na hitni prijem ili u TA gdje su imali viska vremena).. 

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

• Baby❤
    24. Kolovoz 2023. 12:54

Latica1111111

Baby❤

Cure, pomagajte!

Koliko dugo si bila prikljucena na ctg i zasto su ti ga radili?pitam - jer je praksa tek kasnije (kasniji tjedni) ic na ctg osim ako nema nekih drugih indikacija za njega ( da si dosla na hitni prijem ili u TA gdje su imali viska vremena)..

Pa nekih 20min ko i uvijek.
    Ja odlazim po terapiju heparin pa mi uvijek radi ctg, do sad bio uredan.
    A danas sam bas bila prvi puta narucena u TA, pa mi radio isto ctg i uzv. Uzv bio uredan. 
    Kod nas se pocinje s 37tt u TA, al posto sam danas isla po terapiju mi rekao doktor da uzmem odmah uputnicu i sve da dalje dolazim kod njih

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Baby❤
    24. Kolovoz 2023. 12:55

Lola1212

Baby❤

Cure, pomagajte!

Neam pojma sta to znaci, al daj ju pitaj veceras sve detaljno da ti objasni, ctg nije bas za zezati se

Pa ona meni objasnila tako kao da ja sve razumijem xd
    Al ta doktorica nije bas nesto pa mozda i zato. 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

lalaland1991
    24. Kolovoz 2023. 13:04

Jelusicka cestitaaam i hvala ti sto si podijelila i emocije. Ja samo kad zamislim kako beba izađe, mogu se rasplakat bez beda 🥹
    Jagoda tnx, onda ipak imam bh kontrakcije samo nisam znala da je to to 🤣
    Mi smo bili na pregledu, procjena 3300g, plodne vode dovoljno, kontrola za tj dana 😊

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.